Trapattoni w Bayernie!!!Lippi odejdzie???
- Przemyś(L)ak
- Juventino
giovane Trapattonii od lipca bedzie trenowal Bayern Monachium!!!!!!!Czy to oznacza że Lippi po tym sezonie odejdzie z Juve na rzecz reprezentacji????Oby nie!!!!FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Pewnie z onetu bo ja tam o tym czytałem. Myśle że mimo wszystko Lippi sie nie zgodzi na to :?PiontaS pisze:No mam nadzieje ze Lippi nie odejdzie z JUVea skad masz tę inforamcje ze Trapatoni idze do Bayernu ???
- Yari
- Juventino
informacja zapewne pochodzi z onetu. Ale Trapattoni spartolił moim zdaniem. Za nic nie przechodziłbym do Bayerrnu. Już wole siene trenować:):). Tylko przez to wszystko Lippi może być kuszony przez włoski związek piłkarski:(:(.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Yari, pieniądze mogą wszystko.Yari pisze:informacja zapewne pochodzi z onetu. Ale Trapattoni spartolił moim zdaniem. Za nic nie przechodziłbym do Bayerrnu.
Zapłacili mu pewnie bardzo dużo pieniędzy.
- Tarnos15
- Juventino
Jest wiele czynników, które mogą się na to złożyć
1. Postawa JUVE w tym sezonie. np. jak nie zdobedziemy ligi mistrzów
2. Może jak Włochy zdobędą mistrzostwo Europy to Trapattoni przedłuży kontrakt z reprezentacją
3. Reprezentacje może objąć Capello
A tak poza tym można by wyprubować na stanowisu trenera Deschamps'a
1. Postawa JUVE w tym sezonie. np. jak nie zdobedziemy ligi mistrzów
2. Może jak Włochy zdobędą mistrzostwo Europy to Trapattoni przedłuży kontrakt z reprezentacją
3. Reprezentacje może objąć Capello
A tak poza tym można by wyprubować na stanowisu trenera Deschamps'a
- Desperado---ALEX
- Juventino
Lippi jest cześcią zespołu Juve on ma świetne taktyki a w Juventusie mu świetnie wychodza wiec Lippi powinien zostac ale wszytsko jest mozliwe jezeli Trapatoni odejdzie to napewno federacja włoska bedzie go kusic
- Mario_166
- Juventino
a ja powiem szczerze ze jak by Lippi zaczol terenowac Italie to nie bym byl zly , oczywiscie wierze ze zostanie ale z drugiej strony chcialbym zeby Italia zaczela cos grac bo pod wodza Trapatoniego slabo gra. Dziwie sie Wlochom ze po 2000 roku zwolnili trenera wtedy Italia byla bardzo dobra
- juveneverdie
- Juventino
niech nie odchodzi za jego kadencji Juve tyle osiągneło mistrzostwa Włoch , liga mistrzów superpuchar
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mam nadzieję że Lippi nie odejdzie.................ale cóż moja marna chęć nad faktami choć myślę że nie ma co rozpaczać bo to przeca nie fakty!!! a przyszłość pokaże czy warto był płakać (tutaj zauważmy ranswer Zizou
)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....