Najlepszy lewo i prawo skrzydłowy w europie
- Shadow_Alex
- Juventino
No tak gral meczu z Rengersami i jest extra.... Tez tak mozna LOL
Christiano Ronaldo........ Nie mial sobnie co wybrac, tylko ronaldo, ale obciach lol
Christiano Ronaldo........ Nie mial sobnie co wybrac, tylko ronaldo, ale obciach lol
- 10 Szymon
- Juventino
Proponuje zmienic temat na: "kto oprócz Zambrotty, jest najlepszym prawo- i lewoskrzydłowym na świecie". Nie mogę się zgodzić że Juventus ma słabą pomoc. Juve ma najlepszego obecnie ofensywnego pomocnika (Nedved) i najlepszego defensywnego (Tacchinardi), przy lewej stronie boiska szarpie Zambrotta (niedawno zmiennie z Davidsem), a po prawej Camoranesi (spadek formy). A wracając do tematu: lewy: Vicente (po Zambrotcie oczywiście), Maxwell, Giggs, Van Der Vaart a prawy Van Der Meyde, Sneijder, Juninho Pernambucano, Joaquin i ... Kalu Uche
PS Mam pytanie co Wy widzicie w Beckhamie? Proszę się przypatrzyć co ma piłkę to ją wrzuca w pole karne lub podaje! Tak jest 0 ryzyka! Moggi dobrze powiedział o nim: "on się może podobać kobietom, ale nie mi" , a także Pele: "Beckham to wielki symbol popkultury, natomiast bardzo przeciętny zawodnik."
PS Mam pytanie co Wy widzicie w Beckhamie? Proszę się przypatrzyć co ma piłkę to ją wrzuca w pole karne lub podaje! Tak jest 0 ryzyka! Moggi dobrze powiedział o nim: "on się może podobać kobietom, ale nie mi" , a także Pele: "Beckham to wielki symbol popkultury, natomiast bardzo przeciętny zawodnik."
- Juverulez!
- Juventino
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Hmm... rzeczywiście Zambrotta jest świetnym skrzydłowym, wszechstronnym...zresztą, co ja Wam będę mówił, w końcu znacie go lepiej ode mnie
poza tym jako Interowiec mogę wspomnieć o Van der Meyde, całkiem dobry na skrzydle
. No i może...postawiłbym tutaj jeszcze J. Zanettiego, naszego kapitana. Jest naprawdę dobrym graczem i zawsze pewnym punktem w drużynie...lepszym wiele razy od VdM wspomnianego przeze mnie wcześniej.
Aha, no i znowu wracam na Wasze forum.. miałem forum Interu Mediolan. Pożyło sobie około 5 dni
Eh więc znowu przyjdzie nie wiadomo ile na nie czekać. Póki co, tu mi wciąż się podoba
Od dzisiaj z wiadomych powodów kibicuję Juve, ale TYLKO w lidze mistrzów. Jeśli ktoś ma to wygrać, to nie MILAN
FORZA !

Aha, no i znowu wracam na Wasze forum.. miałem forum Interu Mediolan. Pożyło sobie około 5 dni

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- krzyzu
- Juventino
Zambrotta jest debesciak , pobil juz na glowe swojego poprzednika Di Livio , ktory byl uwazany rowniez za jednego z lepszych , Zabmbrotta jest jednym z najlepszych pilkarzy swiata , jest moim zdaniem niedoceny , ale moze to i dobrze ni eebdize niezdrowych spekulacji ze chelsea go chce kupic , a Lippi i tak wie kto tu rzadzi ;_0
Forza Italia !
- Desperado---ALEX
- Juventino
1.Zambrotta
2.Figo
3.Beckham,Pires
Ale oczywiscie jesli dac Nedveda czy Del Piero na skrzydło to mysle ze nie ustepowali by tym piłkarzom :!:
2.Figo
3.Beckham,Pires
Ale oczywiscie jesli dac Nedveda czy Del Piero na skrzydło to mysle ze nie ustepowali by tym piłkarzom :!: