LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Czy my na pewno graliśmy przeciętnie? A może po prostu byliśmy mądrzejsi i lepsi taktycznie?pablo1503 pisze:Grając dość przeciętnie jak na nas, wygrywamy na trudnym terenie.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Buffon mistrz dzisiaj!
- Lypsky
- Juventino
Widok Marchisio dymającego Browna w sytuacji bramkowej - bezcenny :lol:
Irytowały głupie straty Pirlo, wkurzyła niepotrzebna karta Marchisio, ale wynik mówi sam za siebie i nie warto się czepiać.
Irytowały głupie straty Pirlo, wkurzyła niepotrzebna karta Marchisio, ale wynik mówi sam za siebie i nie warto się czepiać.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
gucio_juve pisze:Ciekawe kto w 1/4.
Oby w odróżnieniu od Was piłkarze pamiętali, że to jest sport i nie wiele trzeba, żeby się powtórzyło takie nie przymierzając Fulhamstrong return pisze:Teraz to już nieważne, grunt że awans jest już teoretycznie i praktycznie rozstrzygnięty, o grze większość zapomni, a rozmiary wygranej wzbudzą respekt, 8)

- deszczowy
- Juventino
Szkocka gra w kości i 70 kilka minut mordęgi. Ten mecz to była antyreklama futbolu.
Cieszą mnie cholernie gole Szwagra i Matriego - może w końcu obaj się odblokują? Marchisio dziś wyszedł z "ninja mode".
Ogólnie teraz rewanż jest już chyba formalnością i możemy zacząć liczyć, ile zgarniemy z awansu do ćwierćfinału. No i zastanawiać się na kogo tam trafimy.
PS. Graliśmy torsyjnie.
PS.2 To prawda!
Cieszą mnie cholernie gole Szwagra i Matriego - może w końcu obaj się odblokują? Marchisio dziś wyszedł z "ninja mode".
Ogólnie teraz rewanż jest już chyba formalnością i możemy zacząć liczyć, ile zgarniemy z awansu do ćwierćfinału. No i zastanawiać się na kogo tam trafimy.
PS. Graliśmy torsyjnie.
PS.2 To prawda!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
"Nie rozumiem Waszego optymizmu" hahahahaha. Brawo Juve! Szacunek dla Cetiku, bardzo dobry mecz w ich wykonaniu, ale no to nie ta półka panowie.
Caceres <3
Peluso <3
Marchisio <3
Vidal <3
Buffon <3
Lichtsteiner <3
Bonucci <3
Barzagli <3
Vucnic <3
Matri <3
Pirlo <3
A co mi tam...
Padoin <3
Anelka <3
Pogba <3
Caceres <3
Peluso <3
Marchisio <3
Vidal <3
Buffon <3
Lichtsteiner <3
Bonucci <3
Barzagli <3
Vucnic <3
Matri <3
Pirlo <3
A co mi tam...
Padoin <3
Anelka <3
Pogba <3
- Łukasz
- Juventino
Podbijam. Ja też nie czuję tej przeciętności. Gorący teren, trudny mecz. A my robiliśmy swoje. Co z tego, że Celtic siekał milijon 5-metrowych wrzutek w pole karne?yanquez pisze:Czy my na pewno graliśmy przeciętnie? A może po prostu byliśmy mądrzejsi i lepsi taktycznie?pablo1503 pisze:Grając dość przeciętnie jak na nas, wygrywamy na trudnym terenie.
A mi oglądało się to świetnie. To było po prostu ośmieszenie antyfutbolu. Tego szkockiego.deszczowy pisze:Ten mecz to była antyreklama futbolu.
W wykonaniu Pirlo? Zdecydowanie odwrotnie to widzę.jackop pisze:dla Pirlo za wytrzymanie ciśnienia; druga połowa znacznie lepsza
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 22:49 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- zippo01
- Juventino
W ostatnich 5 minutach było widać, że bardzo chce to uczynić, ale sędzia nie zwracał uwagipablo1503 pisze: PS. Szkoda, że się Vidal nie wykartkował. W rewanżu się nie przyda, wiec mógł sobie popałzować.
- kuba2424
- Juventino
Może przeciętnie to za moce określenie, ale graliśmy bez wiary, ze strachem w oczach, ale zmęczyliśmy ich ,przeczekaliśmy no i mamy efektyanquez pisze:Czy my na pewno graliśmy przeciętnie? A może po prostu byliśmy mądrzejsi i lepsi taktycznie?pablo1503 pisze:Grając dość przeciętnie jak na nas, wygrywamy na trudnym terenie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Takimi meczami wygrywa się Ligę Mistrzów. Totalne wypunktowanie rywala, kiedy ten ewidentnie siadł kondycyjnie.
MITRA MATRI - genialne spotkanie; na drwali w obronie przeciwnika Alessandro wpisuje się fantastycznie; zastawienie się i odegranie na ścianę, to co zawsze robił bardzo dobrze znów zaczyna popierać skutecznością.
Na drugim biegunie Vucinić. Totalny piach cały mecz, a jednak wpisuje się na listę strzelców.
Claudio Marchisio - propsy, ninja był tam gdzie być powinien
dla Pirlo za wytrzymanie ciśnienia; druga połowa znacznie lepsza
Debiut Anelki; miał 2 akcje, w których mógł pognębić rywala.
Dla takich meczów warto żyć. Fino alla fine FORZA JUVENTUS !!!!!!!!
MITRA MATRI - genialne spotkanie; na drwali w obronie przeciwnika Alessandro wpisuje się fantastycznie; zastawienie się i odegranie na ścianę, to co zawsze robił bardzo dobrze znów zaczyna popierać skutecznością.
Na drugim biegunie Vucinić. Totalny piach cały mecz, a jednak wpisuje się na listę strzelców.
Claudio Marchisio - propsy, ninja był tam gdzie być powinien

Debiut Anelki; miał 2 akcje, w których mógł pognębić rywala.
Dla takich meczów warto żyć. Fino alla fine FORZA JUVENTUS !!!!!!!!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- lichy696
- Juventino
Lepiej nie mogło się to wszystko ułożyć. Po 3:0 zabrakło zimnej głowy i poszła niepotrzebna kartka dla Marchisio - to jedyny mankament. No i może tak jak wyżej kolega pisze - sytuacja z Vidalem. Przy najgorszym scenariuszu w rewanżowym meczu Ligi Mistrzów obu może zabraknąć za kartki :?pablo1503 pisze:Grając dość przeciętnie jak na nas, wygrywamy na trudnym terenie, na którym poległa kilka tygodni temu wielka Barcelona. Ogólnie dość dziwny mecz. Celtic cisnął nas przez większość meczu, a to my wygraliśmy 0:3![]()
Nie wiem co musiałoby się stać, żebyśmy nie awansowali do 1/4. Teraz tylko pozostało nam czekać na kolejnego rywala.
PS. Szkoda, że się Vidal nie wykartkował. W rewanżu się nie przyda, wiec mógł sobie popałzować.
Mam jedną ************ schizofrenię...
- karosznurek
- Juventino
Brawa dla Celticu za walkę, ale Juve pokazało dziś klasę. Świetny mecz Buffona, Caceresa oraz Lichtsteinera.Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- mnowo
- Qualità Juventino
O to to. Widzę nie tylko mi Fulham do czaszki zapukał.Siewier pisze:gucio_juve pisze:Ciekawe kto w 1/4.Oby w odróżnieniu od Was piłkarze pamiętali, że to jest sport i nie wiele trzeba, żeby się powtórzyło takie nie przymierzając Fulhamstrong return pisze:Teraz to już nieważne, grunt że awans jest już teoretycznie i praktycznie rozstrzygnięty, o grze większość zapomni, a rozmiary wygranej wzbudzą respekt, 8)
Oczywiście bardzo się cieszę z wyniku