Sezon 2012/2013

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 17:16

Cóż to się działo w meczu Cagliari-Torino? Siedem goli, w tym trzy z karnych, dwie czerwone kartki. Jednak enka miała nosa :prochno:

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 20:00

Z tego co widziałem w skrócie, to idiotyczne faule Ogbonny i Astoriego przebił Glik, który chyba w ostatniej akcji meczu przy wyniku remisowym, tak zayebiaszczo odbił strzał, że zmylił swojego bramkarza.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 20:42

Cyrku w Palermo ciąg dalszy, że też ten klub nadal gra w Serie A niepojęte. http://www.football-italia.net/31176/of ... -gasperini

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 21:35

Calkiem dobry mecz w Mediolanie. Milan dominuje, ale pewnie znow spuchna w drugiej polowie, jak mialo to miejsce chociazby w meczu z Udinese.

Z Interu podoba mi sie tylko gra Alvareza. Guarin tez cos tam probuje, ale bez wsparcia chlopak nie pogra.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 22:45

Wynik derbów chyba najlepszy z możliwych. W pierwszej połowie to Milan miał przewagę i pierwsze 45 minut powinno skończyć się wynikiem 0-2, ale najpierw fantastycznie interweniował Handanovic po główce Balotelliego, a później ten sam zawodnik zmarnował 100%.
W drugiej połowie inicjatywę przejeli gospodarze, ale zdołali zdobyć tylko jedną bramkę, chociaż okazji mieli więcej (np. Guarin).

Teraz tylko czekać na jutrzejsze zwycięstwo Udinese i będziemy mieli 7 pkt. przewagi przed meczem z Napoli :prochno:

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 22:54

C_Marchisio pisze:Wynik derbów chyba najlepszy z możliwych. W pierwszej połowie to Milan miał przewagę i pierwsze 45 minut powinno skończyć się wynikiem 0-2, ale najpierw fantastycznie interweniował Handanovic po główce Balotelliego, a później ten sam zawodnik zmarnował 100%.
W drugiej połowie inicjatywę przejeli gospodarze, ale zdołali zdobyć tylko jedną bramkę, chociaż okazji mieli więcej (np. Guarin).

Teraz tylko czekać na jutrzejsze zwycięstwo Udinese i będziemy mieli 7 pkt. przewagi przed meczem z Napoli :prochno:
Udinesse wygralo 4 ostantich spotkanie u siebie wiec napewno gospodarze latwo sie nie poddaza. Z drugiej stronie nie latwo pokonac Napoli. Moim zdaniem bedzie remis co w sumie bedzie dobrze dla nas.

Sandro.

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 13:16

Jestem zawiedziony na maksa, to właśnie Inter najbardziej chciałem pokonać w tym sezonie a to raz sędzia stał na drodze a wczoraj sami jesteśmy sobie winni że nie wygraliśmy, sam Balotelli mógł ze 2 bramy strzelić, no nic trzeba o tym zapomnieć, teraz tydzień odpoczynku i Lazio przyjeżdża na San Siro, nic innego jak zwycięstwo i awans na 3 miejsce nie biorę pod uwagę.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 13:54

Sandro. pisze:Jestem zawiedziony na maksa, to właśnie Inter najbardziej chciałem pokonać w tym sezonie.
No to teraz masz namiastkę tego, co czuli Juventini, kiedy to INTER przerwał nam serię bez porażki na Juventus Stadium :|

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 15:09

Inter w dwóch meczach z Milanem zdobywa 4 punkty, a przy odrobinie mniejszym szczęściu mógłby dwa razy przegrać. Rossoneri sami są sobie winni - w pierwszej połowie kiedy El-Shaarawy robił wiatrak z Nagatomo powinni rozstrzygnąć losy meczu, zamiast odpuścić w drugiej, jak to czasami zresztą robi Juventus.

W ekipie gospodarzy chyba najwyżej ocenić należy Solić Keepera, a także Zanettiego, który w drugiej połowie ogarnął prawą stronę. W Milanie w sumie każdy nie zszedł poniżej pewnego poziomu za wyjątkiem Balotellego (bezproduktywny, zmarnowana doskonała okazja) i Mexesa (gol na jego konto).

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 15:19

Za każdym razem gdy w tym sezonie oglądam mecz Milanu, to Mexes dostaję żółtą kartkę. Aż dziw bierze, że udaję mu się dotrwać do końca spotkania.

Wydaję mi się, że dzisiaj wicelider powinien stracić kolejne punkty.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 16:51

ewerthon pisze:Za każdym razem gdy w tym sezonie oglądam mecz Milanu, to Mexes dostaję żółtą kartkę.
A tam Mexes, w tym sezonie to Pizarro jest rekordzistą w tej konkurencji z 12 żółtymi kartkami w 18 meczach.

Dzisiaj liczę na Udinese. U siebie mają dobry bilans, bo jak do tej pory przegrali tylko z Juve. Napoli na dziesięć ostatnich wizyt na Friuli zdołało wygrać tylko raz. Poza tym, Di Natale mógłby się w końcu przełamać i nabić mi parę punktów w fantasy lidze.

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 19:19

ewerthon pisze:Za każdym razem gdy w tym sezonie oglądam mecz Milanu, to Mexes dostaję żółtą kartkę. Aż dziw bierze, że udaję mu się dotrwać do końca spotkania.

Wydaję mi się, że dzisiaj wicelider powinien stracić kolejne punkty.
W pierwszym spotkanie przeciwko Barcelona stawialem na niego ze nie dotrwa do konca. Mysle ze na Camp no to on oslabi swoja druzyna.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 19:49

Przez większość czasu w Udine wieje nudą, ale to Napoli wydaje się być bliżej zdobycia bramki. Neapolitańczycy mieli dwie bardzo dobre okazje. Pierwsza po wrzutce Mesto z prawej strony, kiedy Cavani o centymetry minął się z piłką, a Insigne nie zdążył zamknąć akcji. Druga po wrzutce Armero z lewej, kiedy Hamsik oddał strzał z główki, a Padelli popisał się ładną paradą. Udinese rzuca dzidy do Di Natale, który próbuje prześcignąć obrońców. Raz był w dobrej sytuacji, ale strzelił nad bramką. W sumie to nie wiem, czy obejrzę drugą połowę, bo nie ma za bardzo na co patrzeć.

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 20:55

I jest +6 :) Brawo dla Udinese, ktore pokazalo, ze u siebie jest mocne. Cavani powinien sie stamtad zawijac, bo wygra tam co nawyzej Puchar Wloch. Zaimponowal mi dzis chlop czysciutkim wslizgiem, kiedy pod koniec meczu znalazl sie na pozycji lewego obroncy. Licze na komplet punktow w piatek.

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 21:00

Myślałby kto, że Napoli odpuszcza europejskie puchary by skupić się na lidze...Też myślałem, że postawią wszystko na SerieA. Zespół spuchł co chyba wszyscy przewidywali. Jeśli teraz z nimi wygramy to będziemy w bardzo komfortowej sytuacji, a sami Śmieciarze będą musieli odpierać ataki Milanu, a nie jak do tej pory gonić za Juve.

Zablokowany