Akcesoria kibica.
- buffi
- Juventino
Mam pytanie, mianowicie skąd wy wszyscy macie te flagi kupujecie je gdzieś, może szyjecie??Jeśli kupujecie to gdzie, chciałbym się tego dowiedzieć, ponieważ zależy mi badrzo na fladze mojego najlepszego, najukochańszego klubu
FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
- Yari
- Juventino
Ja też bym bardzo chiał właśnie flage Juve. Nigdzie jej nie moge znaleźć. Gdy byłem w zakopcu we wakacje to na krópuwkach ( chyba tak sie pisze) , były różne klubowe bajery , szaliki , czapki , flagi itd. Wykupiłem wszystko co było z Juvebuffi pisze:Mam pytanie, mianowicie skąd wy wszyscy macie te flagi kupujecie je gdzieś, może szyjecie??Jeśli kupujecie to gdzie, chciałbym się tego dowiedzieć, ponieważ zależy mi badrzo na fladze mojego najlepszego, najukochańszego klubu

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ja osobieście kupiłem na allegro, od czasu do czasu sie jakas flaga pojwia...ale ostatnio jakoś nie ma.....buffi pisze:Mam pytanie, mianowicie skąd wy wszyscy macie te flagi kupujecie je gdzieś, może szyjecie??Jeśli kupujecie to gdzie, chciałbym się tego dowiedzieć, ponieważ zależy mi badrzo na fladze mojego najlepszego, najukochańszego klubu
- Johnny777
- Juventino
Hmmm...ja właśnie finalizuję zakup flagiBIGGI pisze:Ja osobieście kupiłem na allegro, od czasu do czasu sie jakas flaga pojwia...ale ostatnio jakoś nie ma.....buffi pisze:Mam pytanie, mianowicie skąd wy wszyscy macie te flagi kupujecie je gdzieś, może szyjecie??Jeśli kupujecie to gdzie, chciałbym się tego dowiedzieć, ponieważ zależy mi badrzo na fladze mojego najlepszego, najukochańszego klubu

- JuVeJoZeK
- Juventino
Ja będe dziś wysyłał do Juve po Włosku bo podobno tylko po Włosku odpisują.Mogę Wam podać adresy pewniaków którzy na pewno odpiszą:
F.C Liverpool
Anfield Road
L4 OTH Liverpool
England
Manchester United
Sir Matt Busby Way
Manchester M16 OR1
England
Real Madryt
Estadio Santiago Bernabeu
Concha Espina, 1
28036 Madrid
Espana
i jeszcze
Arsenal Londyn
Arsenal Stadium
Avenell Road
Highbury
London N5 1BU
i jeszcze Manchester City odpisuje ale nie znam adresu
F.C Liverpool
Anfield Road
L4 OTH Liverpool
England
Manchester United
Sir Matt Busby Way
Manchester M16 OR1
England
Real Madryt
Estadio Santiago Bernabeu
Concha Espina, 1
28036 Madrid
Espana
i jeszcze
Arsenal Londyn
Arsenal Stadium
Avenell Road
Highbury
London N5 1BU
i jeszcze Manchester City odpisuje ale nie znam adresu
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Też miałem ogromny problem ze zdobyciem flagi. Długo czekałem na allegro, jak juz się pojawiła 2 razy przegrałem kicytację w ...ostanich sekundach :evil: Pozdro JUVEFANE_10
Teraz ma 2 i jestem szczęsliwy
tym bardziej , że jedna jest z Rzymu wydana z okazji zdobycia LM'96 :twisted: A 2 kupiłem niedawno, trochę miejsza od tej pierwszej. Mianowicie kupiłem ją na ...targu w Lublinie. wielki herb JUVE i pasy czarno-białe za...15zł, zniżkę mam jako stały klient hehe 8)
Aha i jeszcze mam flagę 3cm na 7cm
Gdy jeszcze nie miałem flagi sam sobie namalowałem na prześcieradle, sprejem, zostało coś jeszcze za czasów malowanie graffiti... :roll:
Teraz ma 2 i jestem szczęsliwy

Aha i jeszcze mam flagę 3cm na 7cm

Gdy jeszcze nie miałem flagi sam sobie namalowałem na prześcieradle, sprejem, zostało coś jeszcze za czasów malowanie graffiti... :roll: