Wszystko o Lazio
- Vimes
- Juventino
Klose wypadł ze składu na dwa miesiące. Hernanes według prognoz nie zagra jeszcze przez trzy kolejki. Tym samym Lazio musi sobie radzić bez dwóch zawodników, którzy zdobyli dla nich 18 z 34 goli w obecnym sezonie. Trochę szkoda, bo liczyłem, że urwą coś za tydzień Napoli. Marchetti też coś ostatnio stracił swoją moc i nie prezentuje takiej dyspozycji jak w meczach z Juve.
- bendzamin
- Redaktor
http://football-italia.net/30431/lazio- ... saha-swoop
W trybie ekspresowym Rzymianie skombinowali sobie zastepstwo Klose. Ten sezon ma jak na razie calkowicie 'bezplodny', ciekawe czy wyjazd z Anglii po ponad dekadzie mu dobrze zrobi.
W trybie ekspresowym Rzymianie skombinowali sobie zastepstwo Klose. Ten sezon ma jak na razie calkowicie 'bezplodny', ciekawe czy wyjazd z Anglii po ponad dekadzie mu dobrze zrobi.
- juvemaroko
- Juventino
Niestety Lazio stracila forma tuz przed spotkanie z Napoli. Tez liczylem ze uda im sie cos urwac przeciwko Napoli.Vimes pisze:Klose wypadł ze składu na dwa miesiące. Hernanes według prognoz nie zagra jeszcze przez trzy kolejki. Tym samym Lazio musi sobie radzić bez dwóch zawodników, którzy zdobyli dla nich 18 z 34 goli w obecnym sezonie. Trochę szkoda, bo liczyłem, że urwą coś za tydzień Napoli. Marchetti też coś ostatnio stracił swoją moc i nie prezentuje takiej dyspozycji jak w meczach z Juve.
- jareckik
- Juventino
Dadzą rade ;] Zobaczycie, dwa cornery i dwa gole.juvemaroko pisze:Niestety Lazio stracila forma tuz przed spotkanie z Napoli. Tez liczylem ze uda im sie cos urwac przeciwko Napoli.Vimes pisze:Klose wypadł ze składu na dwa miesiące. Hernanes według prognoz nie zagra jeszcze przez trzy kolejki. Tym samym Lazio musi sobie radzić bez dwóch zawodników, którzy zdobyli dla nich 18 z 34 goli w obecnym sezonie. Trochę szkoda, bo liczyłem, że urwą coś za tydzień Napoli. Marchetti też coś ostatnio stracił swoją moc i nie prezentuje takiej dyspozycji jak w meczach z Juve.
- Brutalo
- Juventino
Siena 1:0 Lazio. Serie A gra dla Mistrza 
( wiem, jeszcze 85 minut
)
http://livefootball.ws/6436-siena-lazio.html
. Do kręcenia fajek i oglądania TV w drugim okienku jak znalazł 
Edit po drugiej bramce. Baka, dużo obstawiłeś ?

( wiem, jeszcze 85 minut

http://livefootball.ws/6436-siena-lazio.html

Edit po drugiej bramce. Baka, dużo obstawiłeś ?
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2013, 21:13 przez Brutalo, łącznie zmieniany 2 razy.
- SKAr7
- Juventino
O, a ja "zaspałem" z postawieniem
Nie dość, że Lazio grało w tygodniu, jak Juve, Napoli i Inter, to jeszcze Siena musi ostro gryźć trawę w rundzie rewanżowej, bo przed tym meczem byli ostatni, a naprawdę zasługują na znacznie więcej.

- Lypsky
- Juventino
Teraz postaw na remis, a zgarniesz ładną kasę.SKAr7 pisze:O, a ja "zaspałem" z postawieniemNie dość, że Lazio grało w tygodniu, jak Juve, Napoli i Inter, to jeszcze Siena musi ostro gryźć trawę w rundzie rewanżowej, bo przed tym meczem byli ostatni, a naprawdę zasługują na znacznie więcej.
edit:
jednak może się nie udać :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
I dzieki temu zwyciestwu Sieny nad Lazio Palermo leci na dno dna. Az dziw bierze jak szybko Sycylijczycy sie stoczyli. Szanse na utrzymanie maja bliskie zeru.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- jareckik
- Juventino
Ciekawe, czy z nami będą tak gryźć trawę...