Wszystko o SSC Napoli
- BlueCrystal_meth
- Juventino
Marchisio-Hamsik-Vidal :C
-----------------------------------------------------------
Swallowed, smoked, snorted, injected
Swallowed, smoked, snorted, injected
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
hmm naprawde bierzesz do siebie taką myśl, że moglibyśmy stracić Scudetto i to kosztem Milanu bądź Interu? 13-14 pkt ? Wszystko jest mozliwe, nawet ja czasem mam rozne mysli, ale mimo wszystko po prostu w to nie wierzę. Jeśli teraz nie przegramy, a jak wygramy to już na pewno pozamiatane. W Niemczech, Anglii i Hiszpanii tytuły mistrzowski przez dziennikarzy już rozdane, we Włoszech po tym meczu może tak się stać również.Tharp pisze: Ale co do jednego nie ma najmniejszych watpliwosci: napoli nie wygra scudetto. Jak nie my, to milan albo inter.

- Dybala 4ever
- Juventino
A od kiedy mistrzostwo wygrywa się dzięki opinii dziennikarzyrammstein pisze:
hmm naprawde bierzesz do siebie taką myśl, że moglibyśmy stracić Scudetto i to kosztem Milanu bądź Interu? 13-14 pkt ? Wszystko jest mozliwe, nawet ja czasem mam rozne mysli, ale mimo wszystko po prostu w to nie wierzę. Jeśli teraz nie przegramy, a jak wygramy to już na pewno pozamiatane. W Niemczech, Anglii i Hiszpanii tytuły mistrzowski przez dziennikarzy już rozdane, we Włoszech po tym meczu może tak się stać również.

Weź nie mów tak, że jak wygramy w Neapolu mamy Scudetto w kieszeni, bo to zakrawa o kpinę. Pragnę Ci przypomnieć, że właśnie w tym sezonie, w powtarzam w tym :!: Mieliśmy już 8 pkt przewagi nad Napoli i tak zrobiliśmy sobie koło tyłka, że był moment kiedy zrównaliśmy się punktami w tabeli. 1 mecz niczego nie przesądza. Po tym meczu będzie 11 kolejek a pragnę przypomnieć, że przed nami jeszcze spotkania z Lazio, Milanem, Interem. Także gramy do 38 kolejki, a potem zobaczymy co będzie.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mam ich mecz na drugim kompie i są niesamowicie bezradni w tym meczu. Bez żadnego błysku w ataku i z mnóstwem niedokładnych podań nawet na małej przestrzeni.Bazyliszek pisze:Beka z Napoli konkretna, musimy wykorzystać to! trzeba wygrac z Catania!
Co z tego skoro o nas można powiedzieć to samo dzisiaj...
- jareckik
- Juventino
Znając życie będzie remis i zaczniemy niedługo się bać Milanu...Bazyliszek pisze:Beka z Napoli konkretna, musimy wykorzystać to! trzeba wygrac z Catania!
- vero1897
- Juventino
Ja bym się z tą beką jeszcze wstrzymał bo Inter w zeszłym tygodniu też przegrywał i to na dużo cięższym terenie a jak się skończyło wszyscy wiemy...Bazyliszek pisze:Beka z Napoli konkretna, musimy wykorzystać to! trzeba wygrac z Catania!
- cerb
- Juventino
A no właśnie, Neapolem przestałbym się przejmować a teraz tylko trzeba patrzeć na Milan, zwlaszcza że przed nami mecz Milan - Napoli oraz Juventus - Milanjareckik pisze:Znając życie będzie remis i zaczniemy niedługo się bać Milanu...Bazyliszek pisze:Beka z Napoli konkretna, musimy wykorzystać to! trzeba wygrac z Catania!
- Winner
- Juventino
Widziałem przed chwilą bramki: pierwsza ładny strzał z daleka a druga to szmata bramkarza Napoli. Napoli musi się spiąć bo już nie tylko pierwsze miejsce zacznie im uciekać ale mogą zostać dogonieni przez Milan.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Chciales powiedziec, musza walczyc o utrzymanie 3 miejscaWinner pisze:Widziałem przed chwilą bramki: pierwsza ładny strzał z daleka a druga to szmata bramkarza Napoli. Napoli musi się spiąć bo już nie tylko pierwsze miejsce zacznie im uciekać ale mogą zostać dogonieni przez Milan.

Sympatyczni śmieciarze dostali takiej zadyszki, ze (moim skromnym zdaniem) przeskoczenie ich przez Milan jest pewniakiem, zwlaszcza przy dobrej formie Milanu, a nędznej duetu Cavaniego-Hamsik i krótkiej ławie Neapolitańczyków.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Vimes
- Juventino
- pumex
- Juventino
http://football-italia.net/32157/napoli ... ropean-ban
UEFA przyczepiła się do Stadio San Paolo i w trybie pilnym nakazuje pewne poprawki wewnątrz stadionu grożąc, że Napoli może być wykluczone z przyszłorocznej Champions League. Dobrze, przecież obiekt w Neapolu to ruina z trawą jak na pastwisku.
UEFA przyczepiła się do Stadio San Paolo i w trybie pilnym nakazuje pewne poprawki wewnątrz stadionu grożąc, że Napoli może być wykluczone z przyszłorocznej Champions League. Dobrze, przecież obiekt w Neapolu to ruina z trawą jak na pastwisku.

- Castiel
- Juventino
Kurde tego stadionu nie ma co remontować. Na śmietnikach przy samym morzu mieszkali imigranci z Maroka. Spali w kartonach itp i pewnego dnia przyjechał buldożer i rozpieprzył to wszystko. Ze stadionem powinni zrobić podobnie. Zbużyć, potem buldożer i wybudować coś od nowa bo z tego chlewu nic nie będzie.