Wszystko o Milanie
- bajbek17
- Juventino
Dzisiaj pomógł im błąd Rizzoliego, który zamiast karnego odgwizdał rzut wolny i pokazał czerwień Candrevie. Ani nie był ostatnim obrońcą, ani nie był to brutalny faul i jeszcze nie w polu karnym. Kompletnie niezrozumiała dla mnie decyzja.
- Dzium
- Juventino
To w końcu w polu karnym, czy za ''16-stką'' ?bajbek17 pisze:Dzisiaj pomógł im błąd Rizzoliego, który zamiast karnego odgwizdał rzut wolny i pokazał czerwień Candrevie. Ani nie był ostatnim obrońcą, ani nie był to brutalny faul i jeszcze nie w polu karnym. Kompletnie niezrozumiała dla mnie decyzja.

- zahor
- Juventino
Co do tego jaka decyzja powinna zapaść panuje chyba zgoda - żółta kartka i rzut karny. Ciężko natomiast jednoznacznie stwierdzić czy Rizzoli dając czerwień i wolnego Milanowi pomógł czy przeszkodził. Lazio może czuć się oszukane, ale z innego powodu - oni ten mecz dzisiaj i tak by najpewniej przerżnęli, z karnym, bez karnego, w dziesięciu czy w jedenastu, bo Milan był o dwie klasy lepszy. A bez Candrevy z Fiorentiną będzie im baaardzo cięzko.bajbek17 pisze:Dzisiaj pomógł im błąd Rizzoliego, który zamiast karnego odgwizdał rzut wolny i pokazał czerwień Candrevie. Ani nie był ostatnim obrońcą, ani nie był to brutalny faul i jeszcze nie w polu karnym. Kompletnie niezrozumiała dla mnie decyzja.
Zdaniem sędziego - poza polem karnym, ale to chyba akurat nie ma znaczenia. Rozpędzony El-Shaarawy na 16. metrze stanowi praktycznie dokładnie takie samo zagrożenie, co rozpędzony El-Shaarawy na 17. metrze, więc nie rozumiem dlaczego w jednym przypadku karta powinna być innego koloru niż w drugim.C_Marchisio pisze: To w końcu w polu karnym, czy za ''16-stką'' ?
- juvemaroko
- Juventino
Pilkarze Milan sa w formie zobaczymy czy uda im sie przetrwac na Camp No i wywalczyc awans.
W tm przepadku AC Milan bedzie brany pod uwage jako faworyt jesli chodzi o LM.
W lidze Milan powalczy przed wszystkim o 2-3 pozycja, jednak skoro mamy bezposredni spotkanie przeciwko nich to nie mozemy sobie przed to spotkanie pozwolic zeby ta przewaga zmalala.
Mam nadzeje ze za kilka tygodnie uda sie nam zrewanzowac za ta nieslusna porazka w pierwszym spotkanie.
W tm przepadku AC Milan bedzie brany pod uwage jako faworyt jesli chodzi o LM.
W lidze Milan powalczy przed wszystkim o 2-3 pozycja, jednak skoro mamy bezposredni spotkanie przeciwko nich to nie mozemy sobie przed to spotkanie pozwolic zeby ta przewaga zmalala.
Mam nadzeje ze za kilka tygodnie uda sie nam zrewanzowac za ta nieslusna porazka w pierwszym spotkanie.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 54 razy
Ja tam bym się jakoś za bardzo Milanu nie obawiał.
Prawda jest taka, że dopiero od jakiegoś krótkiego czasu zaczęli wygrywać mecze, a wiele punktów zawdzięczają (niestety) sędziom.
Życzę im 2 miejsca, bo nikt lepiej niż my i oni nie będzie reprezentował SerieA w LM, ale tak jak mówię ich gra nie powala na kolana i jestem pewny, że jeszcze w co najmniej 4 meczach w tym sezonie stracą punkty.
Prawda jest taka, że dopiero od jakiegoś krótkiego czasu zaczęli wygrywać mecze, a wiele punktów zawdzięczają (niestety) sędziom.
Życzę im 2 miejsca, bo nikt lepiej niż my i oni nie będzie reprezentował SerieA w LM, ale tak jak mówię ich gra nie powala na kolana i jestem pewny, że jeszcze w co najmniej 4 meczach w tym sezonie stracą punkty.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja z niecierpliwoscia czekam na ich wizyte w Turynie ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Otóż to, mam wrażenie, że nad Milanem ostatnio czuwa jakas opatrzność i co by sie nie działo jakas akcja poleci, jak nie sędzia, to szczęscie, jak nie to, to samobój (np. mecz z Parmą) jedynie spotkanie z Interem mniej wiecej wygladalo jak nasze z Napoli, powinni byli do przerwy z 2;0 czy 3;0 prowadzić i po meczu, a skonczylo się remisemSila Spokoju pisze:
- bajbek17
- Juventino
Pierwsze pisałem w sytuacji samego podjęcia decyzji. Drugie w przypadku już decyzji podjętej i konsekwencji z tego wynikających.C_Marchisio pisze:To w końcu w polu karnym, czy za ''16-stką'' ?bajbek17 pisze:Dzisiaj pomógł im błąd Rizzoliego, który zamiast karnego odgwizdał rzut wolny i pokazał czerwień Candrevie. Ani nie był ostatnim obrońcą, ani nie był to brutalny faul i jeszcze nie w polu karnym. Kompletnie niezrozumiała dla mnie decyzja.
- blackadder
- Juventino
No i mamy odpowiedź na pytanie dlaczego pewna gazeta z pewnego miasta prowadziła od kilku dni kampanię aby Rizzoliego czasem nie przydzielono do meczu Napoli-Juve.bajbek17 pisze:Dzisiaj pomógł im błąd Rizzoliego, który zamiast karnego odgwizdał rzut wolny i pokazał czerwień Candrevie. Ani nie był ostatnim obrońcą, ani nie był to brutalny faul i jeszcze nie w polu karnym. Kompletnie niezrozumiała dla mnie decyzja.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To oni myślą w ogóle o Scudetto w tym sezonie?Kogut W. pisze:Mam nadzieję, że po bezpośrednim pojedynku na Juventus Stadium ich marzenia o Scudetto zostaną bezpowrotnie pogrzebane.

Do końca marca Juventus, jestem przekonany, powiększy przewagę zarówno nad Napoli jak i Milanem.
- Kogut W.
- Juventino
Tak, wśród kibiców Milanu pojawiają się takie głosy.szczypek pisze:To oni myślą w ogóle o Scudetto w tym sezonie?Kogut W. pisze:Mam nadzieję, że po bezpośrednim pojedynku na Juventus Stadium ich marzenia o Scudetto zostaną bezpowrotnie pogrzebane.![]()

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przecież to musi być jakiś żart albo kiepska prowokacja.Kogut W. pisze:Mam nadzieję, że po bezpośrednim pojedynku na Juventus Stadium ich marzenia o Scudetto zostaną bezpowrotnie pogrzebane.
Absolutnie nie zgadzam się z opinią, że Milan po ewentualnym wyeliminowaniu Barki będzie jednym z faworytów do wygrania LM... Barcelona gra kiepsko, co potwierdzają także ostatnie wyniki w PK oraz lidze hiszpańskiej.
- kuba2424
- Juventino
W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak życzyć im powodzenia.Kogut W. pisze:Tak, wśród kibiców Milanu pojawiają się takie głosy. :Dszczypek pisze:To oni myślą w ogóle o Scudetto w tym sezonie? :prochno:Kogut W. pisze:Mam nadzieję, że po bezpośrednim pojedynku na Juventus Stadium ich marzenia o Scudetto zostaną bezpowrotnie pogrzebane.
- Vimes
- Juventino
Ballardini piekli się o trzy karne niepodyktowane dla Genoi, LGDS i CDS piszą o dwóch. Oglądał ktoś wczoraj ten mecz? Rzeczywiście sędzia zapomniał o wizycie u okulisty czy trener tylko sobie tak zwyczajowo jęczy?