LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- Qrczak
- Juventino
Dam mam N-ke, ale zadbam o fanów Juve bez możliwości oglądania meczu w TV.zagroo pisze:Gdzie oprócz Onetu można kupić płatną transmisje? Chodzi mi o bardzo dobrą jakość z polskim komentatorem.
Niestety nie mam nic z polskim komentarzem, jednak może to i lepiej bo głupoty, które niekiedy słysze ranią moje uszy

Dlatego macie tutaj coś z rosyjskim komentarzem, zawsze na tym oglądam jeżeli nie ma meczu w TV i jeszcze nigdy sie nie rozczarowałem jokść <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> !!!!!! http://livefootball.ws
Wystarczy, że macie sopcast'a i VLC. Jeżeli jakieś pytania to śmiało

- PlanetJuve
- Juventino
Ja myslalem ze szalu dostane.. Wczoraj brat, delikatnie mowiac, zepsul mi kompa i co najgorsze byla mozliwosc ze meczu nie obejrze... :evil:
Na szczescie pozyczylem lapka od sasiada wiec wieczor uratowany
Na zawsze Juve! Licze na dobry mecz.
Na szczescie pozyczylem lapka od sasiada wiec wieczor uratowany

Na zawsze Juve! Licze na dobry mecz.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Im bliżej meczu tym czekanie jest coraz bardziej nieznośne, ale coraz bardziej pozytywnie podchodzę do meczu. Mój ojciec, który powiedział mi przed meczami z interem i Milanem ,że Juve przegra (również postawił sporą kwotę na naszą wygraną z Fiorą i remis Lazio z Napoli) mówi ,iż czarno-biali na pewno wygrają ten mecz.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pozdrów więc OjcaSmok-u pisze:Im bliżej meczu tym czekanie jest coraz bardziej nieznośne, ale coraz bardziej pozytywnie podchodzę do meczu. Mój ojciec, który powiedział mi przed meczami z interem i Milanem ,że Juve przegra (również postawił sporą kwotę na naszą wygraną z Fiorą i remis Lazio z Napoli) mówi ,iż czarno-biali na pewno wygrają ten mecz.

Cały dzień jestem rozdygotany. Dzisiaj na bieżni się zamyśliłem i zrobiłem życiówkę

Jak ten czas wolno leci

- Spadino
- Juventino
Do dzisiejszego dna czas leciał nieubłaganie. Ale teraz [mniej więcej od 11:00] po prostu się ciągnie. 
Lennon postawi na 3-5-2? Autor newsa trafnie zauważył że będzie to wyglądać mniej więcej na 5-3-2
Oby nas Celtic nie zaskoczył...

Lennon postawi na 3-5-2? Autor newsa trafnie zauważył że będzie to wyglądać mniej więcej na 5-3-2

JUVE PER SEMPRE!
- Celticfan
- Juventino
Preferowałbym bardziej 4-4-2 albo 4-5-1.
Zagramy raczej z jednym wysuniętym napastnikiem, a na podwieszonego będzie grał Samaras lub Commons (według mnie).
Co raz bliżej meczu, naprawdę czekam na to spotkanie z niecierpliwością !!! [/i]
Zagramy raczej z jednym wysuniętym napastnikiem, a na podwieszonego będzie grał Samaras lub Commons (według mnie).
Co raz bliżej meczu, naprawdę czekam na to spotkanie z niecierpliwością !!! [/i]
- bendzamin
- Redaktor
- grande amore
- Juventino
Tez to czuje. Od soboty wieczoremkonradrom pisze:Do dzisiejszego dna czas leciał nieubłaganie. Ale teraz [mniej więcej od 11:00] po prostu się ciągnie.

Kogo bedzie wiecej w pierwszej linii? Obroncow czy pomocnikow?konradrom pisze:Lennon postawi na 3-5-2? Autor newsa trafnie zauważył że będzie to wyglądać mniej więcej na 5-3-2![]()
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- kuba2424
- Juventino
Że też musiałeś sobie dziś wymyśleć nauki przedmałżeńskie.Oj chłopie,chłopieyanquez pisze: A jeszcze mam iść na 20 na nauki przedmałżeńskie i potem gazem do chaty!
Jak ten czas wolno leci

I ja nie jestem wyjątkiem, nakręcam się niesamowicie a każda minuta ciągnie się jak mozzarella na włoskiej pizzy.
- albertcamus
- Juventino
Postawiłem karty. Wygrana Juve wyszła za pierwszym razem. Będzie BARDZO dobrze. Spokojnie.
- grande amore
- Juventino
To mowisz, albertcamus, ze gwiazdy nam sprzyjaja. Trzymam za slowo 
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda