Serie A 12/13 (26): JUVENTUS 3-0 Siena
- kuba2424
- Juventino
Tak jak przewidziałem, mecz który musieliśmy wygrać i wygraliśmy. Miłe jest dla oka zero z tyłu, bo Siena przy odrobinę szczęścia mogła strzelić, o zgrozo, nawet dwa gole. Cieszy mnie asysta Gacka i oczywiście gol Pogby. Hejterzy Gio pewnie mają kwaśną minę 

- juventussek
- Juventino
Dobry mecz 3-0 pod koniec zabrakło chyba koncentracji Siena trochę przycisnęła ale zabrakło im farta np po tym słupku.
- grusio
- Juventino
Giovinco zagrał niesamowicie słaby mecz, nawet mimo strzelonej ładnej bramki. Pumex ładnie napisał to, co sam przez większość meczu myślałem: Vucinic nie rozumie się z Giovinco, a Giovinco nie rozumie się z nikim. Słaby jego mecz, nie ma co się jarać.
- Arcadio Morello
- Juventino
Jak zwykle zmiany Conte są dziwne. Gdzie Anelka, Gdzie Fabio Q?
Żałosny Conte...
Wynik cieszy i 3 pkt. Gra tak średnio.
Żałosny Conte...

- StaryDobryNedved
- Juventino
Wszystkie bramki były ładne. Cholernie cieszy w końcu jakiś gol Giovinco, który naprawdę niejednokrotnie męczy swoją grą. Pogba - ten kolunio ma to coś, to się ma albo się tego nie ma.
- Mate.G
- Juventino
Vucinic kiepsko ale zaliczył asystę. Słaby Gio i Asamoah.
Fajnie grało nawet PPM.
Murzynek z numerem 10 w Sienie miał dwa różne buty jeden z adasia drugi z nike
Fajnie grało nawet PPM.
Murzynek z numerem 10 w Sienie miał dwa różne buty jeden z adasia drugi z nike

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2013, 17:01 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Chyba Buffon Cię posłuchał, bo właśnie w tym momencie prowadziliśmy 2:0 i popisał się niesamowitą interwencjąSiewier pisze:Liczę na szybko strzelone bramki w pierwszej i drugiej połowie i skromne 2:0. Grunt, żebyśmy w 75min nie zostali z jednobramkową przewagą.
- jarmel
- Redaktor
Bez przesady. W pierwszej połowie miał kilka nonszalanckich zagrań, po których traciliśmy piłki. Pewnie Conte go ustawił w szatni na drugą połowę.krystiank pisze:I Pogba piłkarz meczu !
Jeśli już wybierać piłkarza meczu to ja postawiłbym na Stephana

Akurat dzisiaj się pewnie ciesząkuba2424 pisze:Hejterzy Gio pewnie mają kwaśną minę

#AllegriOut
- Cabrini_idol
- Juventino
Wynik super. Pogba... on sie bardzo szybko rozwija i co najwzniejsze nie spala sie, gra na przyzwoitym poziomie zawsze, do tego notuje gola. PRZYSZLOSC.
Martwi mnie tylko jak zawsze atak.... mizernie.
4 pkt przewagi przed spotkaniem ze smieciarzami. A byc moze i wiecej. Jest dobrze. Czuje 2 puchary w tym roku
Martwi mnie tylko jak zawsze atak.... mizernie.
4 pkt przewagi przed spotkaniem ze smieciarzami. A byc moze i wiecej. Jest dobrze. Czuje 2 puchary w tym roku

- karosznurek
- Juventino
Cieszy wynik. Dobrze, że w końcu bramkę strzelił Giovinco. Bardzo dobra gra Pogby, która uwieczniona została bramką w końcówce meczu. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- SKAr7
- Juventino
Gdyby nie Marchisio, dziś mogłoby się skończyć tragicznie. Dla mnie niezaprzeczalnie cichy bohater tego meczu.
Giovinco w drugiej fajnie, za to Vucinić... 3 straty w 2 pierwszych minutach połowy :doh: Patrzyłem na zegarek czekając na 60', bo tak jak w pierwszej powinien mieć 3 asysty, tak w drugiej nie wychodziło mu absolutnie nic.
Źle, że daliśmy tyle okazji Buffonowi do wykazania się. Nawet jeśli przeciwnikiem jest tak dobra drużyna jak Siena.
BTW, widzę na WS, że Ogbonna dobry mecz rozegrał na Sardynii
Giovinco w drugiej fajnie, za to Vucinić... 3 straty w 2 pierwszych minutach połowy :doh: Patrzyłem na zegarek czekając na 60', bo tak jak w pierwszej powinien mieć 3 asysty, tak w drugiej nie wychodziło mu absolutnie nic.
Źle, że daliśmy tyle okazji Buffonowi do wykazania się. Nawet jeśli przeciwnikiem jest tak dobra drużyna jak Siena.
BTW, widzę na WS, że Ogbonna dobry mecz rozegrał na Sardynii

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2013, 17:13 przez SKAr7, łącznie zmieniany 4 razy.
- Nedved1983
- Juventino
zaiste żałosny jest trener mistrza i lidera, będącego już praktycznie w 1/4 LM :doh:Arcadio Morello pisze:Jak zwykle zmiany Conte są dziwne. Gdzie Anelka, Gdzie Fabio Q?
Żałosny Conte...
czy złe zmiany? ściągnął Szwagra, zostawił Gio, który podwyższył. potem dał się odrobinę ograć Giorgio. zmiany można zrozumieć.
nie wiem co się stało z Asą, albo go ktoś podmienił w Afryce albo musi się znowu wgrać w nasz system.
cieszy bramka Pogby i mecz bez straty bramki ( chociaż słupek i poprzeczka nam znacznie pomogły).
3 punkty są, teraz czas na śmieciarzy, w czw. "grali" w LE, jutro Udinese, mamy więc dodatkowy dzień odpoczynku.