Liga Europy 2012/2013
- mateo369
- Juventino
Bazyliszek pisze:1;0 dla Pilzna...Napoli VERGOGNA zmieniam o nich zdanie i nie chce by grali w nastepnej edycji LM, to juz wole Fiorentinie w ich miejsce..
Zaraz, zaraz, to co wy myśleliście, że to 3:0 to był wynik lekceważącego podejścia do przeciwnika i dziś śmieciarze wezmą się w garść i odrobią albo choć będą się starać odrobić straty i wyjść z twarzą? no litości... :roll:Castiel pisze:Śmieciarze to chyba specjalnie chcą odpaść.
I oni mają reprezentować Calcio w przyszłym sezonie w LM? Wolne żarty.
E.
No ale Panowie, nie po to u siebie odpuszczali mecz, żeby się teraz spinać i tracić siły na wyjeździe, to by było trochę bez sensu. Przecież od razu było widać, że oni nawet z grupy nie chcieli wyjść ale chcąc nie chcąc im się udało. Sam ich trener się wtedy wypowiadał, że dla nich najważniejsza jest liga i cieszy mnie fakt, że zostaną z niczym (czyt. 2-3 miejsce w serie A)
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2013, 23:05 przez mateo369, łącznie zmieniany 3 razy.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Castiel
- Juventino
Mogliby się chociaż postarać, a nie tak to zlewać bo mówiąc szczerze to przeciwnika nie mają jakiegoś klasowego i potężnego.mateo369 pisze: Zaraz, zaraz, to co wy myśleliście, że to 3:0 to był wynik lekceważącego podejścia do przeciwnika i dziś śmieciarze wezmą się w garść i odrobią albo choć będą się starać odrobić straty i wyjść z twarzą? no litości... :roll:
- Montezuma11
- Juventino
Czego Wy oczekujecie od drużyny na którą mówimy "śmieciarze"? Takiej ksywki nie dostaję się za nic, trzeba na nią zapracować. Napoli w tym meczu udowadnia to nam w najlepszy z możliwych sposobów.
*napoli
*napoli
FORZA JUVENTUS !!!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Napoli ma nadzieje ze z Udinese dzieki temu wygraja ;]
Upd Liverpool..
Jak mi szkoda tego Suareza. Robi chlop co moze i przegrywa.. ba , zero perspektyw na trofeum. Rychłe odejscie!
Upd Liverpool..
Jak mi szkoda tego Suareza. Robi chlop co moze i przegrywa.. ba , zero perspektyw na trofeum. Rychłe odejscie!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Kucharius1
- Juventino
Wyniki z LE dla nas korzystne. Żaden hiszpański klub nie gra dalej i tylko jeden niemiecki
A i ten pewnie w następnej rundzie odpadnie z Lazio, które w Europie gra bardzo dobrze 
Napoli w dwumeczu odstawiło komedię po tytułem 0:5 , ale widać że LE ich raczej mało obchodziło. W LM raczej by takiej kaszanki nie zagrali.
Edit. Jednak jest jedna ekipa z Hiszpanii.

Napoli w dwumeczu odstawiło komedię po tytułem 0:5 , ale widać że LE ich raczej mało obchodziło. W LM raczej by takiej kaszanki nie zagrali.
Edit. Jednak jest jedna ekipa z Hiszpanii.
- whitesignus
- Juventino
No naprawde, Napoli jest zenujace. Odpuszczac sobie europejskie puchary :doh: Co oni sobie mysla, ze wygraja kiedys Serie A i od razu w prezencie dostana puchar i laury LM?? Swoja marke jednak trzeba budowac, ale oni to chyba jedynie z worow smieci moga to zrobic. Nawet nie pomysleli o swoich kibicach. Dla wszystkich fanow druzyn sporym smaczkiem sa mecze w pucharach, nawet jak sie przegra, ale po walce, a nie taka olewka. O ile wczoraj Milan pokazal, ze kluby z Calcio moga pokonac nawet najwiekszych, to Napoli zblaznilo wloska pilke.
Kto nie interesuje sie wloska pilka bd mial ciekawa zagwozdke: 3.Milan pokonuje w LM Barce. 2.Napoli odpada z pepiczkami po blamazu.
Nie wiem, smiac sie czy plakac. Egoistyczne swinie o!
Mam nadzieje, ze w tym roku wypadna jeszcze z miejsc premiowanych udzialem w LM. Jakas sprawiedliwosc musi byc.
"A wtedy spotkali sie Platini i wladze Calcio. I kazali zaorac, caly Neapol zaorac. I takiej pilki juz nie bedzie"
Kto nie interesuje sie wloska pilka bd mial ciekawa zagwozdke: 3.Milan pokonuje w LM Barce. 2.Napoli odpada z pepiczkami po blamazu.
Nie wiem, smiac sie czy plakac. Egoistyczne swinie o!

"A wtedy spotkali sie Platini i wladze Calcio. I kazali zaorac, caly Neapol zaorac. I takiej pilki juz nie bedzie"
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- AdiZ
- Juventino
"Zapomniał wół jak cielęciem był"
Fajnie gramy w LM, wygraliśmy Scudetto ale jak graliśmy w Lidze Europy to też dawaliśmy ciała. Napoli olało sprawę, szkoda. Juve nie było lepsze. Laliśmy na te rozgrywki ciepłym moczem. Zapomnieliście
Suarez kosmita. Lazio teraz ma ostatnią drużynę Niemiecką do pokonania. Inter też powinien przejść koguty. Zwłaszcza, że ci powinni odpuścić i skupić się na PL by grać w lidze mistrzów. A to ich główny cel. Powodzenie w kolejnej rundzie. W następnym sezonie LE mam nadzieje, że nie będzie takiego odpuszczania. Finał w Turynie
Fajnie gramy w LM, wygraliśmy Scudetto ale jak graliśmy w Lidze Europy to też dawaliśmy ciała. Napoli olało sprawę, szkoda. Juve nie było lepsze. Laliśmy na te rozgrywki ciepłym moczem. Zapomnieliście

Suarez kosmita. Lazio teraz ma ostatnią drużynę Niemiecką do pokonania. Inter też powinien przejść koguty. Zwłaszcza, że ci powinni odpuścić i skupić się na PL by grać w lidze mistrzów. A to ich główny cel. Powodzenie w kolejnej rundzie. W następnym sezonie LE mam nadzieje, że nie będzie takiego odpuszczania. Finał w Turynie

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
moze sie tak zdarzyć, że tylko Levante bedzie bronilo honoru hiszpanskiej pilki w rozgrywkach europejskich;) jesli w LM zadna nie zaskoczy w rewanzu, to wlasnie tylko 1 druzyna zostanie;)
- mateo369
- Juventino
Fakt, może nie braliśmy tych rozgrywek całkowicie na poważnie, co nie zmienia faktu, że pamiętny dwumecz z Fulham, może nie za wszelką cenę ale chcieliśmy wygrać a jaką kompromitacją się skończyło chyba nie muszę przypominać. Napoli z kolei całkowicie odpuściło i w sumie nie wiem którego zespołu postawa była gorsza.AdiZ pisze:"Zapomniał wół jak cielęciem był"
Fajnie gramy w LM, wygraliśmy Scudetto ale jak graliśmy w Lidze Europy to też dawaliśmy ciała. Napoli olało sprawę, szkoda. Juve nie było lepsze. Laliśmy na te rozgrywki ciepłym moczem. Zapomnieliście![]()
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- @D@$
- Juventino
A tam odpuściło. Wczoraj brakowało głównie Hamsika, Cavani pojawił się w drugiej połowie, w pierwszym meczu też grał.
Inna rzecz, że tak to jest, jak się gra [pucharach bez mekasymalnego zaangażowania to się rpzegrywa, nawet w LE, nie ma tej motywacji, ale "odpuszczenie" to za wiele powiedziane, bo jakby tak było, to Mazari wstawiłby Primaverę.
Oglądałem wprawdzie wczoraj drugą połowę, ale Napoli raczej zbyt poszło do przodu (jak już nie mieli nic do stracenia i 4-5 goli do nadrobienia), a nie stanęło na środku i przestało grać. Inna rzecz że z koncentracją coś nie tak, tyle ich strat to się chyba rzadko widzi. A Czesi mają swojego blondyna na prawej flance, do tego z numerem 27, gdyby był chudszy to moznaby sienabrać że to Krasic
Liverpool jednak odpadł, jak mi przykro.
Inna rzecz, że tak to jest, jak się gra [pucharach bez mekasymalnego zaangażowania to się rpzegrywa, nawet w LE, nie ma tej motywacji, ale "odpuszczenie" to za wiele powiedziane, bo jakby tak było, to Mazari wstawiłby Primaverę.
Oglądałem wprawdzie wczoraj drugą połowę, ale Napoli raczej zbyt poszło do przodu (jak już nie mieli nic do stracenia i 4-5 goli do nadrobienia), a nie stanęło na środku i przestało grać. Inna rzecz że z koncentracją coś nie tak, tyle ich strat to się chyba rzadko widzi. A Czesi mają swojego blondyna na prawej flance, do tego z numerem 27, gdyby był chudszy to moznaby sienabrać że to Krasic

Liverpool jednak odpadł, jak mi przykro.