LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 22:43

pablo1503 pisze:Grając dość przeciętnie jak na nas, wygrywamy na trudnym terenie.
Czy my na pewno graliśmy przeciętnie? A może po prostu byliśmy mądrzejsi i lepsi taktycznie?

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 22:44

No cóż... :D Mamy wynik, prawie ćwierćfinał, zapomnijmy już o tym meczu :smile:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 22:44

Buffon mistrz dzisiaj!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 22:45

Widok Marchisio dymającego Browna w sytuacji bramkowej - bezcenny :lol:

Irytowały głupie straty Pirlo, wkurzyła niepotrzebna karta Marchisio, ale wynik mówi sam za siebie i nie warto się czepiać.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

gucio_juve pisze:Ciekawe kto w 1/4.
strong return pisze:Teraz to już nieważne, grunt że awans jest już teoretycznie i praktycznie rozstrzygnięty, o grze większość zapomni, a rozmiary wygranej wzbudzą respekt, 8)
Oby w odróżnieniu od Was piłkarze pamiętali, że to jest sport i nie wiele trzeba, żeby się powtórzyło takie nie przymierzając Fulham :whistle:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Szkocka gra w kości i 70 kilka minut mordęgi. Ten mecz to była antyreklama futbolu.

Cieszą mnie cholernie gole Szwagra i Matriego - może w końcu obaj się odblokują? Marchisio dziś wyszedł z "ninja mode".

Ogólnie teraz rewanż jest już chyba formalnością i możemy zacząć liczyć, ile zgarniemy z awansu do ćwierćfinału. No i zastanawiać się na kogo tam trafimy.

PS. Graliśmy torsyjnie.
PS.2 To prawda!

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 22:46

"Nie rozumiem Waszego optymizmu" hahahahaha. Brawo Juve! Szacunek dla Cetiku, bardzo dobry mecz w ich wykonaniu, ale no to nie ta półka panowie.

Caceres <3
Peluso <3
Marchisio <3
Vidal <3
Buffon <3
Lichtsteiner <3
Bonucci <3
Barzagli <3
Vucnic <3
Matri <3
Pirlo <3
A co mi tam...
Padoin <3
Anelka <3
Pogba <3

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

yanquez pisze:
pablo1503 pisze:Grając dość przeciętnie jak na nas, wygrywamy na trudnym terenie.
Czy my na pewno graliśmy przeciętnie? A może po prostu byliśmy mądrzejsi i lepsi taktycznie?
Podbijam. Ja też nie czuję tej przeciętności. Gorący teren, trudny mecz. A my robiliśmy swoje. Co z tego, że Celtic siekał milijon 5-metrowych wrzutek w pole karne?

deszczowy pisze:Ten mecz to była antyreklama futbolu.
A mi oglądało się to świetnie. To było po prostu ośmieszenie antyfutbolu. Tego szkockiego.

jackop pisze: :bravo: dla Pirlo za wytrzymanie ciśnienia; druga połowa znacznie lepsza
W wykonaniu Pirlo? Zdecydowanie odwrotnie to widzę.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 22:49 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
zippo01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pablo1503 pisze: PS. Szkoda, że się Vidal nie wykartkował. W rewanżu się nie przyda, wiec mógł sobie popałzować.
W ostatnich 5 minutach było widać, że bardzo chce to uczynić, ale sędzia nie zwracał uwagi :wink:

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 22:47

yanquez pisze:
Może przeciętnie to za moce określenie, ale graliśmy bez wiary, ze strachem w oczach, ale zmęczyliśmy ich ,przeczekaliśmy no i mamy efekt

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Takimi meczami wygrywa się Ligę Mistrzów. Totalne wypunktowanie rywala, kiedy ten ewidentnie siadł kondycyjnie.

MITRA MATRI - genialne spotkanie; na drwali w obronie przeciwnika Alessandro wpisuje się fantastycznie; zastawienie się i odegranie na ścianę, to co zawsze robił bardzo dobrze znów zaczyna popierać skutecznością.

Na drugim biegunie Vucinić. Totalny piach cały mecz, a jednak wpisuje się na listę strzelców.

Claudio Marchisio - propsy, ninja był tam gdzie być powinien

:bravo: dla Pirlo za wytrzymanie ciśnienia; druga połowa znacznie lepsza

Debiut Anelki; miał 2 akcje, w których mógł pognębić rywala.

Dla takich meczów warto żyć. Fino alla fine FORZA JUVENTUS !!!!!!!!

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
lichy696

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pablo1503 pisze:Grając dość przeciętnie jak na nas, wygrywamy na trudnym terenie, na którym poległa kilka tygodni temu wielka Barcelona. Ogólnie dość dziwny mecz. Celtic cisnął nas przez większość meczu, a to my wygraliśmy 0:3 :smile:
Nie wiem co musiałoby się stać, żebyśmy nie awansowali do 1/4. Teraz tylko pozostało nam czekać na kolejnego rywala.
PS. Szkoda, że się Vidal nie wykartkował. W rewanżu się nie przyda, wiec mógł sobie popałzować.
Lepiej nie mogło się to wszystko ułożyć. Po 3:0 zabrakło zimnej głowy i poszła niepotrzebna kartka dla Marchisio - to jedyny mankament. No i może tak jak wyżej kolega pisze - sytuacja z Vidalem. Przy najgorszym scenariuszu w rewanżowym meczu Ligi Mistrzów obu może zabraknąć za kartki :?

Mam jedną ************ schizofrenię...
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Brawa dla Celticu za walkę, ale Juve pokazało dziś klasę. Świetny mecz Buffona, Caceresa oraz Lichtsteinera.Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Conte i jego sztab to są przemózgi - bardziej niz szczesliwy to jestem zaskoczony i pełny podziwu.. czekam cały czas na Barcelone :lol:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 22:48

Siewier pisze:
gucio_juve pisze:Ciekawe kto w 1/4.
strong return pisze:Teraz to już nieważne, grunt że awans jest już teoretycznie i praktycznie rozstrzygnięty, o grze większość zapomni, a rozmiary wygranej wzbudzą respekt, 8)
Oby w odróżnieniu od Was piłkarze pamiętali, że to jest sport i nie wiele trzeba, żeby się powtórzyło takie nie przymierzając Fulham :whistle:
O to to. Widzę nie tylko mi Fulham do czaszki zapukał.
Oczywiście bardzo się cieszę z wyniku :D

Zablokowany