WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
Pytanie: Czy chcemy na Palermo do Turynu (05.05) czy do Bergamo na Atalantę (08.05) ?
EDIT:
...i od razu Wam odpowiadam: Loty mamy 03-06 lub 06-10, więc pomimo, że do Turynu trzeba będzie dotrzeć pociągiem, to wyjdzie taniej, bo jeden dzień krócej. Poza tym, opcja 06-10 jest prawie 100zł droższa.
To jak? Palermo?
EDIT:
Wstępne wyliczenia:
*350zł samolot
*150zł pociągi
*165zł 2 noclegi w hostelu, w pokoju 4-osobowym (trzecia noc tak jak rok temu w mediolańskich parkach. O tyle jednak lepiej, że mecz jest właśnie 5-go o 15, więc skończy się o 17, zanim dotrzemy do Mediolanu to będzie 20, więc znacznie lepiej będziemy mieli zagospodarowany ten dzień niż ostatnio)
Z żarciem i biletem na mecz koszt całej imprezy powinien zamknąć się w 1200zł, choć to oczywiście zależy od biletu przede wszystkim.
EDIT:
...i od razu Wam odpowiadam: Loty mamy 03-06 lub 06-10, więc pomimo, że do Turynu trzeba będzie dotrzeć pociągiem, to wyjdzie taniej, bo jeden dzień krócej. Poza tym, opcja 06-10 jest prawie 100zł droższa.
To jak? Palermo?
EDIT:
Wstępne wyliczenia:
*350zł samolot
*150zł pociągi
*165zł 2 noclegi w hostelu, w pokoju 4-osobowym (trzecia noc tak jak rok temu w mediolańskich parkach. O tyle jednak lepiej, że mecz jest właśnie 5-go o 15, więc skończy się o 17, zanim dotrzemy do Mediolanu to będzie 20, więc znacznie lepiej będziemy mieli zagospodarowany ten dzień niż ostatnio)
Z żarciem i biletem na mecz koszt całej imprezy powinien zamknąć się w 1200zł, choć to oczywiście zależy od biletu przede wszystkim.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- syczu
- Juventino
Zdecydowanie lepiej obejrzeć mecz na nowym stadionie w Turynie z hymnem w tle, niż na kartoflisku w Bergamo. Poza tym tutaj jedziemy na weekend, a większość, jak nie wszyscy z nas pracują i będzie mniejszy (żaden) problem z dostaniem wolnego w robocie.
Także Palermo!
EDIT:
"Tylko 4 miejsca w tej cenie, tj. 152.2zł za odlot z Wrocławia"
Taki komunikat się wyświetla jeszcze.
Także Palermo!
EDIT:
"Tylko 4 miejsca w tej cenie, tj. 152.2zł za odlot z Wrocławia"
Taki komunikat się wyświetla jeszcze.
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- greenjack85
- Juventino
Tylko i wyłącznie na mecz do TURYNU! 3-maj tj. piątek i ten dzień już jest wolny, więc tak naprawdę kto ma jakikolwiek problem z urlopem to będzie musiał wziąć tylko jeden dzień wolnego tj. 6-maja.
- jareckik
- Juventino
Jeszcze mozna tak :
Warshaw - Bruksela Charloi 4.05 89zl 10:15
Bruksela - Turyn 4.05 19:30 35 E
Bergamo - Wroclaw 6.05 9:10 45 E
Może trochę stanieją jeszcze bilety z bergamo i brukseli wiec by sie opylalo, poza tym tylko jeden dzień w turynie no i jeden w Charloi tam podobno drogo wiec trzeba by kanapki na droge zrobic... Ale mysle ze mozna wytrzymać jeden dzien a nie 3 czy 4...
Warshaw - Bruksela Charloi 4.05 89zl 10:15
Bruksela - Turyn 4.05 19:30 35 E
Bergamo - Wroclaw 6.05 9:10 45 E
Może trochę stanieją jeszcze bilety z bergamo i brukseli wiec by sie opylalo, poza tym tylko jeden dzień w turynie no i jeden w Charloi tam podobno drogo wiec trzeba by kanapki na droge zrobic... Ale mysle ze mozna wytrzymać jeden dzien a nie 3 czy 4...
- Greger
- Juventino
Z parków to pamiętam tylko ogrody królewskie. W sam raz dla Kubusia...Boss pisze:No właśaaaaaaanieeeeeeeeeeee curva (sud) :!: W końcu teraz nadzedł czas na zwiedzanie turyńskich parków :rotfl: :Cgreenjack85 pisze:Tylko i wyłącznie na mecz do TURYNU!

- jareckik
- Juventino
Ja pamietam, ze przy kazdym parku stal pomnik konia...
- greenjack85
- Juventino
Żadnych curva nord
parków już nie będzie 

- AmericanPsycho
- Juventino
Pany, ja już zarezerwowałem dla siebie. W tym roku zabieram jakąś szmate na pewno, więc wziąłem dwuosobowy w Turynie (Open 011) na 2 noce i dwuosobowy w Bergamo na trzecią noc.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- jareckik
- Juventino
Ale w trzecia noc nie bedziesz miał siły na trzepanie po jedzeniu pollo e patato i piciu orła wiec wez moze w turynie 2... ;DAmericanPsycho pisze:Pany, ja już zarezerwowałem dla siebie. W tym roku zabieram jakąś szmate na pewno, więc wziąłem dwuosobowy w Turynie (Open 011) na 2 noce i dwuosobowy w Bergamo na trzecią noc.
A tak poza tym to co myślisz o tej Brukseli ??:D
- Greger
- Juventino
Bifor organizuje spółka Greger & Fabio Sp. z pijacką odpowiedzialnością od godziny 17:00.
Wstęp: faceci free, laski 5 zł,
Zaproszeni: wszyscy,
Miejsce: dobrze znacie, a jak nie to szukać wcześniej w temacie.

- AmericanPsycho
- Juventino
Greger pisze:Bifor organizuje spółka Greger & Fabio Sp. z pijacką odpowiedzialnością od godziny 17:00.

Curva (sud), to może ja wbiję na 17, ale o 19 muszę zwijać... Także pedalsko strasznie