LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- dejvid_00
- Juventino
Już nie mogę usiedzieć na miejscu,mam nadzieję że wygramy,boję się troche matriego w ataku,ale może coś ustrzeli.Trzeba od początku zaatakować, chciał bym zobaczyć jakies akcje Caceresa na skrzydle,mógł by trochę pograć z przodu.FORZA JUVEEE!!!!PER SEMPRE
- Maciek01
- Juventino
Szkoda, że kolega Fabio Q. ostatnio nie dostaje wielu szans bo już się za nim stęskniłem, ale liczę na to, że wejdzie w drugiej połowie i nie było by źle gdyby coś ustrzelił..
A kanał AzTV już znaleziony także teraz tylko czekać. Zapomniałem tylko o zaopatrzeniu się w piwsko i chipsy, a bez większej ilości tego pierwszego raczej ciężko będzie słuchać arabskiego komentarza
Także tego... FORZA!
A kanał AzTV już znaleziony także teraz tylko czekać. Zapomniałem tylko o zaopatrzeniu się w piwsko i chipsy, a bez większej ilości tego pierwszego raczej ciężko będzie słuchać arabskiego komentarza

Także tego... FORZA!
- Jiler
- Juventino
Widzę, że nie tylko mi udzielają się emocje. Dzisiaj stawiam na remis, Celtic u siebie jest mocny.
Moja zapowiedź dzisiejszego meczu Celtic - Juve. Jeśli macie ochotę miło mi będzie jak poczytacie
Moja zapowiedź dzisiejszego meczu Celtic - Juve. Jeśli macie ochotę miło mi będzie jak poczytacie

- bendzamin
- Redaktor
Celtic jednak 4-4-2, bez Samauriego (:prochno:)
Forster; Lustig, Wilson, Ambrose, Izaguirre; Forrest, Brown, Wanyama, Mulgrew; Commons, Hooper
(Zaluska, Matthews, Kayal, Ledley, Miku, Watt, Lassad)
U nas bez niespodzianek
Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Peluso; Vucinic, Matri
(Storari, Pogba, Giovinco, Anelka, Padoin, Quagliarella, Marrone)
Forster; Lustig, Wilson, Ambrose, Izaguirre; Forrest, Brown, Wanyama, Mulgrew; Commons, Hooper
(Zaluska, Matthews, Kayal, Ledley, Miku, Watt, Lassad)
U nas bez niespodzianek
Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Peluso; Vucinic, Matri
(Storari, Pogba, Giovinco, Anelka, Padoin, Quagliarella, Marrone)
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 19:48 przez bendzamin, łącznie zmieniany 2 razy.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jestem tak samo spokojny o wynik tego meczu, jak o wszystkie w rundzie rewanżowej fazy grupowej Ligi Mistrzów. Wtedy udało nam się zdobyć komplet punktów w 3 meczach i dziś powinniśmy wygrać. Oczywiście serduszko bije tak, że mało co nie rozerwie mi klatki piersiowej, ale to ze względu na to, że wracamy tam gdzie nasze miejsce a takim bez wątpienia jest faza pucharowa Ligi Mistrzów (1/8 mało!) Na pewno nie będzie łatwo, ale Fino alla Fine Forza Juventus!
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso, Matri, Vucinic
Substitutes: Storari, Pogba, Giovinco, Anelka, Padoin, Quagliarella, Marrone
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso, Matri, Vucinic
Substitutes: Storari, Pogba, Giovinco, Anelka, Padoin, Quagliarella, Marrone
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 19:46 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
- Juventino
Z Glasgow docierają informacje, że Samarasa nie będzie w wyjściowej '11'. Ja tam się na Celtiku zbytnio nie znam, więc nie wiem, czy to dobrze, czy nie. Serducho już mi ładnie wali, może dobrym wyjściem byłoby zaparzenie sobie jakieś Melisy 
Widzę, że Anelka jednak dostąpił zaszczytu siedzenia na ławce, na której mamy 3 napastników. Może to jakiś znak odnośnie nastawienia naszego zespołu?
EDIT:

Widzę, że Anelka jednak dostąpił zaszczytu siedzenia na ławce, na której mamy 3 napastników. Może to jakiś znak odnośnie nastawienia naszego zespołu?
EDIT:
To nie miejsce na poruszanie tego tematu, aczkolwiek ja na to pytanie odpowiedzi nie znam. Jeśli czytasz regularnie forum to powinieneś wiedzieć, że byłem na pierwszym froncie krytykując takie ruchy, aż mi się paznokcie pościerały.Jiler pisze:@pumex
Może Ty mi wytłumaczysz co mają na celu wypożyczenia zawodników pokroju Bendtnera i Anelki? Naprawdę trzeba piątego napastnika ściągać z rozpoznawalnym nazwiskiem i słabą formą?
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 19:54 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Bardziej obawialbym sie Gary'ego Hoopera. Nastrzelal sporo bramek w lidze, a w LM ma jedna bramke mniej niz Grecki Jezus.pumex pisze:Z Glasgow docierają informacje, że Samarasa nie będzie w wyjściowej '11'. Ja tam się na Celtiku zbytnio nie znam, więc nie wiem, czy to dobrze, czy nie. Serducho już mi ładnie wali, może dobrym wyjściem byłoby zaparzenie sobie jakieś Melisy
EDIT:To nie miejsce na poruszanie tego tematu, aczkolwiek ja na to pytanie odpowiedzi nie znam. Jeśli czytasz regularnie forum to powinieneś wiedzieć, że byłem na pierwszym froncie krytykując takie ruchy, aż mi się paznokcie pościerały.Jiler pisze:@pumex
Może Ty mi wytłumaczysz co mają na celu wypożyczenia zawodników pokroju Bendtnera i Anelki? Naprawdę trzeba piątego napastnika ściągać z rozpoznawalnym nazwiskiem i słabą formą?

BESTER MANN, BESTEEER !

- Montezuma11
- Juventino
ekspert w studiu n (parafrazując): Potęga w ataku Juve jest wielka 

FORZA JUVENTUS !!!
- Zahir
- Juventino
Jiler pisze:Anelka i tak nie wystąpi w tym spotkaniu, więc usadzanie go tam w roli statysty mija się z celem.
ja tam chętniej bym widział Anelkę na boisku niż Fabio Q, który dla mnie jest najbardziej przeciętnym napastnikiem jakiego mamy (nie liczę oczywiście Bentnera, który już chyba powrócił do Londynu

- Vonhardecki
- Juventino
Ma ktoś dobrą jakość na stronce?
- Jiler
- Juventino
To się diametralnie różnimy. Ja liczę, że Fabio się pojawi w drugiej połowie na boisku i podobnie jak z Chelsea coś ukłuje. Gra mało, a strzela goli najwięcej. Niestety od incydentu z Alessio jego dni są chyba policzone...