TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- God
- Juventino
Aparat mogę zabrać, śpiewników raczej nie będzie (chyba, że jakiś ocalał i ktoś przyniesie, mam chyba dwa ewentualnie w kurtce...)
W ogóle co Ja robię tu???? (ło ooo) wychodzę!!!
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Ja zabrałem, jak było widać. Ciekawe, czy dotrzecie do Paluszka...God pisze:Aparat mogę zabrać, śpiewników raczej nie będzie (chyba, że jakiś ocalał i ktoś przyniesie, mam chyba dwa ewentualnie w kurtce...)
Pozdrawiam wszystkich :!: UNO, DUE, TRE !!!
- haifisch234
- Juventino
Do Paluszka dotarlim, Naplety pezzo di merda! Mistrzostwo i tak zostaje w Turynie.
- God
- Juventino
Ja też dotarłem... 8) w ogóle aparat miałem zabrać, napisałem posta i szybka zbiórka - portfel, komórki i out... next time będzie (raczej) :twisted: więc nic straconego...
W ogóle nie było tak źle, wiadomo jakie większość z nas miała oczekiwania, ale nie przesadzajmy i nie wymagajmy za dużo... w środę sobie odbijemy... 8) jak ktoś skrobnie coś po mnie to chętnie napocznę listę na LM
W ogóle nie było tak źle, wiadomo jakie większość z nas miała oczekiwania, ale nie przesadzajmy i nie wymagajmy za dużo... w środę sobie odbijemy... 8) jak ktoś skrobnie coś po mnie to chętnie napocznę listę na LM

- God
- Juventino

Mecz Rewanżowy 1/8 Fazy Pucharowej Ligi Mistrzów 12/13:
JUVENTUS FC - Celtic Glasgow
Czas:
06.03.2013 (środa), godzina 20:45
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@up
Żebym miał dalej do domu...

Wiadomo, Liga Mistrzów w Lidze SportClub - więcej chyba nie trzeba pisać...
Rezerwacja była robiona już w środę na 15 osób, będzie VIP (9+2/3) + Siden (6) (of kors ta zaraz obok)
Jeśli będzie potrzeba postaram się ją powiększyć, ale to muszę wiedzieć trochę prędzej niż noc przed spotkaniem... :roll:
1. God
2. Evilboy
3. Ardjan
4. Sysiek
5. Beata
6. Baku
7. Danka
8. Dominika
9. Bartek90
10. Łukasz
11. Mrocznyyy
12. Serfer
13. Ventura
14.
15.
16.
17.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2013, 18:50 przez God, łącznie zmieniany 10 razy.
- God
- Juventino
Widzę, że trzeba będzie rezerwejszyn zmniejszyć a nie zwiększyć... 8)
Chyba Łukasz się deklarował jeszcze, ale wolałbym to usłyszeć bez % we krwi co by to było pewniejsze, bo wiadomo jak to czasem bywa, zapomina się o detalach typu ślub/narodziny dziecka czy tam jakichś egzaminach. :C
@Brutalo
Bo Ty się najpierw zapowiedziałeś a później napiłeś i zapomniałeś... :twisted: Ahhh ta amnejszja
Chyba Łukasz się deklarował jeszcze, ale wolałbym to usłyszeć bez % we krwi co by to było pewniejsze, bo wiadomo jak to czasem bywa, zapomina się o detalach typu ślub/narodziny dziecka czy tam jakichś egzaminach. :C
@Brutalo
Bo Ty się najpierw zapowiedziałeś a później napiłeś i zapomniałeś... :twisted: Ahhh ta amnejszja

Ostatnio zmieniony 04 marca 2013, 17:51 przez God, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
W takim razie ja nie pamiętam, żebym się na trzeźwo zapowiadałGod pisze:Widzę, że trzeba będzie rezerwejszyn zmniejszyć a nie zwiększyć... 8)

Ale raczej będę, w razie co dam znać

- haifisch234
- Juventino
Bede tak na 75 %, napisze jeszcze w srode po poludniu jaka jest ostateczna decyzja.