Zakłady bukmacherskie
- Sorek21
- Juventino
We wrześniu wpłaciłem na bet365 100zł i podsinieli mi na 200 bo promocja była. Pod koniec listopada miałem obrócony bonus i 500 na koncie . Wypłaciłem 400 i zrobiłem przerwę. Ugrałem to grając stawkami 20,30 lub 50.
Nie opłaca się grać na wyniki bo to nie ma sensu. Ja gram na gole np dobry przykład wczoraj niezawodny Bayern - powyżej 1,5 gola w pierwszej połowie - kurs 2,10 . Takie wyniki padają jak gra Bayern,Dortmund, Barca,Real, MU , Chelsea, Szachtar,Hiszpania czy Niemcy u siebie z ogórkami.
Inna opcja gry - 3 mecze i w każdym daję powyżej 0,5 gola w pierwszej połowie. Dobieram tak aby kurs ogólny wynosił przeszło 2 zł. Wysokość wygranej zależy w takim przypadku od stawki . W takim systemie nie ważne kto gra ,niekiedy stawiam jakieś egzotyczne zespoły bo patrzę na stawki np 1,20 - 6 - 12 to bardo rzadko jest 0-0 do przerwy .
Teraz gram od tygodnia i coś nie idzie. Dwa małe kroki w przód a potem jeden większy w tył. Jakiś pech mnie prześladuje. W przerwie meczu jest 5 rożnych , daję że będzie poniżej 11 i w 90+2 jest ten 11 który mnie pogrąża, tak samo wyniki. W przerwie 1-0 mecz towarzyski słabe statystyki to daję poniżej 2,5 gola i w 86 jest 2 gol a w doliczonym czasie gry 3... Z kolei gdy daję że będą te rożne to prawie zawsze brakuje tego jednego decydującego.
I tak zostało mi 50 zł . Macie jakieś pewniki na dziś ?
Edit : Już mam 100 . System działa . Celtic, Juve i Olympiakos po golu do przerwy.
Nie opłaca się grać na wyniki bo to nie ma sensu. Ja gram na gole np dobry przykład wczoraj niezawodny Bayern - powyżej 1,5 gola w pierwszej połowie - kurs 2,10 . Takie wyniki padają jak gra Bayern,Dortmund, Barca,Real, MU , Chelsea, Szachtar,Hiszpania czy Niemcy u siebie z ogórkami.
Inna opcja gry - 3 mecze i w każdym daję powyżej 0,5 gola w pierwszej połowie. Dobieram tak aby kurs ogólny wynosił przeszło 2 zł. Wysokość wygranej zależy w takim przypadku od stawki . W takim systemie nie ważne kto gra ,niekiedy stawiam jakieś egzotyczne zespoły bo patrzę na stawki np 1,20 - 6 - 12 to bardo rzadko jest 0-0 do przerwy .
Teraz gram od tygodnia i coś nie idzie. Dwa małe kroki w przód a potem jeden większy w tył. Jakiś pech mnie prześladuje. W przerwie meczu jest 5 rożnych , daję że będzie poniżej 11 i w 90+2 jest ten 11 który mnie pogrąża, tak samo wyniki. W przerwie 1-0 mecz towarzyski słabe statystyki to daję poniżej 2,5 gola i w 86 jest 2 gol a w doliczonym czasie gry 3... Z kolei gdy daję że będą te rożne to prawie zawsze brakuje tego jednego decydującego.
I tak zostało mi 50 zł . Macie jakieś pewniki na dziś ?
Edit : Już mam 100 . System działa . Celtic, Juve i Olympiakos po golu do przerwy.
- Hashologik
- Juventino
Panowie, zamknęli ostatniego stacjonarnego bukmachera w mojej mieścinie...Troszkę kaski z STS'u zdążyłem wyssać, jednak długo tak nie wytrzymam...
W związku z powyższym mam prośbę o wyrażenie opinii na temat internetowych serwisów zajmujących się obstawianiem. Zarejestrowałem się w Bet-clic, bo skusiła mnie opcja cashback 100zł, lecz jeszcze nie przelałem pieniędzy na konto aby grać.
Jakie są Wasze doświadczenia w tego typu akcjach? Co polecacie?
W związku z powyższym mam prośbę o wyrażenie opinii na temat internetowych serwisów zajmujących się obstawianiem. Zarejestrowałem się w Bet-clic, bo skusiła mnie opcja cashback 100zł, lecz jeszcze nie przelałem pieniędzy na konto aby grać.
Jakie są Wasze doświadczenia w tego typu akcjach? Co polecacie?
...dont't give a fuck...
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Jeśli grasz za wysokie stawki (powyżej 100zł/kupon) to dobrze jest mieć konta u kilku bukmacherów.
Jeśli natomiast grasz dużo mniejszymi stawkami, to możesz założyć u jednego/dwóch buków.
Przede wszystkim Pinnacle --> najwyższe kursy, a w dodatku niedawno wprowadzili akumulatory.
Dodatkowo warto mieć konto na bet365, bo jest to bukmacher z największą ilością możliwości.
Nie polecaem bwina, bo nakładają limity jak zaczynasz ich kosić.
W bet365 o ile się nie mylę przy pierwszej wpłacie możesz dostać bonus do 200zł (100% twojej pierwszej wpłaty), który musisz obrócić 3x po kursie 1.80. Ale byś musiał doczytać, bo sam konto kupę czasu temu tam zakładałem.
I nie wiem czemu, ale mam jakoś sentyment do Bet-at-home. Kursy są zazwyczaj niższe niż u innych buków, ale nie ma problemów z wpłatą czy wypłatą i mają moim zdaniem bardzo dobry interfejs.
Jeśli natomiast grasz dużo mniejszymi stawkami, to możesz założyć u jednego/dwóch buków.
Przede wszystkim Pinnacle --> najwyższe kursy, a w dodatku niedawno wprowadzili akumulatory.
Dodatkowo warto mieć konto na bet365, bo jest to bukmacher z największą ilością możliwości.
Nie polecaem bwina, bo nakładają limity jak zaczynasz ich kosić.
W bet365 o ile się nie mylę przy pierwszej wpłacie możesz dostać bonus do 200zł (100% twojej pierwszej wpłaty), który musisz obrócić 3x po kursie 1.80. Ale byś musiał doczytać, bo sam konto kupę czasu temu tam zakładałem.
I nie wiem czemu, ale mam jakoś sentyment do Bet-at-home. Kursy są zazwyczaj niższe niż u innych buków, ale nie ma problemów z wpłatą czy wypłatą i mają moim zdaniem bardzo dobry interfejs.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Znalazłem taką stronkę: Można zarobić drobne na granie właśnie u buka czy coś innego:)
http://www.ermail.pl/link/jXAjVaYm72TmV ... A7J2mXJYYX
Za czytanie emaili płacą kasę, od razu an wstępie dostaje się 20zl, wypłacić można przy 200zł.
Żadnych kokosów się na tym nie zbije,bo żeby zebrać te 200zł trzeba 3-4 miesięcy, ale wiadomo na maila i tak przychodzą nam różne reklamy, to dlaczego klikając w nie, nie możemy zarobić jakiejś kaski. Jak ktoś często sprawdza skrzynkę emalie to dla niego dobra oferta by coś zarobić, na prezent dla dziewczyny, dobra kolację, czy kp na plemionach itd.
Za czytanie emaili płacą kasę, od razu an wstępie dostaje się 20zl, wypłacić można przy 200zł.
Żadnych kokosów się na tym nie zbije,bo żeby zebrać te 200zł trzeba 3-4 miesięcy, ale wiadomo na maila i tak przychodzą nam różne reklamy, to dlaczego klikając w nie, nie możemy zarobić jakiejś kaski. Jak ktoś często sprawdza skrzynkę emalie to dla niego dobra oferta by coś zarobić, na prezent dla dziewczyny, dobra kolację, czy kp na plemionach itd.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Naprawdę myślisz, że oni cokolwiek kiedykolwiek komukolwiek wypłacą?AdiJuve pisze:Znalazłem taką stronkę: Można zarobić drobne na granie właśnie u buka czy coś innego:)

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Miałem nadzieję,,ale mnie ich pozbawiłeś:D
A tak w ogóle ma ktoś jakieś typy na dzisiejsze mecze eliminacyjne:)
Dzisiaj mogą byc ciekawy wyniki, zwłaszcza,że większość drużyn gra o pietruszkę:)
A tak w ogóle ma ktoś jakieś typy na dzisiejsze mecze eliminacyjne:)
Dzisiaj mogą byc ciekawy wyniki, zwłaszcza,że większość drużyn gra o pietruszkę:)
- Cabrini_idol
- Juventino
To może ja sie podzielę jednym z kuponów na dzisiaj bo są fajne mecze do obstawienia.
Liga Mistrzow - Schalke-Chelsea
2 kurs 2.20
Liga Mistrzow - Steaua Buk.-Basel
handicap 1:0 2 kurs 4.55
4.Anglia - Rochdale-Northampton
handicap 0:1 1 kurs 2.95
Siatkowka - Liga Mistrzow - M. - Macerata-Z.Kazan
2 kurs 1.65
Pilka nozna - Kwalifikacje ME U-19 - Czechy-Chorwacja
mecz / Czechy
10 kurs 1.32
Całkowity kurs 64,32
Stawka : 50 zl
EWK 2830zl
Liga Mistrzow - Schalke-Chelsea
2 kurs 2.20
Liga Mistrzow - Steaua Buk.-Basel
handicap 1:0 2 kurs 4.55
4.Anglia - Rochdale-Northampton
handicap 0:1 1 kurs 2.95
Siatkowka - Liga Mistrzow - M. - Macerata-Z.Kazan
2 kurs 1.65
Pilka nozna - Kwalifikacje ME U-19 - Czechy-Chorwacja
mecz / Czechy
10 kurs 1.32
Całkowity kurs 64,32
Stawka : 50 zl
EWK 2830zl

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Na dziś był jeden pewniak.
1000zł postawione na Verone.
Nie wiem kto robił kursy na ten mecz, ale Livorno osłabione brakiem 2 podstawowych graczy mierzyło sie z rewelacja Sezonu.
2,77 kurs w sts.
Update: z 0:3 na 2:3.. i moga zepsuc weekend
3zł online.
Soczyste.
1000zł postawione na Verone.
Nie wiem kto robił kursy na ten mecz, ale Livorno osłabione brakiem 2 podstawowych graczy mierzyło sie z rewelacja Sezonu.
2,77 kurs w sts.
Update: z 0:3 na 2:3.. i moga zepsuc weekend

3zł online.
Soczyste.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Cabrini_idol
- Juventino
Obstawilem 2 mecze
Bayern- Schalke kurs 1,26 na Bayern
Atletico - RealM kurs 2,15 na Real
za 200 zl
pocieszcie mnie przed tymi meczami ze wejdzie ;p
Bayern- Schalke kurs 1,26 na Bayern
Atletico - RealM kurs 2,15 na Real
za 200 zl
pocieszcie mnie przed tymi meczami ze wejdzie ;p

- Cabrini_idol
- Juventino
No to Bayern rozstrzelał Schalke, jutro Real podtrzyma forme i bede bogatszy o ponad 300 zl :-D ale nie zapeszam.