LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2013, 14:07

Po pierwsze trener musi byc i to nie byle jaki prawda jest taka że Tito moze dobry jest ale nigdy nie bedzie zdrowy w pełni mógł sie poświecić dla zespołu dla tego powinien odejsc . Po 2 nie wiem kto ustala skład ale nie można grac ciagle jednymi zawodnikami nie może być tak że jest Messi i juz nie potrzebujemy innego napastnika ale ja jeszcze z ocena poczekam na rewanż z milanem jak tam zagraja padake to znaczy ze cos pekło i trza duzo zmienic

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2013, 15:42

Barcelona ewidentnie jakąś zadyszkę złapała. Milan ma niepowtarzalną szansę, żeby ich wyeliminować. Ciekaw jestem, jak to się potoczy w rewanżu. :think:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2013, 15:46

kiedy Tito wraca ze Stanów?
pozdrawiam wszystkich ekspertów dalej twierdzących, że barcelona jest samograjem, że Pep nic nie osiągnął/udowodnił, że każdy mógłby poprowadzić taką drużynę.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2013, 15:55

pan Zambrotta pisze:kiedy Tito wraca ze Stanów?
Podobno początkiem kwietnia.

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2013, 16:13

Castiel pisze:Agnelli mógłby pogadać z Zizou. Może i dla nas też wypatrzyłby takiego Varane'a.

Marotta by parsknął śmiechem jakby ktoś powiedział mu, że ma płacić 10 mln za 18latka i to stopera z ligi francuskiej. W dodatku od spadkowicza.

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2013, 16:25

mateusz6 pisze: Marotta by parsknął śmiechem jakby ktoś powiedział mu, że ma płacić 10 mln za 18latka i to stopera z ligi francuskiej. W dodatku od spadkowicza.
co ty gadasz przecież on chce nam jakiegoś Dorie z Botafago sprowadzic za 9mln w lecie

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2013, 21:02

pan Zambrotta pisze:pozdrawiam wszystkich ekspertów dalej twierdzących, że barcelona jest samograjem, że Pep nic nie osiągnął/udowodnił, że każdy mógłby poprowadzić taką drużynę.
Sam momentami myślałem, że trener jest tam zbędny :oops:

Ale co do Guardioli to przyznam się do błędu, jeśli podtrzyma dominację Bayernu.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2013, 13:01

Fàbregasa mi sie zdaje ze kiedy on gra Barca gra wolniej i ma gorszy odbiór piłki w środku pola a też pod braka mało skuteczny jest ten zawodnik .

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2013, 10:05

Fabregasa braka być niedobra :doh:

Wydaje mi się że w Barcelonie trzeba zrobić po sezonie jakieś wietrzenie składu. Ale takie poważne. Od zawsze twierdziłem że mistrzowska drużyna w takim sporcie jak piłka nożna musi się stale rozwijać i zmieniać, że nie może stać w miejscu. W awans do 1/4 Ligi Mistrzów wątpię, aczkolwiek będę wierzył do końca że jednak się uda. Podobno zarząd ma trzy priorytety transferowe wyznaczone na lato: bramkarz, napastnik/skrzydłowy, środkowy obrońca. O ile wzmocnienie pierwszej pozycji to raczej pewniak, to nie jestem pewien czy starczy pieniędzy zarówno na napastnika jak i obrońcę. Zwłaszcza że od dawna już mówi się, że głównym kandydatem do wzmocnienia linii ataku jest Neymar(czyli negocjacje od 40mln+). Do tego obrońca też raczej do tanich należeć nie będzie, bo zarządowi zależy raczej aby ściągnąć kogoś z topu, a nie zapchajdziurę bo takich w tej chwili nie potrzeba. Póki co pozostaje tylko czekać.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2013, 10:07

francois pisze:Ale co do Guardioli to przyznam się do błędu, jeśli podtrzyma dominację Bayernu.
On tam nie przyjdzie żeby podtrzymać dominację, tylko żeby wygrać LM.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2013, 10:47

Ouh_yeah pisze:
francois pisze:Ale co do Guardioli to przyznam się do błędu, jeśli podtrzyma dominację Bayernu.
On tam nie przyjdzie żeby podtrzymać dominację, tylko żeby wygrać LM.
Nikt nie mówi, że teraz tego nie zrobią. Dla mnie jeden z głównych (główny?) faworytów.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 17:37

Jak tak oglądam to widowisko to Chrystusie Królu...czy tam zawsze sędziowie gwiżdzą takie rzeczy? Faule z niczego w obie strony. W Serie A za takie zagrywki sędzie by nigdy takich rzeczy nie gwizdnął, a po meczu posypały by się zawieszenia za symulowanie.

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 17:45

Castiel pisze:Jak tak oglądam to widowisko to Chrystusie Królu...czy tam zawsze sędziowie gwiżdzą takie rzeczy? Faule z niczego w obie strony. W Serie A za takie zagrywki sędzie by nigdy takich rzeczy nie gwizdnął, a po meczu posypały by się zawieszenia za symulowanie.
gdyby we wczorajszym meczu tak sędziowano to mielibyśmy kilka karnych a Giorgio i kilku innych wyleciałoby z boiska już długo przed przerwą.
Barca ma tragiczną defensywę, do tego ich napad prezentuje się równie dobrze co nasz.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 17:51

No jakby po tej ostatniej akcji sędzia gwizdnął karny dla Barcelony to ze śmiechu spadłbym z krzesła...

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 17:56

Barcelona zzuzyta ;p

Rezerwy Realu zdetronizowaly Barce A

Obrazek
ODPOWIEDZ