Boks
- dav3d
- Juventino
No i nie będzie walki Szpilka-Zimnoch... Brawa za profesjonalizm dla sztabu szkoleniowego i promotorów Szpilki ! Brawa za szacunek dla kibiców ,kótrzy sobie ostrzyli zęby na ten pojedynek... Ciężko w cenzuralny sposób skomentować szopkę jako odwalili
Nie spodziewał się chyba nikt, że Mollo będzie takim twardym rywalem i sprawi Arturowi tyle problemów...
Kibice zostali wydymani bez mydła, a Pan Wasilewski wykazał się wręcz amatorskim podejściem zaklepując dwa pojedynku w ciągu 3 tygodni na dwóch różnych kontynentach z rywalami, którzy nie przewrócą się na pewno po pierwszym ciosie Szpilki.
Nie trzeba być prorokiem ,że to cale śmieszne Polsat Boxing Night nie wypali, bo chyba mało kto był bardziej zainteresowany pojedynkiem dwóch dziadków niż dwóch młodszych bokserów, podgrzewających atmosferę chociażby słynną już awanturą na konferencji prasowejj

Nie spodziewał się chyba nikt, że Mollo będzie takim twardym rywalem i sprawi Arturowi tyle problemów...

Nie trzeba być prorokiem ,że to cale śmieszne Polsat Boxing Night nie wypali, bo chyba mało kto był bardziej zainteresowany pojedynkiem dwóch dziadków niż dwóch młodszych bokserów, podgrzewających atmosferę chociażby słynną już awanturą na konferencji prasowejj
topboxing.pl zapraszam 

- mazi12
- Juventino
Kurcze, nadzwyczajnie trudno poszukać dobrą transmisję gali. Jeżeli miałby ktoś jakiś link z dobrą jakością i go podał, byłbym wdzięczny. Na razie znalazłem tylko jakiś beznadziejne transmisje ~300/400 kbps także szału nie ma. SopCastem też bym nie pogardził.
Co do walki - Jestem za Andrzejem, już tyle razy był poobijany, że aż szkoda chłopa
Niech wygra, Forza Andrew :-D
Co do walki - Jestem za Andrzejem, już tyle razy był poobijany, że aż szkoda chłopa

- drewnaldinio
- Juventino
http://www.tsv-1860.pl/tv/otv.phpmazi12 pisze:Kurcze, nadzwyczajnie trudno poszukać dobrą transmisję gali. Jeżeli miałby ktoś jakiś link z dobrą jakością i go podał, byłbym wdzięczny. Na razie znalazłem tylko jakiś beznadziejne transmisje ~300/400 kbps także szału nie ma. SopCastem też bym nie pogardził.
Co do walki - Jestem za Andrzejem, już tyle razy był poobijany, że aż szkoda chłopaNiech wygra, Forza Andrew :-D
- juventussek
- Juventino
Nie ma takiego kanału nawet ;d
- mcshroom
- Juventino
- PlanetJuve
- Juventino
A jednak "Pszemek"! Dla mnie bomba, Endriu skończ waść oszczęść wstydu...
Walka świetna, wymiana za wymiane;D
Walka świetna, wymiana za wymiane;D
- deszczowy
- Juventino
W walce faceta bez psychiki i faceta bez nerki wygrał ten bez nerki. Na fejsie napisałem, że to pojedynek dwóch emerytów, ale muszę przyznać, że dwa dinozaury pokazały dziś kawałek fajnego pieściarstwa. Dobrze sięto ogladało.
- Dżesiu
- Juventino
A jednak. Na prawdę dobre widowisko, świetna walka. Przemek pokazał, że mimo tylu ciosów które przyjął, nadal sierpowy jest i może zadziałać. Jeśli chodzi o to, co powiedział po walce, to należy mu się po prostu wielki szacunek.
Mało piszę, dużo czytam.
- Lypsky
- Juventino
Oczywiście, że padł po zapasniczym rzucie, ale nie zmienia to faktu, że na porażkę zasłużył.Na prawdę fajny boks... Jak na takie "dziadki" pokazali się z bardzo dobrej strony.
Byłem za Andrzejem, dlatego jestem trochę zły. Szczególnie, że wydaje mi się, iż Gołota padł po popchnięciu a nie po ciosie.
Jesli ktos twierdzi, że był to dobry boks, nie ma pojęcia o tym sporcie. Gołota na stojąco, Saleta nadrabial ambicją, ale poziom sportowy bardzo niski. Walka dobra dla niedzielnego kibica, ale technikę lepiej pozostawić bez komentarza.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Piti
- Juventino
szkoda mi Goloty..mimo wszystko dalej jest i będzie najlepszym polskim pięściarzem i legendą tej dyscypliny w Polsce, po uderzeniu w tyl glowy przez Salete Andrzejowi mroczki sie przed oczami pojawily i obalil sie
mimo wszystko szacunek sie nalezy obydwóm, Saleta nawet przyznal, ze dalej Andrew jest najlepszym polskim bokserem i nawet ta walka tego nie zmieni.

- Pawełek
- Juventino
Powiem tak - szkoda, że ta walka nie odbyła się wtedy, kiedy miała się odbyć, czyli w miejsce pojedynku Gołota-Tyson, bo wtedy Saleta nawet by nie burknął. Panowie, powiedzmy to otwarcie - legenda polskiego boksu jest tylko jedna.
Mimo wszystko duży szacunek dla Salety za słowa po walce i podziękowania dla obu za niesamowite emocje.
Mimo wszystko duży szacunek dla Salety za słowa po walce i podziękowania dla obu za niesamowite emocje.