LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- grande amore
- Juventino
Protestuje!kuba2424 pisze:[...]Hehehe....jedni mają prorocze sny, inni znów w każdym wielkim dniu mają swój rytuał dnia- wstają tylko prawą nóżką, słodzą kawę niewielką ilością cukru (żeby nie było za słodko), stawiają wszystkie dokładnie wypucowane talizmany na widoczne miejsca (teraz w erze płaskich tv trochę z tym trudniej), w pracy unikają szefa jak diabła (bo może da pracę na wieczór), odstawiają dzieci do teściowej na noc no i żonie zapowiadają że nici z wieczornego seksu...wszystko tylko po to, by nasi wygrali.
Wstaje obiema nogami.
Nie pije kawy, ino herbate, ktorej wcale nie slodze.
Nie mam talizmanow.
Obecnie nie pracuje.
Nie mam tesciowej.
A Juve i tak czesciej wygrywa niz przegrywa

Jedyne co sie zgadza to proroczy sen. Ostatnio mi sie snilo, ze Vidal sie nam rozstrzelal (w sensie strzelil dwie bramy) i to wlasnie w rozgrywkach LM
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Cabrini_idol
- Juventino
Prosze CIe nie porównuj Samarasa do naszego byłego darmozjada. Samaras to chyba najbardziej niedoceniony środkowy napastnik w ostatnim czasie.bendzamin pisze: Podobno grecki kuzyn Amauriego jest w sredniej kondycji i sa watpliwosci w kwestii jego wystepu.
Dzisiaj o 20.45 spełni sie kolejne marzenie kazdego kibica Juve. Stadion w Glasgow, niesamowity doping, hymn Ligi Mistrzów, dobre schlodzone piwo. Dla takich chocby chwil sie żyje.
FORZA JUVE!

- Qrczak
- Juventino
Hahahahahahahhahaha :rotfl:Cabrini_idol pisze: Prosze CIe nie porównuj Samarasa do naszego byłego darmozjada. Samaras to chyba najbardziej niedoceniony środkowy napastnik w ostatnim czasie.
Prosze , co ty niby widzisz w Samarasie ? Przeciez to koleiny sęk i nic więcej, a ty jeszcze mówisz, że jest niedoceniany ...
- Cabrini_idol
- Juventino
No i dyskutuj tu z kolesiem, któy widzial 2 występy Samarasa, jeden z Barcą drugi pewnie na Euro.
To jest typowa ,,9'' która ma wykończenie i strzał głową lepszy od naszych wszystkich napastników razem wziętych. Amauri był nadpobudliwy i szybko sie zniechęcał. Samaras jest duzo spokojnieszy i robi bardzo dużo miejsca wbiegającym pomocnikom.
To jest typowa ,,9'' która ma wykończenie i strzał głową lepszy od naszych wszystkich napastników razem wziętych. Amauri był nadpobudliwy i szybko sie zniechęcał. Samaras jest duzo spokojnieszy i robi bardzo dużo miejsca wbiegającym pomocnikom.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ciekaw jestem jakie Ty widziałeś porażające występy Samarasa i kiedy miały one miejsce skoro facet w lidze szkockiej zdominowanej przez Celtic strzelił 7 bramek w poprzednich dwóch sezonach i cztery w obecnym. No naprawdę....
- Cabrini_idol
- Juventino
Samaras jest obok Browna i Hoopera głowa postacią Celtów. Strzela decydujące bramki, naprawdę deecydujące. Jego gole w 2008 roku po przyjsciu, utrzymaly Caltów na czele tabeli, wiekszosc z nich bylo decydujaca o 3 pkt. Wtedy byl jeszcze na wypozyczeniu.
2009 z tego co pamietam mial slabszy ale to tylko ze wzgledu ze mial kontyzje. Po odejsciu Strachana, strzelil decydujaca bramke z Dynamem Moskwa w eliminacjach LM.
z tego co orientuje sie strzelił juz ponad 50 bramek dla celtow w 120 wystepach ? Chocby ostatni gol ze Spartakiem na 3 -2 . Moze to nie wirtuoz ale baardzo pomocny druzynie. Podobnie jak kiedys Solskjær dla Manu.
2009 z tego co pamietam mial slabszy ale to tylko ze wzgledu ze mial kontyzje. Po odejsciu Strachana, strzelil decydujaca bramke z Dynamem Moskwa w eliminacjach LM.
z tego co orientuje sie strzelił juz ponad 50 bramek dla celtow w 120 wystepach ? Chocby ostatni gol ze Spartakiem na 3 -2 . Moze to nie wirtuoz ale baardzo pomocny druzynie. Podobnie jak kiedys Solskjær dla Manu.

- Myzarel
- Juventino
Wg. transfermarkt 55 w 199. Szału ni ma, taki Matri ma u nas 25 goli w 70...Cabrini_idol pisze: ...z tego co orientuje sie strzelił juz ponad 50 bramek dla celtow w 120 wystepach ? Chocby ostatni gol ze Spartakiem na 3 -2 . Moze to nie wirtuoz ale baardzo pomocny druzynie. Podobnie jak kiedys Solskjær dla Manu.
Tyle że z tego co kojarzę Samaras dużo gra dla drużyny i robi dużo asyst. Tyle że napastnik jest też od strzelania, tym bardziej w takiej drewnianej szkockiej lidze.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
Z tego co widziałem w raportach meczowych, to Samaras jest nierzadko ustawiany jako skrzydłowy. Przedziwne to musi być, bo nie wyobrażam sobie chociażby Amauriego zasuwającego u nas na boku, a obaj są raczej zbliżeni charakterystykąMyzarel pisze:Wg. transfermarkt 55 w 199. Szału ni ma, taki Matri ma u nas 25 goli w 70...Cabrini_idol pisze: ...z tego co orientuje sie strzelił juz ponad 50 bramek dla celtow w 120 wystepach ? Chocby ostatni gol ze Spartakiem na 3 -2 . Moze to nie wirtuoz ale baardzo pomocny druzynie. Podobnie jak kiedys Solskjær dla Manu.
Tyle że z tego co kojarzę Samaras dużo gra dla drużyny i robi dużo asyst. Tyle że napastnik jest też od strzelania, tym bardziej w takiej drewnianej szkockiej lidze.

- Cabrini_idol
- Juventino
Niby masz rację... szkocka liga jest drewnianą.. ale na pewno duzzzoooo lepsza niz polska , bo zaraz tu wyskocza uzytkownicy ktorzy porownaja ta lige do smiesznej polskiej.
Ale Samaras takze strzela na arenie miedzynarodowej czy to w reprezentacji czy np w LM, i daleko nie trzeba szukac .. Spartak Moskwa czy Barcelona. Tak ma duzo asyst i tak wiem ze napastnika sie rozlicza z bramek.. szczegolnie ,,9''. Ja tylko wstawilem swoje 5 groszy po tym jak ktos tu porównal Samarasa do Amauriego, gdzie ja nie widze az tylu podobienstw poza postura i grą glową.
Ale Samaras takze strzela na arenie miedzynarodowej czy to w reprezentacji czy np w LM, i daleko nie trzeba szukac .. Spartak Moskwa czy Barcelona. Tak ma duzo asyst i tak wiem ze napastnika sie rozlicza z bramek.. szczegolnie ,,9''. Ja tylko wstawilem swoje 5 groszy po tym jak ktos tu porównal Samarasa do Amauriego, gdzie ja nie widze az tylu podobienstw poza postura i grą glową.

- @D@$
- Juventino
Podobno Bendtner w Arsenalu też grywał na skrzydlepumex pisze:Z tego co widziałem w raportach meczowych, to Samaras jest nierzadko ustawiany jako skrzydłowy. Przedziwne to musi być, bo nie wyobrażam sobie chociażby Amauriego zasuwającego u nas na boku, a obaj są raczej zbliżeni charakterystyką

Mi się podobała gra Samarasa podczas MŚ w RPA. Inna rzecz, że Grecy byli wtedy nastawieni na defensywę a on był jedną z niewielu ich ofensywna postacią. Tak czy siak, z jego karierą dalej coś poszło jednak nie tak.
A że wygląda jak brat Amauriego, cóż
Asamoah po PNA, De Ceglie z kontuzją, nie dziwota że prawdopodobnie skończymy z Peluso na lewej, życze mu powodzenia.
W ataku chciałbym Vucinicia i jednego z dwójki Quagliarella/Matri, Seba jak już to z ławki.
- Donnie
- Juventino
Mi się osobiście Samaras podoba, jako piłkarz. Technikę i umiejętnosć utrzymania się przy piłce ma znakomite.
Liczę na jednobramkowe zwycięstwo dzisiaj. Wystarczy mi :-) Pięknowłosy elf Matri znowu strzeli.
Liczę na jednobramkowe zwycięstwo dzisiaj. Wystarczy mi :-) Pięknowłosy elf Matri znowu strzeli.
- Celticfan
- Juventino
Może szału Samaras nie robi ale naprawdę jest wartościowym graczem dla naszej drużyny. Ostatnie występy jednak zalicza na lewej pomocy (tak właśnie) i radzi sobie lepiej niż w ataku. Samaras raczej w meczu nie wystąpi, bo miał kontuzję... Chyba, że Lennon postanowi na niego postawić, to już inna sprawa.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=128439
Od samego początku spotkania na boisku (po stronie gospodarzy) będziemy oglądać nigeryjskiego obrońcę Ambrose, który, co ciekawe, wrócił z turnieju w Afryce dopiero... dzisiaj rano. Chłop jest na pewno zmęczony i mam nadzieję, że nasi będą go nękać. Od pierwszej minuty ma także zagrać Samaras (choć wszyscy doskonale wiedzą, że nie jest w najlepszej kondycji fizycznej po ostatnim urazie).
Od samego początku spotkania na boisku (po stronie gospodarzy) będziemy oglądać nigeryjskiego obrońcę Ambrose, który, co ciekawe, wrócił z turnieju w Afryce dopiero... dzisiaj rano. Chłop jest na pewno zmęczony i mam nadzieję, że nasi będą go nękać. Od pierwszej minuty ma także zagrać Samaras (choć wszyscy doskonale wiedzą, że nie jest w najlepszej kondycji fizycznej po ostatnim urazie).
Caceres zagra na obronie, a Peluso na lewej stronie pomocy - to jedyne sensowne rozwiązanie i tak dzisiaj zagramy.Castiel pisze:Kurde zamiast tego kołka Peluso (który zaczął jakoś ogarniać) wystawiłbym Caceresa. Bezpieczniejsza opcja moim zdaniem.