Jakiej muzy sluchacie ??
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja słucham przedewszystkim Linkin Park bo to najleprzy zespół na świecie i nie ma lepszego, oprócz LP sŁucham jeszcze Evanescence, czasami również Nikelback, fajnie też grają P.O.D. Ostatnio jeszcze polubiłem Red Hot chili Peppers i piosenkę fortune faded.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2004, 22:28 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 4 razy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- KowalFromStolica
- Juventino
Ja słucham przede wszystkim polskiego hip-hopu(Mezo,Paktofonika,Ski Squad,O.S.T.R.,Łona...) Podoba mi się też Linkin Park

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Dyzio
- Juventino
a ja slucham glownie progmetalu!!! czyli takie zespoly jak: Dream Theater, Explorers Club, Liquid Tension Experiment, Transatlantic!!!
A poza tym to troche rocka i "normalnego" metalu: Kazik, Iron Maiden, Metallica (tylko i wylacznie stara, bo nowa plyta to glowno wszechczasow), Red Hot Chili Peppers, Myslowitz, Fear Factory, Sceptic!
acha i nienawidze hip-hopu, a szczegolnie polskiego!!!!!!!!!
A poza tym to troche rocka i "normalnego" metalu: Kazik, Iron Maiden, Metallica (tylko i wylacznie stara, bo nowa plyta to glowno wszechczasow), Red Hot Chili Peppers, Myslowitz, Fear Factory, Sceptic!
acha i nienawidze hip-hopu, a szczegolnie polskiego!!!!!!!!!
- FOJM
- Juventino
moja ulubiona muzyka to równiez hiphop, ale ten temat już był, a nawet jest tuż obok w tej chwili i bez sensu jest trzymanie 2 takich samych tematów, więc moderatorzy mogliby jeden usunąć, chociaż w sumie żaden nikomu nie szkodzi

- 3d_man
- Juventino
tak prawde mowiac to jestem dosyc nietypowym melomanem - otoz najbardziej lubie sluchac roznego rodzaju metalu (My Dying Bride, Tiamat, Morbid Angel, Six Feet Under, Therion, Theatre of Tragedy, Paradise Lost, ale takze Sepultura, Apocalyptica, Fear Factory czy znane i lubiane kredki), ale nie gardze rowniez muzyka klasyczna (przede wszystkim nieskomplikowany Mozart, Tchaikovsy czy popularne utwory Verdiego) oraz roznymi innymi rodzajami - np klimatycznej w stylu sciezki dzwiekowej Diablo (jedynki, dwojki i dodatkow), "wojskowej" (chociazby ze starej juz gry Panzer General), narodowego punk-rocka (Legion) czy tworczoscia Joe Hisaishi'ego (znanego z soundtrackow do anime), zespolu 883 oraz np Lucio Battistiego
jesli chodzi o moj ulubiony album - ktory dosyc czesto slucham to jest to chyba sciezka dzwiekowa z mojego ulubionego filmu "The Good, the Bad and the Ugly"
hip hopu nie lubie (no moze poza malutkimi wyjatkami jak np pierwszymi albumami Naglego Ataku Spawacza
)
8)
jesli chodzi o moj ulubiony album - ktory dosyc czesto slucham to jest to chyba sciezka dzwiekowa z mojego ulubionego filmu "The Good, the Bad and the Ugly"
hip hopu nie lubie (no moze poza malutkimi wyjatkami jak np pierwszymi albumami Naglego Ataku Spawacza

8)
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- kornknot
- Qualità Juventino
3d_man mnie podburzył do wpisania sie w tym wątku gdyż w tym co on napisał widze po częsci siebie - słucham prawie wszystkiego - najwięcej metalu, rocka, piosenki poetyckiej, muzyki klasycznej, jazzu, bluesa i innych akustyków do hip hopu i techno które ograniczyłem do minimum...