Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 13:26

-10- pisze: PS: Milan i Napoli to jedyne zespoły, które mogą nam zagrozić. Zaczyna mnie martwić regularność w zdobywaniu pkt przez Milan...
Co wy z tym Milanem? Oni nadal nie mają obrony i max co mogą ugrać to 2-3 miejsce (w zależności od tego czy Napoli złapie dłuższą zadyszkę). Za chwilę znów dorwie ich kryzys - typuję, że już w najbliższej kolejce stracą punkty w derbach.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 13:30

Dostaną baty od Barcy i morale w drużynie momentalnie spadnie.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 13:47

Oglądałem ich wszystkie mecze odkąd przyszedł Mariuszek i dupy to oni nie urywają, także byłbym spokojny. Było widać wielki entuzjazm w pierwszej połowie z Udinese, agresja, zaangażowanie, ale już w drugiej było słabo. Jakby Cagliari było skuteczniejsze, to mogli prowadzić 2:0. To samo Parma, w pierwszej połowie zrobili na mnie lepsze wrażenie, brakowało ostatniego podania, wykończenia i dokładności - strzelili sobie samobója i to uratowało Milan. Niech Juve gra swoje, teraz tydzień odpoczynku, to samo przed Napoli.
pumex pisze:Może pośmiałbym się intensywniej z Interu, ale nie pozwala mi na to nasza porażka z Romą.
Nudzisz.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 13:53

Lypsky pisze:
-10- pisze: PS: Milan i Napoli to jedyne zespoły, które mogą nam zagrozić. Zaczyna mnie martwić regularność w zdobywaniu pkt przez Milan...
Co wy z tym Milanem? Oni nadal nie mają obrony i max co mogą ugrać to 2-3 miejsce (w zależności od tego czy Napoli złapie dłuższą zadyszkę). Za chwilę znów dorwie ich kryzys - typuję, że już w najbliższej kolejce stracą punkty w derbach.
Co my z Milanem?! A no to, że to najlepsza drużyna zaraz po nas. Może i nie mają najlepszej obrony, chociaż w ostatnich 5-6 meczach zdecydowanie się poprawiła; tracą zaledwie jedną bramkę, a strzelają przynajmniej o jedną więcej niż przeciwnik co daje 3 pkt. Trudno nieprzewidzieć, że w takiej formie nie dotrwają do końca sezonu, ale ciężko mi uwierzyć w to, że nawet jak przegrają z Barceloną (nie są w roli faworyta) i zgubią punkty w derbach to dopadnie ich kryzys! Ja ich na końcu widzę za nami.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 14:30

Zauważyłem, że Ty boisz się własnego cienia, więc nie dziwi mnie to, że Twoje obawy wzbudza także Milan.
Gdyby drużyna, która tak fatalnie rozpoczęła rozgrywki, na koniec walczyłaby o mistrzostwo, oznaczałoby to całkowity upadek serie a. Oni nie mają kadry na mistrza i w najbliższym czasie go nie zdobędą.

livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 14:40

risto pisze:gdzies tam wyczytalem ze przegrali wszystkie weekendowe mecze po meczu LE. Oni nie maja takiej szerokiej kadry jak my a przynajmniej jeszcze 3 mecze w LE zagraja bo z Cluj pewnie awansuja.

Jednak mam nadzieje ze w derbach bedzie remis, bo Milan niebezpiecznie sie zbliza... :roll:
Nic podobnego. Nie tylko nie przegrywali, ale nawet 3 wygrali, m.in. derby Mediolanu w październiku 3 dni po meczu z Neftczi...

Arrivederci Mauro e David :(
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 14:46

Obrona Milanu nadal gra słabo i kilka meczy bez większych strat bramkowych to wcale nie musi być wynik wielkiej formy. Roma też w grudniu jakby zaczęła ogarniać, a skończyło się wywaleniem Zdenka na zbity pysk po kilku blamażach.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 15:44

Lypsky pisze:Zauważyłem, że Ty boisz się własnego cienia, więc nie dziwi mnie to, że Twoje obawy wzbudza także Milan.
Gdyby drużyna, która tak fatalnie rozpoczęła rozgrywki, na koniec walczyłaby o mistrzostwo, oznaczałoby to całkowity upadek serie a. Oni nie mają kadry na mistrza i w najbliższym czasie go nie zdobędą.
W takim razie musisz koniecznie wybrać się do okulisty albo czytać uważniej moje posty, bo nie wiem po czym doszedłeś do tak płytkiego wniosku. Piszesz "gdyby","walczyłaby", "oznaczałoby", wszystko w trybie przypuszczającym, więc to są co najwyżej tylko Twoje przypuszczenia, a fakty nie zawsze idą w parze z przypuszczeniami. A fakt jest taki, że ze środka tabeli awansowali na trzecią pozycję, a do Napoli dzieli ich tylko siedem oczek. I to jest fakt!A mistrzem nie będą, bo to miejsce jest już zaklepane.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 20:20

kuba2424 pisze:A fakt jest taki, że ze środka tabeli awansowali na trzecią pozycję, a do Napoli dzieli ich tylko siedem oczek.
Rzeczywiście <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sprawa :lol:

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 20:26

Lypsky pisze:
kuba2424 pisze:A fakt jest taki, że ze środka tabeli awansowali na trzecią pozycję, a do Napoli dzieli ich tylko siedem oczek.
Rzeczywiście <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sprawa :lol:
W sumie masz rację, strata niemożliwa do odrobienia!

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 20:33

Nie no bez jaj z tym Milanem , może grają dobrze , ale nie mogą zostać mistrzem. Warto dodać , że Napoli też nie dadzą rady.
1.Juve
2.Napoli
3.Fiora
Ja obstawiam taki koniec. Aaa i oczywiście 6. Inter ;)

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 21:50

Myślę, że układ pierwszej trójki zostanie taki, jak jest obecnie. Napoli ma moim zdaniem ciekawszy i bardziej wyrównany skład. W Milanie mają fajny atak i boki obrony. Viola, Lazio i Inter to zespoły na LE. Jeśli się nie mylę to chyba właśnie Lazio z włoskich drużyn gra najlepszą piłkę na boiskach Ligi Europejskiej.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2013, 18:50

Co Wy z tym milanem?
Conte wyjaśnia http://www.juvepoland.com/news.php?id=24083 Dla mnie osobiście takie wypowiedzi trenera to policzek dla piłkarzy... :/ Kolejny minus dla Conte, takich rzeczy się nie mówi na głos.. :doh:

Milan się faktycznie rozpędził ale poczekajmy jeszcze parę kolejek. LM też się na nich odbije...Widzicie, taka właśnie jest ta liga...Gdyby nie to, że na siłę chcemy od siebie dodać jej dramaturgi już dawno moglibyśmy się skupić tylko na LM.

ahhh, temat jest o interze :P Cóż, mam nadzieję, że w meczu z nami nie wystrzelą z formą jak milan czy roma akurat na mecz z nami... :whistle:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2013, 12:06

Kibice Interu zdecydowali, że będą obrażać Balotelliego na wszelkie możliwe sposoby poza rasistowskimi. Poprawność polityczna w dzisiejszych czasach to naprawdę zabawna sprawa. Można kogoś nazwać "s-synem" i wszystko jest w porządku, ale nie "czarnym s-synem", bo wtedy to już przesada :prochno:.

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2013, 12:39

Vimes pisze:Kibice Interu zdecydowali, że będą obrażać Balotelliego na wszelkie możliwe sposoby poza rasistowskimi. Poprawność polityczna w dzisiejszych czasach to naprawdę zabawna sprawa. Można kogoś nazwać "s-synem" i wszystko jest w porządku, ale nie "czarnym s-synem", bo wtedy to już przesada :prochno:.
Można też kogoś nazwać "rudym s-synem" i jest ok, mimo że na swój kolor włosów miał on taki sam wpływ jak czarny na swój kolor skóry... Żyjemy w naprawdę chorych czasach...

edit: dobrze, że kibice Juve się szanują i nie przeprowadzają takich głupich akcji :P

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
ODPOWIEDZ