Jak radzą sobie byli Juventini
- johnnybgoode
- Juventino
Zaprzeczyłeś sobie - Anelka ma grać a nie siedzieć na trybunachVimes pisze: Jeżeli potrzebowaliśmy piątego napastnika do siedzenia na trybunach to można było odkurzyć Vicka, a nie ściągać Anelkę.

Ktoś wie jak sobie radzi na wypożyczeniu Bojinov? Swego czasu lubiłem tego zawodnika i jestem ciekaw gdzie obecnie się znajduje i jak gra

- pumex
- Juventino
Brakuje go. Brakuje jak cholera. Niby był często kontuzjowany, ale zastanawiam się, czy przypadkiem nie była to wina tamtych czasów (trenerów, fizjoterapeutów, lekarzy, specjalistów, etc), wszak wówczas połowa składu była na L4. Może Llorente choć trochę do niego nawiąże, choć fajerwerków się nie spodziewam, bo David już w wieku 22 lat był zawodnikiem o klasę lepszym niż 26-letni (sprzed roku) HiszpanVincitore pisze:
Czasami mam wrażenie, że on nigdy nie przestanie strzelać. Żeby to były jeszcze jakieś gole po dołożeniu stopy do pustej bramki, ale nie - nadal swój stary, dobry styl.

- Dżesiu
- Juventino
Straciliśmy dwóch najlepszych zawodników. Każdy wie o kogo chodzi i każdy wie, że obaj świetnie sprawuja się w obecnych klubach.
Z tym, że sytuacja z Alexem jest na tyle "dobijająca"(wybaczcie, nie wiedziałem jak to ująć) że pozbyliśmy się najlepszego piłkarza w historii klubu.
Z tym, że sytuacja z Alexem jest na tyle "dobijająca"(wybaczcie, nie wiedziałem jak to ująć) że pozbyliśmy się najlepszego piłkarza w historii klubu.
Mało piszę, dużo czytam.
- francois
- Juventino
Styl woleja z rykoszetemVincitore pisze:
Czasami mam wrażenie, że on nigdy nie przestanie strzelać. Żeby to były jeszcze jakieś gole po dołożeniu stopy do pustej bramki, ale nie - nadal swój stary, dobry styl.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- francois
- Juventino
Amauri w Parmie radzi sobie całkiem nieźle. 6 goli w takim zespole to dobry rezultat. Jak widać bombardier przypomina sobie swoje najlepsze czasy 

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Alfa i Omega
- Juventino
Tym samym Amauri ma więcej bramek niż:
- Giovinco
- Matri
- Quaglia
- Vucinić
(że nie wspomnę o dwóch panach z przeszłością w Arsenalu)
- Giovinco
- Matri
- Quaglia
- Vucinić

(że nie wspomnę o dwóch panach z przeszłością w Arsenalu)
- francois
- Juventino
Nasz bombardier przypomniał sobie najlepsze czasy 
Nie był to zły napastnik, ale przepłacony. Gdybyśmy dali za niego połowę wydanej kwoty i pensję w granicach 2 milionów to może grałby w Juve do dziś.

Nie był to zły napastnik, ale przepłacony. Gdybyśmy dali za niego połowę wydanej kwoty i pensję w granicach 2 milionów to może grałby w Juve do dziś.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”