Najsilniejszy Polak??
- Tarnos15
- Juventino
Mnie nie kręcą te strong meny i te inne od czasu kiedy pojechalem do rodziny do Gdanska. Sąsiedzi mojej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mają siłownię największą w Gdansku. Trenują tam niektorzy Strong-mani i inne (Aleksandra Kobielak np.
). I ta sąsiadka powiedziała mi, że te zawody to głównie wyścig kto lepszy koksy bedzie miał. I tylko rozkładanie tych koksów po ciele czyli trening. Mogą oni trenować po całe dnie ale moim zdaniem bez wspomagaczy nigdy by nie osiągneli tego co mają. Nie wiem mam nadzieje, że sie myle. Ale jakbym miał wybierać z tych podanych to Pudzianowski jest najsilniejszy.

- marcinjuve
- Juventino
ejo ojm idolem nie jest pudzian a jarek to tez przeciul musze byc jak on a wogule opakuje ktos z was i wyciska ktoś na klate wiecej niz 125 co ja ale styrasznie jestem zły bo zmarnowalem ten rok bo nic nie pakowałem od marca czy ktos zna z was to uczucie jak sie jest skatowanym heheh i czy kogos wciągneło tak jak mnie i mojch kumpli
juve na wieki przez wieki niepokonane
- Dionizos
- Juventino
No wiec, jest wielu innych Polakow, z ktorych mozemy byc dumni. Wiem, że może byc dla Ciebie zaskoczeniem, że dodam Ks. Poniatowskiego, Jozefa Pilsudskiego czy Marie Curie-Skłodowska, ale Twoi trzej bohaterowie to tylko kilku kretynkow, ktorzy nigdy nie osiagnal tyle ile osiagneli wymienieni przeze mnie Polacy.Peja48 pisze:MARIUSZ PUDZIAAAAAAAAANOWSKI on wygrwya wszystkie mistrzostwa Strong Manów jest The Best po Małyszu i Korzeniowskim to 3 Polak z którego możemy być dumni
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Wiadomo, że Pudzian ale moim zdaniem w tej ankiecie nie powinien znaledźć się Gołota gdyż w sporcie jaki uprawia Pudzianowski czy Dymek Gołota raczej nie miałby szans. Gdyby jednak stanęli w ringu ze sobą to nikt z nich nie miałby szans z Gołotą. Takie jest przynajmiej moje zdanie
- RadeKas
- Juventino
Nie rozumiem dlaczego Korzenia czy Malysza (bo Pudzian to wiadomo 8) ) nazywasz kretynem. Jakos nie moge sie w ich zachowaniu doszukac niczego, co robilo by z nich kretynow. Wiadomo, ze to nie to co ludzie wymienieni przez Ciebie, ale nie znasz tych sportowcow i nie masz prawa oceniac ich inteligencji.Dionizos pisze: No wiec, jest wielu innych Polakow, z ktorych mozemy byc dumni. Wiem, że może byc dla Ciebie zaskoczeniem, że dodam Ks. Poniatowskiego, Jozefa Pilsudskiego czy Marie Curie-Skłodowska, ale Twoi trzej bohaterowie to tylko kilku kretynkow, ktorzy nigdy nie osiagnal tyle ile osiagneli wymienieni przeze mnie Polacy.
srali muszki będzie wiosna
- Dionizos
- Juventino
Tutaj masz troche racji Radku. Ale Małysz profesorem raczej nigdy nie zostanie. A za jego sukcesy sportowe nie mozna go jeszcze zaliczyc to wymienionej przez mnie 3.RadeKas pisze: Nie rozumiem dlaczego Korzenia czy Malysza (bo Pudzian to wiadomo 8) ) nazywasz kretynem. Jakos nie moge sie w ich zachowaniu doszukac niczego, co robilo by z nich kretynow. Wiadomo, ze to nie to co ludzie wymienieni przez Ciebie, ale nie znasz tych sportowcow i nie masz prawa oceniac ich inteligencji.
- RadeKas
- Juventino
No profesorem nie jest, ale kretynem tez nie. Jest zwyklym czlowiekiem tak jak ja i ty, z tym ze osiagnal wielki sukces swoja ciezka praca. Nie mozemy go nazywac kretynem, poniewaz nie mamy zadnej do tego podstawy. To ze czlowiek, nie dostaje Nobla ani nie wyklada na uniwersytecie, nie znaczy ze jest polglowkiem. Bo w takim razie kim my jestesmy?Dionizos pisze:Tutaj masz troche racji Radku. Ale Małysz profesorem raczej nigdy nie zostanie. A za jego sukcesy sportowe nie mozna go jeszcze zaliczyc to wymienionej przez mnie 3.
srali muszki będzie wiosna
- RuTeK
- Juventino
O ile mi Wiadomp PUDZIANOWSKI jest dwukrotnym Mistrzem SWIATA Strong MAN!!!! W roku 2002 i 2003!! Ale to tylko tak napisalem zeby kazdy wiedziel!!!
P.s Oddalem glos na Pudzina i zastanawiam sie co cu robi ANDRZEJ GOLOTA!!! Moze jest silny ale nie mozna go porownywac np. Z Dymkim.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.s Oddalem glos na Pudzina i zastanawiam sie co cu robi ANDRZEJ GOLOTA!!! Moze jest silny ale nie mozna go porownywac np. Z Dymkim.

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !