WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mecz będzie w polskiej tv to możecie poszukać gdzie indziej, bo w felicita w sobotę jakieś imprezy robi czy coś...jareckik pisze:Ostatnio oglądamy w Felicita, ale w sumie to zawsze przed meczem jest info jak sie cos zmienia, wiec monitoruj:]Abi pisze:Nie chce mi się wertować wszystkich stron, więc zwyczajnie zapytam: gdzie najczęściej oglądacie mecze w Breslau? Za tydzień wpadam do Wrocka na kilka dni, więc chętnie obejrzałbym z Wami violę.
Aha, ja do 19 lutego w Rzeszowie siedzę. Beze mnie raczej.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino
Spokojnie, to dopiero poniedziałek. Mnie nie będzie, ale przypuszczam, że oglądane będzie w Felicita (zresztą nawet jak tam nie pójdą to w tym pubie zawsze puszczają mecze Juve). Jakby mieli by pójść gdzie indziej, bo sobota i jest w polskiej telewizji to pewnie będzie gdzieś pod nasypem kolejowym. Najpewniej Uno albo Havana, bo o 18.
Możecie podać tutaj komuś numer telefonu to ktoś da znać gdzie, a jak nie chce wam się to polecam od razu zawitać do Felicita.
Możecie podać tutaj komuś numer telefonu to ktoś da znać gdzie, a jak nie chce wam się to polecam od razu zawitać do Felicita.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jareckik
- Juventino
Nie ja na pewno do Felicity nie ide, bo tam puszczą mecz bez dźwięku w sobotę... Może odezwą się wyjadacze Greger? Przepadłaś już na zawsze?:D Ostatnio w u7 przesadziliśmy w winnerze drogo, macie jakieś propozycje ?? Gdzie jest jeszcze N ??
- Push3k
- Juventino
Macie wybór, albo pójść do droższego Winnera albo poszukać przed meczem (lub dzień wcześniej) pod nasypem kolejowym.
Ewentualnie, przejdźcie się w środę, gdy włosi będą grać i zróbcie wywiad, gdzie mają n i gdzie puszczą mecz.
Dałbym głowę, że No Stres i Havana oraz ta knajpa, gdzie z Danielem oglądaliśmy mecz ligowy z Lazie. Nie pamiętam nazwy.
Ewentualnie, przejdźcie się w środę, gdy włosi będą grać i zróbcie wywiad, gdzie mają n i gdzie puszczą mecz.
Dałbym głowę, że No Stres i Havana oraz ta knajpa, gdzie z Danielem oglądaliśmy mecz ligowy z Lazie. Nie pamiętam nazwy.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jareckik
- Juventino
Dobra ja jestem za U-7... Robimy jakąś ankietę??;D
- Myzarel
- Juventino
No to będziemy musieli być grzeczni
Ale U7 z Napoli przyniósł szczęście także jestem na tak

Ale U7 z Napoli przyniósł szczęście także jestem na tak
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- jareckik
- Juventino
Wszedlem na stronke u7 i tam nie puszczaja juve;P Zadzwoniłem do nich, to powiedzieli, że jak będa chętni to na pewno puszczą i żeby zadzwonić jeszcze w sobote żeby się dogadywać...
- Pissu
- Juventino
Tak zmieniając nieco temat, jak robimy z Celtikiem? Jakaś ramówka się pojawiła? Bo nie chcę, żeby jedynym wydarzeniem LM zobaczonym w tv był "szlagierowy pojedynek największych faworytów LM" tj. Borussi i Szachtara 

- jareckik
- Juventino
Odnośnie soboty, Panowie wymyślcie coś, bo do Felicity mi się nie chce iść, a w u-7 już wystawili ramówkę i będzie Southampton - Manchester City. Chyba się nie mogli zdecydować, ale chyba nas jednak nie polubili... Trudno pod nasyp idziem ??
Edit::
Dobra dzownilem dzis znowu do U-7, napiszcie kto bedzie na 100%, bo babka powiedziala ze nam pusci co bedziemy chcieli jak bedzie nas wiecej... Jak sie uzbiera >5 to bedze dzwonil zalatwiał .
Edit::
Dobra dzownilem dzis znowu do U-7, napiszcie kto bedzie na 100%, bo babka powiedziala ze nam pusci co bedziemy chcieli jak bedzie nas wiecej... Jak sie uzbiera >5 to bedze dzwonil zalatwiał .