CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- ah16
- Juventino
no ja niestety mam tak ciulowo ustawiony grafik przez urlop kierowniczki, ze niestety w lutym się nie zobaczymy na meczach nawet na LM eh:( także proszę o jakieś relacje ewentualnie jak będzie kiepsko u was z kasą na smski to piszcie na forum wcześniej to będę dzwonić i dopytywać o wyniki:D
- lisciozerca
- Juventino
Teraz Ty mnie unikasz :p
Mnie nie będzie, mam szkołe. O 12:30 zaczynam kolejny egzamin, więc jakby ktoś mógł po meczu podesłać wynik meczu, byłbym happy.
Mnie nie będzie, mam szkołe. O 12:30 zaczynam kolejny egzamin, więc jakby ktoś mógł po meczu podesłać wynik meczu, byłbym happy.
- michunowak
- Juventino
Bedziecie mieć relację :twisted:
- Mrówa
- Juventino
Seta jest zamknięta z powodu remontu, więc co robimy z sobotą?
Można obejrzeć u mnie, ale niezbędny będzie laptop. No i zaraz po meczu trzeba się ewakuować, bo na 20 idę na bibkę.
Jeśli chodzi o opcję zapasową, widziałem że w Daście reklamują N. Właściciel się tam chyba zmienił i to nie ten sam co nam nie otworzył w 2006 na milan
Kto będzie i gdzie oglądamy?
Można obejrzeć u mnie, ale niezbędny będzie laptop. No i zaraz po meczu trzeba się ewakuować, bo na 20 idę na bibkę.
Jeśli chodzi o opcję zapasową, widziałem że w Daście reklamują N. Właściciel się tam chyba zmienił i to nie ten sam co nam nie otworzył w 2006 na milan

- michunowak
- Juventino
Mnie na weekend nie ma w czewce ale na LM będę. Dzisiaj zadzwonię do Chudziny i przypomnę mu, że obiecał że nas wpuści na Celtic nawet jak będzie miał jeszcze remont tak więc na LM mamy miejscówkę po staremu.
- Nedved11rulez
- Juventino
Prehistoryczne CzasyMrówa pisze: Jeśli chodzi o opcję zapasową, widziałem że w Daście reklamują N. Właściciel się tam chyba zmienił i to nie ten sam co nam nie otworzył w 2006 na milan![]()

Ja niestety Odpadam na Fiore...
TurboRelka Potrzebna?michunowak pisze:Mnie na weekend nie ma w czewce....
Z Jamiq-em gadałem mówił że ma nowy sprzęt w pracy i jest w stanie Puszczać Nam Transmisje w HD

Michu Mam tą antenę (tylko nie wiem w jakim stanie jest konwerter...

Co Do Celticku To Jestem!

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Mrówa
- Juventino
Nigdy nie byłemNedved11rulez pisze: Prehistoryczne Czasyi tak swoją drogą Mrówa Ty nie jesteś JEdynakiem :shock:
??

Mój złom odpada, nawet z 2 kompów, nie złożę jednego w miaręNedved11rulez pisze: Z Jamiq-em gadałem mówił że ma nowy sprzęt w pracy i jest w stanie Puszczać Nam Transmisje w HDjak tylko bedziemy mieć sprzęt który to uciągnie to Mamy luz na ten sezon z N-ką
![]()

- jammiq
- Juventino
Co do sprzętu - mam nową maszynę (takie niewielkie 6-rdzeniowe i7Nedved11rulez pisze: Z Jamiq-em gadałem mówił że ma nowy sprzęt w pracy i jest w stanie Puszczać Nam Transmisje w HDjak tylko bedziemy mieć sprzęt który to uciągnie to Mamy luz na ten sezon z N-ką
Co Do Celticku To Jestem!a jak Chudy nie otworzy to sami to zrobimy
![]()

Co do Fiorentiny - prosił bym o relację bo jestem poza czewką.
Co do Celticu - to na 99% jestem

Celtic można by też ewentualnie obejrzeć u mnie

Oprócz n-ki ma być też na ukraińskim 2+2 który mam na satce. A język prawie jak polski

- Nedved11rulez
- Juventino
że Takich rzeczy musze sie dowiadywać po 7 latach i to jeszcze od obcychMrówa pisze:Nigdy nie byłemNedved11rulez pisze: Prehistoryczne Czasyi tak swoją drogą Mrówa Ty nie jesteś JEdynakiem :shock:
??
![]()

JamiQ relka Bedzie

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- michunowak
- Juventino
Mnie w sobotę nie ma niestety. Na Celticu jestem:D
Co do Sety to zostało ugadane z Chudym, że jak nie zdąży z remontem to i tak da nam wejść i obejrzymy, chociaż są przesłanki, że otworzą we wtorek ale każdy wie jak w Polsce się na budowie pracuje;)
Tak więc do wtorku z mojej strony :twisted:
Co do Sety to zostało ugadane z Chudym, że jak nie zdąży z remontem to i tak da nam wejść i obejrzymy, chociaż są przesłanki, że otworzą we wtorek ale każdy wie jak w Polsce się na budowie pracuje;)
Tak więc do wtorku z mojej strony :twisted: