Serie A 12/13 (25): Roma 1-0 JUVENTUS
- annihilator1988
- Juventino

Najbardziej żałosne jest to, że Stek już w pierwszej minucie starał się opóźniać wybicie piłki :doh: Widać, że marzeniem Romy jest remis, a cudem byłoby nie stracenie bramki. Nic z tego. Dziewczynki Zemana nie zwykły kończyć mecz bez babola w obronie, bramka dla Juve to kwestia czasu. Nie dlatego, że "Stara Dama" gra porywająco. Po prostu defensywa Romy to jedna wielkie ####. Chyba nie obędzie się bez Giovinco, bo nikomu nie chce się robić "wiatru" z przodu
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pablo1503
- Juventino

Mogli grać w '9', a już na pewno powinni w '10', ale nadal jest ich '11' :doh:
Na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że Totti walnął w piszczel, a jak Pirlo zaczął skakać, to pomyślałem, że mu złamał nogę, ale na szczęście nic się poważnego nie stało*. Wygląda to średnio, a Roma jak na siebie całkiem nieźle się broni. Prócz strzału z rzutu wolnego praktycznie w cale nie zagroziliśmy bramce Rzymian.
*Szacun dla niego, że jest wyszedł na boisku po takim wejściu. Wielu piłkarzy leżałoby już w szpitalu.
PS. W ogóle nie używamy lewej strony
Na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że Totti walnął w piszczel, a jak Pirlo zaczął skakać, to pomyślałem, że mu złamał nogę, ale na szczęście nic się poważnego nie stało*. Wygląda to średnio, a Roma jak na siebie całkiem nieźle się broni. Prócz strzału z rzutu wolnego praktycznie w cale nie zagroziliśmy bramce Rzymian.
*Szacun dla niego, że jest wyszedł na boisku po takim wejściu. Wielu piłkarzy leżałoby już w szpitalu.
PS. W ogóle nie używamy lewej strony

- juvemaroko
- Juventino

Mamy przewage ale nie stwarzamy zagrozenie.atri ani Vucinic nie mieli zadna dobra sytuacja pod bramke rywale.
Widocznie nowy trener najpierw sie skupil na poprawienie ten cyrk w formacji defensywnej Romy.
Musimy szybko zdobyc gola w drugiej polowie bo Roma walczy przed wszystkim o to zeby nie tracic gola i sie bardziej cofnie z czasem.
Szkoda ze nie ma juz Zemana on by ustawil tak druzyna ze kiedy moze tracic gola, 3/4 druzynie jest w polowej rywale. :-D
Widocznie nowy trener najpierw sie skupil na poprawienie ten cyrk w formacji defensywnej Romy.
Musimy szybko zdobyc gola w drugiej polowie bo Roma walczy przed wszystkim o to zeby nie tracic gola i sie bardziej cofnie z czasem.
Szkoda ze nie ma juz Zemana on by ustawil tak druzyna ze kiedy moze tracic gola, 3/4 druzynie jest w polowej rywale. :-D
- grande amore
- Juventino

Gigi + obrona na razie "bene".
Pirlo - uff :doh:
Pirlo - uff :doh:
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Marian.
- Juventino

No trzeba przyznać, że na razie jest słabo. Nie potrafimy stworzyć fajnej akcji. Za dużo piłek jest granych w poprzek boiska, Vidal w tym króluje - co chwilę podaje piłkę do Pirlo. Musimy przede wszystkim przyspieszyć, wtedy Roma powinna zacząć się gubić.
Asamoah coś niewidoczny. Pogba też niezbyt dobrze. W ataku Matri coś próbuje robić, Mirko natomiast słabo.
Faul Tottiego na pomarańczową kartkę. W sumie to niejeden sędzia mógłby nawet dać mu czerwoną.
Asamoah coś niewidoczny. Pogba też niezbyt dobrze. W ataku Matri coś próbuje robić, Mirko natomiast słabo.
Faul Tottiego na pomarańczową kartkę. W sumie to niejeden sędzia mógłby nawet dać mu czerwoną.

- pumex
- Juventino

Jak to było? Nice and easy? :lol:
KOMPROMITACJA. I proszę, nie zwalajcie winy na sędziego, zagraliśmy padlinę. Nawet nie daliśmy rady się wykartkować, Vidal i Barzagli dalej są zagrożeni absencją w meczu z Napoli.
KOMPROMITACJA. I proszę, nie zwalajcie winy na sędziego, zagraliśmy padlinę. Nawet nie daliśmy rady się wykartkować, Vidal i Barzagli dalej są zagrożeni absencją w meczu z Napoli.

- gucio_juve
- Juventino

Tragedia, środek pola to dziś w ogóle nie istniał. Pogba zagrał parę spotkać i już spuścił z tonu, Giovinco i Vucinić obaj siebie warci. Co na boisku robił dziś Padoin? Ten gość nawet celnie podać nie potrafi, to nawet nie jest poziom Atalanty czy Chievo, ale raczej Pro Partii.
No i tyle w temacie...
Obrona Romy nas pokarała, a Lamela pod koniec zbłaźnił naszą.
Brak Vidala niesamowicie odczuwalny...
Nie jesteśmy jeszcze klasową drużyną.
PS.
Nowe fatum? Mecz po LM, gramy słabo?
Obrona Romy nas pokarała, a Lamela pod koniec zbłaźnił naszą.
Brak Vidala niesamowicie odczuwalny...
Nie jesteśmy jeszcze klasową drużyną.
PS.
Nowe fatum? Mecz po LM, gramy słabo?
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- filippo
- Juventino

Dla mnie żaden piłkarz w tym meczu (poza Buffonem) nie zasługuje na podanie ręki, bo co jak co - grają z Romą, a tu nie widać nawet sportowej złości, chęci walki. NIC!
Powiem szczerze, wiem, że to niemożliwe, ale mecz wygląda normalnie jakby był sprzedany, bo tyle rzeczy zdarzyło się w tym meczu, których nie potrafię sobie wytłumaczyć - Nagle zapomnieli jak się celnie podaje do jasnej cholery?
Powiem szczerze, wiem, że to niemożliwe, ale mecz wygląda normalnie jakby był sprzedany, bo tyle rzeczy zdarzyło się w tym meczu, których nie potrafię sobie wytłumaczyć - Nagle zapomnieli jak się celnie podaje do jasnej cholery?