Sezon 2012/2013
- pumex
- Juventino
Przede wszystkim bronił nas w lecie '12 kiedy Palazzi dobierał się do tyła Conte. Kiedyś faktycznie ładnie nam cisnął.ewerthon pisze:Ostatnio? Chyba tylko to pochwalenie Pirlo i drużyny. A wcześniej? Jechał po Juve bardziej niż Moratti.
Zeman niech idzie do Interu. Ich poziom hejtu w naszą stronę osiągnie apogeum

- pan Zambrotta
- Juventino
Zamparini po prostu zrozumiał, jak wygląda sytuacja jego palermo po wyprzedaży wartościowych graczy i zachciało mu się pewnie naszego szrotu za pół-darmo, stąd ten przypływ dobroci.ewerthon pisze:Ostatnio? Chyba tylko to pochwalenie Pirlo i drużyny. A wcześniej? Jechał po Juve bardziej niż Moratti. Do tego jeszcze koniec Zemana. Napięcie trochę opadnie.pumex pisze:Weź odbij od Zampy, ostatnio gada całkiem spoko. Nawet zdarzało mu się bronić Juveewerthon pisze:Przynajmniej nie będzie trzeba już słuchać głupich wypowiedzi Zampariniego
- pumex
- Juventino
Ciekawe, po jakim czasie sięgnie ponownie po tego samego gościa?Vimes pisze:Zamparini nie chciał być gorszy od Romy i też zwolnił trenera po tej kolejce.

- De Rossi
- Juventino
Roma dzisiaj wychodzi 3 w obronie. Props, tylko, że na WB będą grać Marquinho z ... Lamelą.
ROMA (3-5-2): Stekelenburg - Marquinhos, Burdisso, Castan - Lamela, De Rossi, Pjanic, Bradley, Marquinho - Osvaldo, Totti
Szkoda, że zabrakło miejsca dla chłopaka z motorkiem w dupie, Florenziego.
Leonardo wczoraj powiedział, że Roma robiła podchody w zimę by wypożyczyć Verrattiego, ale PSG nie chce się pozbywać tego gracza.
Ja wybieram Milan ze względu na ich trio z ataku. Salamon dalej leczy kontuzję, więc nie ma go na ławce.
MILAN (4-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.
ROMA (3-5-2): Stekelenburg - Marquinhos, Burdisso, Castan - Lamela, De Rossi, Pjanic, Bradley, Marquinho - Osvaldo, Totti
Szkoda, że zabrakło miejsca dla chłopaka z motorkiem w dupie, Florenziego.
Leonardo wczoraj powiedział, że Roma robiła podchody w zimę by wypożyczyć Verrattiego, ale PSG nie chce się pozbywać tego gracza.
Ja wybieram Milan ze względu na ich trio z ataku. Salamon dalej leczy kontuzję, więc nie ma go na ławce.
MILAN (4-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A wydawało się, że skoro Romę przejął asystent od rozpracowania taktycznego rywali, to będzie miał nieco bardziej wyważone pomysły
Ja nie wiem czy w ogóle obejrzę którekolwiek ze spotkań. Parma z Genoą już mnie "zaspokoiły".

- pumex
- Juventino
Również zastanawiałem się który mecz oglądać: Milanu czy Romy? Chciałem Romy głównie ze względu na Obianga i Icardiego (bo o Polim zdanie wyrobione już mam - słabiak), ale nie mogę znaleźć przyzwoitej transmisji, albo dziadowska jakość, albo niemiłosiernie tnie, więc patrzę na Milan

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Miałem podobnie, ale w końcu udało mi się znaleźć coś w miarę przyzwoitego:pumex pisze:Również zastanawiałem się który mecz oglądać: Milanu czy Romy? Chciałem Romy głównie ze względu na Obianga i Icardiego (bo o Polim zdanie wyrobione już mam - słabiak), ale nie mogę znaleźć przyzwoitej transmisji, albo dziadowska jakość, albo niemiłosiernie tnie, więc patrzę na Milan
http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.tk
- pumex
- Juventino
Dzięki Mrozzi, może się skuszę na drugą połowę, bo w meczu Milanu niby tempo jest niezłe, ale finalnie mało dzieje się pod obiema bramkami. Ibarbo miał 3 okazje i dopiero ostatnią wykorzystał. Bramka do szatni musi boleć Rossonerich.mrozzi pisze:Miałem podobnie, ale w końcu udało mi się znaleźć coś w miarę przyzwoitego:pumex pisze:Również zastanawiałem się który mecz oglądać: Milanu czy Romy? Chciałem Romy głównie ze względu na Obianga i Icardiego (bo o Polim zdanie wyrobione już mam - słabiak), ale nie mogę znaleźć przyzwoitej transmisji, albo dziadowska jakość, albo niemiłosiernie tnie, więc patrzę na Milan
http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.tk
Jak już jesteśmy przy Cagliari to mam pytanie odnośnie ich stadionu. Słyszałem, że budują stadion. Ten, na którym dziś grają - Is Arenas jest właśnie tym stadionem? Bo gdzieś czytałem, że jest to tylko obiekt tymczasowy? Jeśli tak nie jest, to obecna forma stadionu jest ostateczna, czy jest jeszcze niedokończony, bo wygląda trochę jak stalowy obiekt składany i rozkładany na potrzeby wojska?

- Winner
- Juventino
Z tego co czytałem to jest stadion zastępczy, ma jedną murowaną trybunę i 3 stalowe. Właśnie dla tego są takie problemy z tymi kwestiami bezpieczeństwa, choć udało im się ostatecznie zagrać w Cagliari. Choć mecz się nie skończył to widzę że Roma w formie, to dobry prognostyk przed meczem z nami.pumex pisze: Jak już jesteśmy przy Cagliari to mam pytanie odnośnie ich stadionu. Słyszałem, że budują stadion. Ten, na którym dziś grają - Is Arenas jest właśnie tym stadionem? Bo gdzieś czytałem, że jest to tylko obiekt tymczasowy? Jeśli tak nie jest, to obecna forma stadionu jest ostateczna, czy jest jeszcze niedokończony, bo wygląda trochę jak stalowy obiekt składany i rozkładany na potrzeby wojska?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Il Fenomeno
- Juventino
Ktoś gdzieś wklejał "najnowszą" wirtualną tabelę gdzieś. Nie mogę jej znaleźć, ma ją ktoś? Temat też chyba najodpowiedniejszy.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Tabela po 22 kolejce. Chyba, że jest nowsza gdzieś ?Il Fenomeno pisze:Ktoś gdzieś wklejał "najnowszą" wirtualną tabelę gdzieś. Nie mogę jej znaleźć, ma ją ktoś? Temat też chyba najodpowiedniejszy.

- annihilator1988
- Juventino
Ktoś oglądał jak gra osierocona Roma? Jest się czegoś bać, czy też można ze spokojem obstawiać, iż w sobotę Juve odniesie wysokie zwycięstwo? Swoją drogą, 45 straconych bramek po 23 rozegranych spotkaniach robi wrażenie. Niecodzienny wynik
Godny spadkowicza
Będzie fun gdy Roma spadnie, a Amerykanie uciekną 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Szilgu
- Juventino
Roma ma ten problem, gdy gra z nami, że nasza taktyka akurat pasuje na tego typu zespoły.
Ostatnio nasza gra wygląda na zasadzie 'nie stracimy bramki, ale jedna pewnie wpadnie'. Przy takiej defensywie i dobrej grze taktycznej, jedyne czego potrzebujemy to otwarcia się przeciwnika. Roma zawsze gra tę swoją wesołą kopaninę, więc nam to idealnie pasuje.
Ostatnio nasza gra wygląda na zasadzie 'nie stracimy bramki, ale jedna pewnie wpadnie'. Przy takiej defensywie i dobrej grze taktycznej, jedyne czego potrzebujemy to otwarcia się przeciwnika. Roma zawsze gra tę swoją wesołą kopaninę, więc nam to idealnie pasuje.