WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Boss
- Juventino
Ja będę na pewno na meczu. Teraz kwestia czy robicie wcześniej jakąś zbiórkę (raczej czytaj czy widzimy się na Komandorskiej, czy bezpośrednio w jakieś knajpie)??
Konklawe urządzimy bez Ciebie
:evil:
Greger pisze:Mnie nie ma. Urlopuję się.
Konklawe urządzimy bez Ciebie

- AmericanPsycho
- Juventino
No, myślałem, że już nie zapadną żadne decyzje. O której chcemy wystartować z biforem? Możemy się umówić o konkretnej godzinie pod CH ARENA na Komandorskiej.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Myzarel
- Juventino
Jako że wpadam dopiero na mecz to zapytam dla porządku. Rozumiem że oglądamy w Felicita? 
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- daniel85
- Juventino
to tak można być wcześniej i poszukać pod nasypem czegoś, mogę zadzwonić tam do Sport Pub 21 http://beenthere.pl/Place/Details/79 za jakiś czas jak otworzą ponoć ma być Juve albo do Felicita jak uważacie ?
A i czy jest ten bifor ?
PS: popieram kandydaturę Bossa na antypapieża.
A i czy jest ten bifor ?
PS: popieram kandydaturę Bossa na antypapieża.
- Pissu
- Juventino
Ja myślałem, żeby wystartować z biforem jakoś o 18. Na spokojnie w 2 godziny pogadać, obrobić jakieś piwerka i załamać ręce nad tym, że nieudacznik Peluso gra dzisiaj na skrzydle. A potem ruszyć pod nasyp, z Komandorskiej mamy taką odległość, na jaką wrzuca De Cegle, czyli dosłownie kilka kroków.
- Pissu
- Juventino
Pissu pisze:Ja myślałem, żeby wystartować z biforem koło 19. Na spokojnie pogadać, obrobić jakieś piwerka i załamać ręce nad tym, że nieudacznik Peluso gra dzisiaj na skrzydle. A potem ruszyć pod nasyp, z Komandorskiej mamy taką odległość, na jaką wrzuca De Cegle, czyli dosłownie kilka kroków.
- AmericanPsycho
- Juventino
Zależy ile chcemy wypić... Dla mnie to obojętne, o której zaczniemy. Tylko dajcie mi znać, na którą po was wyjść. Do 15 śledzę forum, później sms albo tel do mnie, bo na nowym mieszkaniu jeszcze nie mam neta narazie. Czasem czuję się przez to, jak jaskiniowiec curva (sud)...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- daniel85
- Juventino
AmericanPsycho pisze:Zależy ile chcemy wypić... Dla mnie to obojętne, o której zaczniemy. Tylko dajcie mi znać, na którą po was wyjść. Do 15 śledzę forum, później sms albo tel do mnie, bo na nowym mieszkaniu jeszcze nie mam neta narazie. Czasem czuję się przez to, jak jaskiniowiec curva (sud)...
dobra to spotykamy się o !!! 18:30 !!! pod CH ARENA na Komandorskiej dalej do Delakli na konsultacje i o 20:40 w Sport Pub 21 Celtic Glasgow vs. JUVENTUS FC