LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Az TV wymienione w rozpisce, sprawdziłem też ich program dla pewności i faktycznie pokazują jutro Juve. Program jest dostępny za darmo na hotbirdzie, więc możecie sobie go znaleźć bez problemów, jest u mnie na N na karte (zapomniałem doładować N :doh:)
Pewnie komuś pomoże, kto nie ma Nki, nie wychodzi lub ma słabszego neta.
Pewnie komuś pomoże, kto nie ma Nki, nie wychodzi lub ma słabszego neta.
Dawniej Virus[Mauro].
- Sajan
- Juventino
Marzy mi się wynik korzystny tak aby rudzielce bali się przylecieć na rewanż :-D
PS.
Orientuje się ktoś czy ten program Canale 5 włoski puści jutro mecz i będzie dostępny czy kodowany? Bo pamiętam że ostatni mecz grupowy oglądałem właśnie na nim.
PS.
Orientuje się ktoś czy ten program Canale 5 włoski puści jutro mecz i będzie dostępny czy kodowany? Bo pamiętam że ostatni mecz grupowy oglądałem właśnie na nim.
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- AdiZ
- Juventino
Na Canale 5 spotkania Juventus nie będzie.Sajan pisze:Marzy mi się wynik korzystny tak aby rudzielce bali się przylecieć na rewanż :-D
PS.
Na AzTV mają transmitować Çempionlar liqası "Seltik" - "Yuventus" ale możliwe kodowanie na czas meczu.
A co do jutrzejszego spotkania to byłem spokojny dopóty nie okazało się, że w Glasgow z Celtami nie wygraliśmy, ba 2 jedyne potyczki tam przegraliśmy. Nie pogardzę 2:2
- Myzarel
- Juventino
Nareszcie faza pucharowa LM, długo na to czekaliśmy
Jestem dobrej myśli, Celtic swoje pograł w tegorocznej edycji i mam nadzieję że po jutrzejszym meczu będziemy jedną nogą w kilejnej fazie. Czas zadeptać koniczynki
I żadnego Giovinco w pierwszej 11 bo się chłopak tylko porządnie poobija.

I żadnego Giovinco w pierwszej 11 bo się chłopak tylko porządnie poobija.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
W meczu z Viola w końcu zobaczyłem coś,czego już dawno nie widziałem.Mianowicie zaciekły pressing,niczym z zeszłego sezonu.Były sytuacje,gdzie trzech naszych zawodników doskakiwało do przeciwnika,żeby mu odebrać piłkę.I tu rodzi się pytanie.Czy to tylko pojedynczy,nagły przypływ energii czy rzeczywiście Antonio dał im wycisk w grudniu żeby byli w najlepszej dyspozycji na najważniejszy moment sezonu?
Przypomina mi się kaleczny styczeń zeszłego roku a potem niemal pogromy kondycyjne na wiosnę.Mam nadzieję,że sytuacja się powtórzy,a potwierdzenie zobaczę w meczu z Celticem.
Wg mnie Giovinco w ogóle nie powinien być brany pod uwagę w obsadzie ataku.Skrzydłowy,trequartista ok,ale jako wysunięty napastnik trochę się i mnie męczy.
Liczę na dobry mecz i oczywiście Matriego.
Przypomina mi się kaleczny styczeń zeszłego roku a potem niemal pogromy kondycyjne na wiosnę.Mam nadzieję,że sytuacja się powtórzy,a potwierdzenie zobaczę w meczu z Celticem.
Wg mnie Giovinco w ogóle nie powinien być brany pod uwagę w obsadzie ataku.Skrzydłowy,trequartista ok,ale jako wysunięty napastnik trochę się i mnie męczy.
Liczę na dobry mecz i oczywiście Matriego.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
Co wy się uparliście tak z tym styczniem tamtego roku ? Polecam sprawdzić najpierw. Rok temu styczeń był ok, zadyszka przyszłą w lutym i marcu. Teraz wydaje się, że lekki kryzys już za nami i zaczniemy łapać drugi oddech w najlepszym momencie, akurat na LM.Hołek pisze: Przypomina mi się kaleczny styczeń zeszłego roku a potem niemal pogromy kondycyjne na wiosnę.Mam nadzieję,że sytuacja się powtórzy,a potwierdzenie zobaczę w meczu z Celticem.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- filippo
- Juventino
Nie rób sobie nadzei, o ile na Canale5 byłaby szansa, że mecz pójdzie (np. leciał niekodowany Szachtar - Juve) to na AzTV na 99,99% nie pójdzieAdiZ pisze:Na Canale 5 spotkania Juventus nie będzie.Sajan pisze:
PS.
Na AzTV mają transmitować Çempionlar liqası "Seltik" - "Yuventus" ale możliwe kodowanie na czas meczu.
- trayor
- Juventino
z wypowiedzi Conte na konferencji prasowej wynika, że Asamoah nie zagra w meczu z Celticiem, więc od pierwszej minuty wybiegnie zapewne Peluso.
mam nadzieję, że nie będzie powtórki z meczu w Kopenhadze. najlepiej szybko strzelić bramkę, żeby potem nerwowo nie tłuc w autobus.
mam nadzieję, że nie będzie powtórki z meczu w Kopenhadze. najlepiej szybko strzelić bramkę, żeby potem nerwowo nie tłuc w autobus.
- AdiZ
- Juventino
Ja sobie zawsze dam radęfilippo pisze:Nie rób sobie nadzei, o ile na Canale5 byłaby szansa, że mecz pójdzie (np. leciał niekodowany Szachtar - Juve) to na AzTV na 99,99% nie pójdzie
- pumex
- Juventino
Jeśli ktoś myśli, że Juventus będzie tłukł szyby w postawionym autobusie to prawdopodobnie jest w dużym błędzie, nie na Celtic Park :naughty: Spodziewam się, że starcie będzie bardzo wyrównane.trayor pisze:mam nadzieję, że nie będzie powtórki z meczu w Kopenhadze. najlepiej szybko strzelić bramkę, żeby potem nerwowo nie tłuc w autobus.

- trayor
- Juventino
Może rzeczywiście trochę się zapędziłem, ze statystyk na whoscored.com wynika, że tylko Barcelona to robiła. mecze w Glasgow z Benficą i Spartakiem wyglądają na wyrównane.
- baka
- Juventino
Jedziemy po wygraną mimo tego , że drużyna Celticku jest bardzo dobrze poukładana taktycznie po wypowiedziać widać , że nikt nie lekceważy Szkotów i bardzo dobrze jeśli wyjdziemy na boisko w 100% skoncentrowani to powinno się to dobrze liczę na skromne 0:1.

sam mam cyfrowy i pewnie nie można , jeśli się mylę proszę mnie poprawić i dać info gdzie dokładnie można obejrzećkonradrom pisze:Wie ktoś może czy na Cyfrowym Polsacie jest możliwość obejrzenia?

Ostatnio zmieniony 11 lutego 2013, 21:05 przez baka, łącznie zmieniany 1 raz.