LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Ktoś przed meczem napisał, że sędzia może gwiazdorzyć i chyba wykrakał. Spokojnie dwie sytuacje nadawały się na czerwień. Mam nadzieję, że zanim ktoś z Juve złapie kontuzję sędzia użyje mózgu i oczu. Przecież Szkoci grają w mega agresywny sposób.
Byłem zaskoczony, że Matri wpakował tę piłę do bramki. No i Peluso zaskoczył pozytywnie.
Byłem zaskoczony, że Matri wpakował tę piłę do bramki. No i Peluso zaskoczył pozytywnie.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 21:44 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
oglądam na foxsoccer i skwintuje pierwsza polowe jak komentator
WELCOME IN GLASGOW
Panowie Celtic tutaj przegral tylko 2 mecze na 24 bodajze w LM, z Barca jak dobrze pamietam obydwa.
FORZAAAAAAAAAAAAA JUVE
WELCOME IN GLASGOW
Panowie Celtic tutaj przegral tylko 2 mecze na 24 bodajze w LM, z Barca jak dobrze pamietam obydwa.
FORZAAAAAAAAAAAAA JUVE
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 21:45 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- pumex
- Juventino
Nie mam pretensji do obrony o to, że Celtic dominuje w środku pola, tylko o ich paskudną postawę przy dośrodkowaniach Szkotów oraz o brak zdecydowania przy dobitkach. Jak nie Bonucci przyśnie, to nie ruszy Barzagliannihilator1988 pisze:Jaki mecz oglądasz? To pomoc, a nie obrona dała się zdominować. Oby Conte nimi wstrząsnął, bo inaczej będzie lipa. Chyba trzeba wprowadzić do gry Pogbe i Giovinco około 75 minutypumex pisze:Przedziwny mecz, doprawdy przedziwny. Mamy ten korzystny wynik, nie straciliśmy bramki, ale nasza defensywa jako cała formacja gra wręcz tragicznie,

- Jiler
- Juventino
Katastrofa... Dawno się tak nie zmęczyłem oglądając mecz - ciągłe napięcie...
Peluso - bardzo dobrze sobie radzi, Caseres też o dziwo nieźle. W ogóle niewidoczny jest Vidal, a po ładnym meczu z Violą bardzo na niego liczyłem...
Hooper - ależ on wpienia...
Peluso - bardzo dobrze sobie radzi, Caseres też o dziwo nieźle. W ogóle niewidoczny jest Vidal, a po ładnym meczu z Violą bardzo na niego liczyłem...
Hooper - ależ on wpienia...
- baka
- Juventino
@annihilator1988
Serio z tym Gio przecież to będzie wyglądało jak walka Mike Tysona z 60 kg nastolatkiem. Jestem fanem talentu Seby , ale niestety dzisiaj ten mecz nie jest dla niego , w ataku może pomóc tylko Anelka
Serio z tym Gio przecież to będzie wyglądało jak walka Mike Tysona z 60 kg nastolatkiem. Jestem fanem talentu Seby , ale niestety dzisiaj ten mecz nie jest dla niego , w ataku może pomóc tylko Anelka

- Szilgu
- Juventino
Jeśli nie ma Anelki to ja wrzuciłbym Quaga za Vucinica. Ale pewnie zmiana będzie po 60. minucie.
Pesymistyczna wersja meczu zakładała to, co właśnie wygląda odwrotnie
Vidala w ogóle nie widać. Marchisio daje rade, ale przy takim pressingu nasi się gubią. Mam nadzieję, że Conte ich ogarnie. Teraz potrzeba tych przetrzymań Pirlo, wymuszeń gry faul.
Mam nadzieję, że Celtic spuchnie, ale głowy bym za to nie dał.
Pesymistyczna wersja meczu zakładała to, co właśnie wygląda odwrotnie
Mam nadzieję, że Celtic spuchnie, ale głowy bym za to nie dał.
- Gandalf8
- Juventino
Jest odwrotnie niż miało być, bo to Celtic prowadzi grę, ale najważniejszy jest wynik - trzeba strzelić na 2:0, żeby ostudzić zapał gospodarzy i będzie dobrze.
Szkoda, że nie ma Kielona, bo on by Hoopera w tym polu bramkowym przepchnął bez problemu, ale i Lichy radzi sobie z gościem całkiem skutecznie. Jednak pod koniec Lichy może trochę opaść z sił szczególnie jeśli będzie często brał udział w akcjach ofensywnych.
Szkoda, że nie ma Kielona, bo on by Hoopera w tym polu bramkowym przepchnął bez problemu, ale i Lichy radzi sobie z gościem całkiem skutecznie. Jednak pod koniec Lichy może trochę opaść z sił szczególnie jeśli będzie często brał udział w akcjach ofensywnych.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- francois
- Juventino
W końcu to oni są wyspiarzamikuba2424 pisze:Wyglądamy przy nich jak chłopy z orlika. Nie rozumiem, czy tylko oni mają ręce i barki?! Brakuje mi zdecydowanej walki, twardej gry żeby ich zniechęcić.Lichy na medal. I czemu my się ciągle przewracamy? Korki nam podmienili?

Zaskoczony jestem agresywnością i wysokością pressingu Celtiku. Ale w końcu muszą opaść z sił i zrobi się duuużo miejsca na rozgrywanie.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@wojtek
Rozumiem, że mafia pod nazwą UEFA nie chce powtórek wideo itp, ale technologię potwierdzającą przekroczenie (bądź też nie) przez piłkę linii bramkowej mogliby wprowadzić, bo dodatkowi sędziowie ewidentnie nie sprawdzają się w takich sytuacjach.
Rozumiem, że mafia pod nazwą UEFA nie chce powtórek wideo itp, ale technologię potwierdzającą przekroczenie (bądź też nie) przez piłkę linii bramkowej mogliby wprowadzić, bo dodatkowi sędziowie ewidentnie nie sprawdzają się w takich sytuacjach.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- kuba2424
- Juventino
Może to wcale nie jest taki zły pomysł. Może udałoby się coś z jego kontry ustrzelić. Ale póki co, niech siedzi na ławce.baka pisze:@annihilator1988
Serio z tym Gio przecież to będzie wyglądało jak walka Mike Tysona z 60 kg nastolatkiem. Jestem fanem talentu Seby , ale niestety dzisiaj ten mecz nie jest dla niego , w ataku może pomóc tylko Anelka :)
- Ryder
- Juventino
Ewidentnie przeciwnik nie daje spokojnie pograć. Vućinić niewidoczny, Pirlo nie błyszczy. Świetnie Lichy i dobrze Peluso. Przyśpieszyć w drugiej połowie i damy radę.
It's morphing time!
Dragonzord!
Mastodont!
Pterodactyl!
Triceratops!
Sabre-toothed tiger!
DAJ KAMJENJA!!!
Dragonzord!
Mastodont!
Pterodactyl!
Triceratops!
Sabre-toothed tiger!