Kontuzja Kirklanda:):):)
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bramkarz FC Liverpool Chris Kirkland podczas wczorajszego ligowego pojedynku z Bolton Wanderers doznał złamania palca i nie będzie zdolny do gry przez około miesiąc. Pech młodego Anglika oznacza, że do bramki "The Reds" wróci Jerzy Dudek, który po raz kolejny otrzymuje od losu szansę wygrania rywalizacji z Kirklandem.
No Jurek okazja.Nie zmarnuj jej.
Tylko żęby dobrze powrócił.
No Jurek okazja.Nie zmarnuj jej.
Tylko żęby dobrze powrócił.
- kouba
- Qualità Juventino
no ja też mysle, że nie zmarnuje takiej sytuacji, to dogodny moment na to żeby udowodnić jaki dobry jest na też pozycji. troche szkoda że w taki sposób powrócił do bramki, ale jak miał to zrobić, skoro jest lepszy od Kirklanda, a Go nie chcieli wystawiać

- Desperado---ALEX
- Juventino
Szkoda mi tego młodego bramkarza to talent ale los mu nie sprzyja, ale z drugiej strony Dudek znów powraca do pierwszego składu i z tego nalezy sie cieszyc 
- Chris
- Juventino
Kirkland gra bardzo odważnie na przedpolu.Wychodzi do piłek,któe Dudek kontroluje wzrokiem.To nie przypadek ze znów tak krótko grał w pierwszym skąłdzie młody Anglik.Jednak moim zdaniem,prędzej czy później i tak wygryzie na dłużej Polaka ze składu.
Juve per sempre!!!
- swiergot
- Juventino
Buahahahaha
Jak to usłyszałem, to myślałem że się przewrócę ze śmiechu
Wcale nie dlatego, że Kirkland sobie coś zrobił, bo to dla niego tragedia, ale dlatego, że to się zaczyna przeradzać w komedię. Broni Dudek, Houlier zaczyna trząść portami ze strachu przed utraceniem stołka, żeby się podlizać zachowuje się po chamsku wobec Jurka i wstawia Kirklanda, ten trochę pogra i łapie kontuzje, znowu wchodzi Dudek itd. Śmieszne to, Houlier robi z siebie pośmiewisko, cała Angila tryumfuje, a cierpi na tym Jurek. Ach, ci Anglicy...

- Ironek
- Juventino
Ja tam się z tego nie ciesze, poprostu nigdy się nie cieszyłem z kontuzji piłkarza, chociaż nie, raz się cieszyłem, jak ktoś z Depor sfaulował bechama(chociaż wiem, że nie powinienem sie cieszyć, ale strasznie go nienawidze).
Moim zdaniem Dudek powinien poszukać sobie innego klubu, może np. w Hiszpani albo w Serie A.
Moim zdaniem Dudek powinien poszukać sobie innego klubu, może np. w Hiszpani albo w Serie A.
- swiergot
- Juventino
Nie ktoś, tylko Aldo Duscher. Od tamtej pory bardzo lubię tego piłkarza (tak, wiem, jestem bez serca).Marcin-IRONEK pisze:Ja tam się z tego nie ciesze, poprostu nigdy się nie cieszyłem z kontuzji piłkarza, chociaż nie, raz się cieszyłem, jak ktoś z Depor sfaulował bechama(chociaż wiem, że nie powinienem sie cieszyć, ale strasznie go nienawidze).

- Yari
- Juventino
Tylko czy Dudi te szanse wykorzysta. Mi8 sie wydaje że on nie ma najlepszych stosunków z Houlierem. Kibice liverpoolu już od dawna żądają zmiany menadżera. niech robią co chcą. Ja tylko kibicuje Jurkowi tam , reszta mnie nie obchodzi.
- Medi
- Qualità Juventino
Zgadzam sie z DJ, Dudek powinien szukac innego klubu, przy takiej rywalizacji i presji nie ma szans na utrzymanie sie w podstawowym skladzie. Jak tylko Kirkland wyzdrowieje Dudek wroci na lawe, chocby nie wiem jak dobrze gral.