Serie A 12/13 (25): Roma 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2013, 17:58

No z Napoli chyba uszło trochę powietrze. Porażka w LE dała mi do myślenia, że klub celuje w scudetto a tu widzę, że to scudetto powoli się oddala. Szkoda straconych punktów z Romą ale wyraźnie ten mecz nam poprostu nie "leżał". Myślę, że ogromne znaczenie będzie miało spotkanie z Napoli 1 marca. Wygramy - prawdopodobnie obronimy tytuł, przegramy-szansę na tytuł będzie miało Napoli.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2013, 18:45

sebinho86 pisze:No z Napoli chyba uszło trochę powietrze. Porażka w LE dała mi do myślenia, że klub celuje w scudetto a tu widzę, że to scudetto powoli się oddala. Szkoda straconych punktów z Romą ale wyraźnie ten mecz nam poprostu nie "leżał". Myślę, że ogromne znaczenie będzie miało spotkanie z Napoli 1 marca. Wygramy - prawdopodobnie obronimy tytuł, przegramy-szansę na tytuł będzie miało Napoli.
Reaaaaaally? :roll:
Nawet przegrywajac z Napoli bedziemy wciaz na 1 miejscu, a Ty mowisz, ze scudetto sie oddala? Gdy zostalo 13 kolejek do konca? TRZYNAŚCIE KOLEJEK?
Szanse na tytul? Wciaz jednak to bedzie TYLKO szansa. Napoli nie ma lawki, Napoli ma 2 gwiazdy w zespole. Deal with it 8)
To MY mamy kolektyw. To MY mamy trenera z prawdziwego zdarzenia i to MY mamy najlepsza obrone we Wloszech.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2013, 18:53

Dobry Mudżyn pisze:
sebinho86 pisze:No z Napoli chyba uszło trochę powietrze. Porażka w LE dała mi do myślenia, że klub celuje w scudetto a tu widzę, że to scudetto powoli się oddala.
Nawet przegrywajac z Napoli bedziemy wciaz na 1 miejscu, a Ty mowisz, ze scudetto sie oddala?
Sebinho pisząc, że Scudetto się oddala, miał na myśli śmieciarzy, tak ciężko było to zrozumieć :roll: Poza tym do meczu z Napoli jjest jeszcze jedna kolejka do rozegrania więc wszelkie dywagacje czy możemy z nimi przegrać, ile będziemy mieć pkt itp o kant kuli rozbić.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2013, 19:00

mateo369 pisze:
Dobry Mudżyn pisze:
sebinho86 pisze:No z Napoli chyba uszło trochę powietrze. Porażka w LE dała mi do myślenia, że klub celuje w scudetto a tu widzę, że to scudetto powoli się oddala.
Nawet przegrywajac z Napoli bedziemy wciaz na 1 miejscu, a Ty mowisz, ze scudetto sie oddala?
Sebinho pisząc, że Scudetto się oddala, miał na myśli śmieciarzy, tak ciężko było to zrozumieć :roll: Poza tym do meczu z Napoli jjest jeszcze jedna kolejka do rozegrania więc wszelkie dywagacje czy możemy z nimi przegrać, ile będziemy mieć pkt itp o kant kuli rozbić.
Tak, ale z drugiej strony, nawet jesli mial na mysli to co Ty piszesz, to tez nie jest to do konca poparte. Odjechac to mogla Barca czy Manchester United. My nadal MIMO WSZYSTKO czujemy na naszych plecach ich oddech. Wiec no, i tak zle, i tak niedobrze. :whistle:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2013, 19:09

Dobry Mudżyn pisze: To MY mamy trenera z prawdziwego zdarzenia.
Napoli też ma.

mixery

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 21:41

Ten mecz przede wszystkim przypomniał mi jak bardzo nienawidzę Tottiego. Różnorakie epitety latały w jego kierunku podczas meczu, a i teraz, długo po jestem wpieniony. Jeszcze realizator na siłę pokazywał jak ciągle cieszy ryja. Reszty nie ma nawet co komentować.

songo144

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 18:54

Szkoda ze nasze Juve bylo po prostu zmęczone..

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 23:49

LOL

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 23:51