TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- God
- Juventino
Szkodaaaa... @Bartek90 & @Sysiek&Beata :?
Czy lista na Fiołki jest już zamknięta? na serio nikt więcej nie przyjdzie? Widzę jeszcze potencjał 8)
Będę dziś na mieście, podskoczę zrobić nam rezerwacje... z tym, że zaznaczam... LM to LM i przed zgłoszeniem się na listę proszę być ABSOLUTNIE pewnym, że się przybędzie... kiedy jak kiedy ale na wtorek jak zrobię za dużą rezerwację to nie dziwcie się później, że mogą chcieć następnym razem 50 czy 100 zł za loże... (do wykorzystania w barze pewnie, ale to i tak...) więc, żeby nie było, że nagle komuś kot zdechł, czy babcia mu zrobiła budyń na mecz i nie chce robić jej przykrości albo nagle się ocknął, że studiuje i jest w trakcie sesji a te 2h rozstrzygnie o jego świetlanej bądź nie.. przyszłości... :shock:
Buziaki 8)
Edit: Rezerwacja na Fiore 6~ osób, na Celtic 10~ i mam dzwonić jakby okazało się, że przyjdzie więcej.
Czy lista na Fiołki jest już zamknięta? na serio nikt więcej nie przyjdzie? Widzę jeszcze potencjał 8)
Będę dziś na mieście, podskoczę zrobić nam rezerwacje... z tym, że zaznaczam... LM to LM i przed zgłoszeniem się na listę proszę być ABSOLUTNIE pewnym, że się przybędzie... kiedy jak kiedy ale na wtorek jak zrobię za dużą rezerwację to nie dziwcie się później, że mogą chcieć następnym razem 50 czy 100 zł za loże... (do wykorzystania w barze pewnie, ale to i tak...) więc, żeby nie było, że nagle komuś kot zdechł, czy babcia mu zrobiła budyń na mecz i nie chce robić jej przykrości albo nagle się ocknął, że studiuje i jest w trakcie sesji a te 2h rozstrzygnie o jego świetlanej bądź nie.. przyszłości... :shock:
Buziaki 8)
Edit: Rezerwacja na Fiore 6~ osób, na Celtic 10~ i mam dzwonić jakby okazało się, że przyjdzie więcej.
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2013, 20:18 przez God, łącznie zmieniany 2 razy.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- God
- Juventino

Pierwszy Mecz 1/8 Fazy Pucharowej Ligi Mistrzów 12/13:
Celtic Glasgow - JUVENTUS FC
Czas:
12.02.2013 (wtorek), godzina 20:45
Nie mam w zwyczaju zakładać wątku na mecz naprzód, bo trzeba zawsze myśleć o najbliższym pojedynku, ale skoro tak się zgłaszacie... 8)
1. God
2. Brutalo
3. Bartek
4. Sysiek
5. Beata
6. Ardjan
7. Łukasz
8. Baku
9. mrocznyyy
10. Serfer
11. Couec
12. Ventura
13. Sophie
14. 15. 16. Kolega "Juve" z friendami
17. 18. 19. Dominika, Danka i Marlena
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2013, 14:08 przez God, łącznie zmieniany 8 razy.
- Brutalo
- Juventino
Emsi pewnie też będzie, czyli mamy dyszkę. Piłkarsko (ciekawe dlaczego zaznacza to jako błąd ortograficzny) lepiej wygląda 11
Ktoś jeszcze ?

Ktoś jeszcze ?
- God
- Juventino
Spoko, miałem lenia ostatnio czy tam to się nazywa kac... i zabrakło chęci do zupdejtowania listy po Fiorze... teraz prócz jedenastki mamy także zmiany w razie czegoBrutalo pisze:Emsi pewnie też będzie, czyli mamy dyszkę. Piłkarsko (ciekawe dlaczego zaznacza to jako błąd ortograficzny) lepiej wygląda 11![]()
Ktoś jeszcze ?

Poza tym, jest szansa na parę osób więcej, może Dąbek wpadnie od mrocznego, może kolega Łukasz co był przedwczoraj, może Baku w końcu oderwie Dominikę od nauki... w każdym bądź razie, powiększyłem nam rezerwacje z 10 osób do 2 loży gdyby ktoś się martwił
Ardjan pisze:Haha God dobra oprawa graficzna![]()
Jakis before przed czy delikatnie?
No ba, starałem się... 8)
Co do biforka, ja pasuje, muszę co do gotówki zarzucić tryb Marotta Style

EDIT: Zapomniało mi się.... BAAARWY!!!oneone!!1!
- Brutalo
- Juventino
Biorąc pod uwagę rosnącą liczbę chętnych, z góry chciałem zarezerwować moją pufkę.
Co do bifora, proponuję nie być na ostatni moment i wypić jeszcze piwko przed meczem w pubie. Chętni ?
Co do bifora, proponuję nie być na ostatni moment i wypić jeszcze piwko przed meczem w pubie. Chętni ?