LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- squinter
- Juventino
nie mozemy tak grac... kompletnie nie istniejemy po szczesliwie trafionej bramce.
Vidal dzis slabo, tak samo Barzagli, mnostwo niedokladnych podan. Genialny Caceres i bardzo dobry Peluso, na poziomie tez Matri, duzo pokazuje sie do prostopadlych pilek.
Trzeba przyznac ze Celtic gra niesamowicie... ale ten Brown jest strasznym burakiem, co najmniej zoltko powinien juz miec na swoim koncie.
Vidal dzis slabo, tak samo Barzagli, mnostwo niedokladnych podan. Genialny Caceres i bardzo dobry Peluso, na poziomie tez Matri, duzo pokazuje sie do prostopadlych pilek.
Trzeba przyznac ze Celtic gra niesamowicie... ale ten Brown jest strasznym burakiem, co najmniej zoltko powinien juz miec na swoim koncie.
- pumex
- Juventino
Przedziwny mecz, doprawdy przedziwny. Mamy ten korzystny wynik, nie straciliśmy bramki, ale nasza defensywa jako cała formacja gra wręcz tragicznie, daje oddawać Celtom strzały czasem w ogóle nie ruszając do bloku, źle ustawiają się do dośrodkowań. Ogólnie gramy... dziwnie, po prostu dziwne. Dużo wysokich zawiesin, mało gry po ziemi. Sędzia również wpisuje się w ramy dziwnego występu. Jeden Szkot jajami siada na głowę Pirlo, arbiter nie reaguje. Perfidna nakładka z całym impetem na Vidalu, nic. Hooper dobiera się do Lichtsteinera i Buffona, sędzia coś sapie. To jak? Rysiek ma pozwolić Hooperowi robić co temu się podoba? Tradycyjnie już irytuje mnie Vucinic. Nie twierdzę, że gra źle, ale tak ospałego, tak ślamazarnego, tak statycznego piłkarza jeszcze nie widziałem. Bardzo dobry mecz Matriego, ładnie absorbuje szkockich obrońców i pokazuje się na wolnym polu.
Celtic jest wyjątkowo jednowymiarowy, do boku i dośrodkowanie, w koło Macieju. Musimy jakoś się temu lepiej przeciwstawić, bo to trochę jak czekanie na stratę bramki. FORZA!
Celtic jest wyjątkowo jednowymiarowy, do boku i dośrodkowanie, w koło Macieju. Musimy jakoś się temu lepiej przeciwstawić, bo to trochę jak czekanie na stratę bramki. FORZA!

Przypomina mi to mecz z Interem i pierwsze mecze z Violą i Sachtarem. No jadą nas jak świnie. Nie radzimy sobie z agresywnie grającymi pressingiem rywalami. Dobrze, że tą bramkę mamy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Co za szkockie śmiecie! ten hooper czy inny mr. nobody... aż mnie skręca w środku jak na niego patrzę. Wszyscy z celticu wyglądają tak samo, jak takie bezmógi typowe.
Denerwuje mnie wszystko co z nimi związane.
Gramy nic wielkiego, ale wynik jest. Oczywiście sędzia znowu dał dupska, piłka była całym obwodem w za linią
Denerwuje mnie wszystko co z nimi związane.
Gramy nic wielkiego, ale wynik jest. Oczywiście sędzia znowu dał dupska, piłka była całym obwodem w za linią

- pablo1503
- Juventino
Nie podoba mi się to co widzę. Celtic narzucił nam swój styl gry. Jeżeli tego szybko nie zmienimy, to czuję, że dowiodą swego i w końcu strzelą bramkę.
Bardzo podoba mi się nasza lewa strona, mimo że jest całkowicie rezerwowa. No i oczywiście Buffon. Irytujący są ci piłkarze z przeciwnej drużyny. Przeczucie mi podpowiada, że mecz nie zakończy się 11 vs 11.
Bardzo podoba mi się nasza lewa strona, mimo że jest całkowicie rezerwowa. No i oczywiście Buffon. Irytujący są ci piłkarze z przeciwnej drużyny. Przeczucie mi podpowiada, że mecz nie zakończy się 11 vs 11.

- kosciu88
- Juventino
Po co sa sedziowie bramkowi skoro takich bramek nie widza. dobrze ze Claudio dobil bo bylaby mala afera. Gra wyglada slabo ale pewnie dlatego ze prowadzimy. Lichtsteiner z Gooperem odstawiaja kabaret.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mati888
- Juventino
uff
ależ mecz! Połowa trwała 45 minut? Wydaje się, ze 15!
Jesteśmy bezbłedni w obronie, naprawdę. W ogóle jako drużyna gramy solidnie, nie ma się do kogo przyczepić.
Ale ten Celtic nam zamek założył. Nie spodziewałem się, ze to my będziemy broniącą się drużyną. A chamy to są takie jak cholera, dziwne, ze dopiero dwa żółtka dostali, należały się 3-4 i 'sędzia by się wybronił'... Genialne tempo, liczę, że za jakiś kwadrans się wypompują, a my to wykorzystamy (ciekawe czy jest na to szansa czy są nie do zajechania jak my).
Fakt, że strzelają wszystko prosto w Gigiego, oby tak zostało.
Peluso!
nareszcie konkretny mecz!
ależ mecz! Połowa trwała 45 minut? Wydaje się, ze 15!
Jesteśmy bezbłedni w obronie, naprawdę. W ogóle jako drużyna gramy solidnie, nie ma się do kogo przyczepić.
Ale ten Celtic nam zamek założył. Nie spodziewałem się, ze to my będziemy broniącą się drużyną. A chamy to są takie jak cholera, dziwne, ze dopiero dwa żółtka dostali, należały się 3-4 i 'sędzia by się wybronił'... Genialne tempo, liczę, że za jakiś kwadrans się wypompują, a my to wykorzystamy (ciekawe czy jest na to szansa czy są nie do zajechania jak my).
Fakt, że strzelają wszystko prosto w Gigiego, oby tak zostało.
Peluso!

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- MaxFromJam_89
- Juventino
Nie zasługujemy na prowadzenie. Nasza gra z przodu leży na całego, wszystkie podania wyłącznie do tyłu. Vucinić, tu każdy widzi. Anie jednego celnego podania, same straty. Mam już dość oglądanie jego facjaty i żaden gol/asysta tego nie zmieni.
Ponadto wrzutki. Celtic każdym dośrodkowaniem stwarza zagrożenie. Mam takie wrażenie, że nie ważne kto u nich dośrodkowuje, robi to poprwanie. A u nas? Sto wrzutek na mecz i żadna nawet bramką nie pachnie...
Ponadto wrzutki. Celtic każdym dośrodkowaniem stwarza zagrożenie. Mam takie wrażenie, że nie ważne kto u nich dośrodkowuje, robi to poprwanie. A u nas? Sto wrzutek na mecz i żadna nawet bramką nie pachnie...
- baka
- Juventino
Kompletnie nie radzimy sobie z wysokim pressem Celticu , musimy się zmobilizować. Świetny Buffon , może wprowadzić Anelkę jego doświadczenie z PL może by zaowocowało. Trzeba zwrócić uwage na wrzutki i strzały z dystansu Celtów oby Conte trochę pokrzyczał w szatni 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Zmienic natychmiast Vidala bo gramy w dziesieciu. Tyly chca za wszelka cene wyprowadzic akcje klepiac krotkie pilki, dwojka napastnika czeka na dlugie podanie po drugiej stronie boiska a Marchisio i szczegolnie Vidal zupelnie nie ogarniaja. No i jeszcze ta nieszczesna lewa flanka, ktora chaotycznie wypluwa centry rywala przed pole karne.
Szkoda setki Marchisio, powinno byc 2:0.
Szkoda setki Marchisio, powinno byc 2:0.
- albertcamus
- Juventino
czego lamentujecie ciołki?
1:0 dla nas, a wy piszecie jakby było 2:0 dla Celtiku.
spokojnie, presja jest bardzo duża, Szkoci grają jakby od tego meczu zależało życie ich matek. W drugiej połowie siądą aż miło, wygramy dwoma bramkami.
1:0 dla nas, a wy piszecie jakby było 2:0 dla Celtiku.
spokojnie, presja jest bardzo duża, Szkoci grają jakby od tego meczu zależało życie ich matek. W drugiej połowie siądą aż miło, wygramy dwoma bramkami.
- kuba2424
- Juventino
Wyglądamy przy nich jak chłopy z orlika. Nie rozumiem, czy tylko oni mają ręce i barki?! Brakuje mi zdecydowanej walki, twardej gry żeby ich zniechęcić.Lichy na medal. I czemu my się ciągle przewracamy? Korki nam podmienili?