TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Durtan
- Juventino
http://www.facebook.com/pages/Juventus- ... 6872692300
to dobry dzień, by coś ruszyć i może się łapać też na fejsie, boduża ilość ludzi częściej zagląda tam niż na forum.
to dobry dzień, by coś ruszyć i może się łapać też na fejsie, boduża ilość ludzi częściej zagląda tam niż na forum.

- Brutalo
- Juventino
Mam nadzieję, że pod moją nieobecność mimo wszystko śpiewaliście :C .
Sorry, że wypadłem, ale takie tam...
Sorry, że wypadłem, ale takie tam...
- Brutalo
- Juventino
Po zmarnowanej setce chciałem go rozwalić, po strzelonej bramce przytulićevilboy pisze:To co, piwo dla Baku w ramach przeprosin?

- God
- Juventino
Tak trochę tylko... powiedzmy, że to przez to, że nas po 3 lożach rozsadzili, to nie było jak się podzielić na "lalalala - hohohoh" :roll:Brutalo pisze:Mam nadzieję, że pod moją nieobecność mimo wszystko śpiewaliście :C .
Powiem tylko tyle - żałujcie, że go dziś nie widzieliścieevilboy pisze:To co, piwo dla Baku w ramach przeprosin?

Edit 1: W ogóle to badam zainteresowanie na mecz z FC Bologna - Sobota 20:45 ... co by znowu nie zbierać się 2h przed meczem... jak będzie jakiś odzew zupdejtuje posta do listy.
Edit 2: Edit 1 nieaktualny

Ostatnio zmieniony 15 marca 2013, 23:58 przez God, łącznie zmieniany 3 razy.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- God
- Juventino

Mecz 30 kolejki SerieA 12/13: internazionale - JUVENTUS FC
Czas:
30.03.2013 (sobota), godzina 15:00
Niecały tydzień pozostał do spotkania na szczycie Serie A... tfu... do sparingu przed ćwierćfinałowym wtorkiem... 8)
A na poważnie... raczej każdy z Nas pamięta jak ułożyło się spotkanie z tym rywalem parę miesięcy temu, czas na rewanż, być może nie za wszelką cenę, bo jednak mamy inne priorytety... jednakże pozostało do zdobycia w lidze 27 punktów z których 18* (lub przy wtopach Napoli czy później Milanu nawet mniej) da nam upragnione 31* (bitch please, serio ktoś myślał, że napisze tutaj, że niby 29te? : P) scudetto.
Mimo wszystko, nie wyobrażam sobie żeby nasi chłopcy, w szczególności ci wychowani w Turynie, potraktowali to spotkanie ulgowo i tego samego oczekuje od Was moi drodzy. 8)
Oczywiście rozumiem specyfikę naszej wspólnoty i doskonale zdaje sobie sprawę, że nie wszyscy mogą się zjawić, wszakże będzie to okres świąteczny, tym bardziej każda persona zaszczycająca nas swoją obecnością w LSC będzie doceniona...
Event terminated due to low attendance. :płaczę: :płaczę: :płaczę:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pierwszy Mecz 1/4 Fazy Pucharowej Ligi Mistrzów 12/13:
FC Bayern Munchen - JUVENTUS FC
Czas:
02.04.2013 (wtorek), godzina 20:45
A co tam, zkoxowałem posta do double list, trzeba zawczasu wiedzieć ile przyjdzie ludzi, bo już dostałem sygnał, że zaczęły pojawiać się pierwsze rezerwacje na wtorek... a więc czas działać :!:
Co do zapowiedzi meczu jak w przypadku poprzednich spotkań w tych rozgrywkach nie ma co się rozpisywać... napiszę tylko tyle, że ważniejszego meczu nie graliśmy od kilku lat...

1. God
2. Ardjan
3. mrocznyyy
4. Evilboy
5. Beata
6. Sysiek
7. Łukasz
8. iltalismano
9./10./11. iltalismano friend's

12. Bartek90
13. Brutalo
14. Ventura
15. MC
16. Baku
17. Danka
18. Serfer
19. Kinga
20. Guma
21. Asia Evilboya
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 17:33 przez God, łącznie zmieniany 17 razy.
- Kruczenzo
- Juventino
No mnie nie bedzie, za to moge nowe spiewniki zmajstrowac na mecz 1/4 z Bayernem, powrzucam pare przyspiewek na forum tylko sie gnoje nauczyc :twisted: aaa i moze wpadnie na Bayern iltalismano ze swoim jakims kumplem
- God
- Juventino
Gdyby ktoś miał wątpliwości co do tego czy lokal będzie czynny - rozwiewam je... mamy rezerwacje na 7 osób. :roll:
@Ardjan - Daaaajesz, mówisz zakładamy chórek
:C myślę, że to nie kwestia małego repertuaru a raczej chęci i zaangażowania, czasem fajnie nam wyjdzie i pośpiewamy a czasem ludzie sobie robią najzwyczajniej jaja i inter (
) z tego wychodzi....
@Baku - No z sobotą to wiadomo, ale mam nadzieje, że w tygodniu już dasz rade, nie wiem jak tam zajęcia zaczynacie ale zawsze można dzień, dwa wcześniej przyjechać....
Dżiaq ma grać ponoć w pierwszym składzie, nie wyobrażam sobie oglądać tego meczu bez Ciebie... :rotfl:
Edit: Jakby ktoś nie zauważył - ruszyła także lista na wtorek, więc proszę się wpisywać/wysyłać pw... cokolwiek, byle szybko, co będę mógł zarezerwować nam odpowiednią ilość miejsc siedzących (Panie jak zwykle pierwszeństwo, dalej wedle listy... :twisted: z wyjątkiem wiadomo... puffki Brutalo...
@Ardjan - Daaaajesz, mówisz zakładamy chórek

@Baku - No z sobotą to wiadomo, ale mam nadzieje, że w tygodniu już dasz rade, nie wiem jak tam zajęcia zaczynacie ale zawsze można dzień, dwa wcześniej przyjechać....

Edit: Jakby ktoś nie zauważył - ruszyła także lista na wtorek, więc proszę się wpisywać/wysyłać pw... cokolwiek, byle szybko, co będę mógł zarezerwować nam odpowiednią ilość miejsc siedzących (Panie jak zwykle pierwszeństwo, dalej wedle listy... :twisted: z wyjątkiem wiadomo... puffki Brutalo...