Wszystko o Milanie
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Śmiej się, śmiej, a twój śmiech urwie się jak hejnał, ziooom !mrozzi pisze:Szkoda Udinese. Grali bardzo ambitnie. Pierwszą połowę co prawda przespali i Milan dominował, ale już w drugiej części udowodnili, że zasłużyli na ten remis. Karny z kapelusza i nie dziwię się, że piłkarze przyjezdnych byli tak wściekli. Żenada. Najpierw sytuacje na naszą niekorzyść, wczoraj brak karnego przeciwko Napoli i brak czerwonej kartki dla jednego z ich graczy, a dzisiaj ta komedia. To się musi skończyć. Coraz częściej we Włoszech padają słowa "campionato falsato" i nie jest to przypadkowe.
Balotelli miał przebłyski, ale zmarnował dwie znakomite sytuacje.
Zastanawia mnie, co władze ligi zrobią w sprawie zawodników Udinese, którzy mieli, delikatnie rzecz ujmując, pretensje do sędziego. Naszych w bardzo podobnej sytuacji dyskwalifikowano (choć to nasi piłkarze mieli rację).
Na Gazzetta.it pojawiła się dość zabawna sonda. Kibice zostali zapytani o to, czy w obliczu dobrej dyspozycji Balotellego Milan może się włączyć do walki o Scudetto.Kocham to włoskie poczucie humoru.
Milan podobno zdobył w ostatnie 14 kolejek najwięcej punktów w lidze. Ponadto, ostatnie 2 miesiące to chyba jednak więcej wpadek naszych, Napoli i - zdecydowanie - Interu, niż Milanu. Przegrajmy z nimi na ich terenie, plus straćmy punkty jeszcze 2-3 razy, gdy oni ich nie stracą, i może być kupa.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Sandro.
- Milanista
Co ma do tego ranga? nie trudno ich pomylić a na dodatek oglądałem na niezbyt dobrej transmisji więc może faktycznie to był Niangjohnnybgoode pisze: Na pewno masz dobrze przydzieloną rangę? Nawet ja, oglądający Milan 5 razy w roku wiem że to był Niang :shock:

Milan dominował i był zespołem lepszym, jakoś nie widziałem żeby goście zdominowali środek pola, fakt w drugiej połowie byli częściej przy piłce ale nic z tego nie wynikało, tam dzisiaj rządził Montolivo. Co do Mario to dzisiaj brał udział chyba we wszystkich podbramkowych sytuacjach prócz strzałów Szarego, ogólnie bardzo dobry mecz w jego wykonaniu, ma wsparcie kibiców, pojawił się u niego uśmiech na twarzy, więc może coś z niego będziejohnnybgoode pisze: Usuń z pierwszego zdania słowo 'wiele' i wyjdzie ci mniej więcej faktyczny przebieg spotkania. Co Milan pokazał poza pierwszą połową? W drugiej środek zdominowało Udine, Balotelli wsiąknął w tło i pokazał się w 3-4 akcjach, po czym wszedł boski Bojan i przypomniał mi dlaczego zawsze robię się wesoły gdy wchodzi na boiskoKoleś technicznie jest na poziomie De Ceglie, nie wyżej. Swoją drogą El Sharaawy nie pokazał dzisiaj kompletnie nic
![]()

Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 23:20 przez Sandro., łącznie zmieniany 1 raz.
- kuba2424
- Juventino
Pomijam już sprawę karnego (czy się należał czy też nie), ale mam cholerną nadzieję, że będą i dla Udine kary, w innym przypadku naprawdę zacznę mocno wierzyć w to, że władzom zależy na tym, by udupić nas jak najbardziej.mrozzi pisze: Zastanawia mnie, co władze ligi zrobią w sprawie zawodników Udinese, którzy mieli, delikatnie rzecz ujmując, pretensje do sędziego. Naszych w bardzo podobnej sytuacji dyskwalifikowano (choć to nasi piłkarze mieli rację).
Dajmy i im się dziś troszkę nacieszyćmrozzi pisze:Na Gazzetta.it pojawiła się dość zabawna sonda. Kibice zostali zapytani o to, czy w obliczu dobrej dyspozycji Balotellego Milan może się włączyć do walki o Scudetto.Kocham to włoskie poczucie humoru.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nakręcasz się.Dobry Mudżyn pisze: Śmiej się, śmiej, a twój śmiech urwie się jak hejnał, ziooom !
Milan podobno zdobył w ostatnie 14 kolejek najwięcej punktów w lidze. Ponadto, ostatnie 2 miesiące to chyba jednak więcej wpadek naszych, Napoli i - zdecydowanie - Interu, niż Milanu. Przegrajmy z nimi na ich terenie, plus straćmy punkty jeszcze 2-3 razy, gdy oni ich nie stracą, i może być kupa.
- D-Rose
- Juventino
To niemozliwe. Gramy z merdaczami w Turynie. Licze na zwycięską bramke z 5 metrowego spalonego.Przegrajmy z nimi na ich terenie

Jezeli mam taka siłe sprawczą to poprosze jeszcze degradacje karną milanu/interu(obojetne). Moze sie uda.No to Juve macza łapy wszędzie.

Albo nie. Niech oddadzą nasze dwa tytuły.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 23:25 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Moze i tak, ale wole dmuchac na zimne. Milanowi do ataku doszedl jeszcze jeden solidny gracz, my z kolei załatwiamy ich w przedbiegach obroną. W tym sezonie, jeszcze wystarczy, ale w nastepnym, jesli nie wzmocnimy ataku, a Milan np wzmocni obrone, moze byc rozniemrozzi pisze:Nakręcasz się.Dobry Mudżyn pisze: Śmiej się, śmiej, a twój śmiech urwie się jak hejnał, ziooom !
Milan podobno zdobył w ostatnie 14 kolejek najwięcej punktów w lidze. Ponadto, ostatnie 2 miesiące to chyba jednak więcej wpadek naszych, Napoli i - zdecydowanie - Interu, niż Milanu. Przegrajmy z nimi na ich terenie, plus straćmy punkty jeszcze 2-3 razy, gdy oni ich nie stracą, i może być kupa.Po pierwsze - gramy u siebie, nie na wyjeździe. Po drugie - mamy 12 punktów przewagi (choć gwoli ścisłości powinno ich być 14...). Na chwilę obecną 72% kibiców jest zdania, że to zadanie nie do wykonania, ziooom!

BESTER MANN, BESTEEER !

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To zupełnie inna kwestia.Dobry Mudżyn pisze: W tym sezonie, jeszcze wystarczy, ale w nastepnym, jesli nie wzmocnimy ataku, a Milan np wzmocni obrone, moze byc roznie
- Bubu1899
- Milanista
Sorry, ze tak pozno. Musialem troche ta akcje poprzerabiac.
http://i1111.photobucket.com/albums/h47 ... 1/balo.gif
Chyba jednak nie takie to oczywiste jak sie niektorym wydaje...
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wywalił piłkę na rzut rożny, bez faulu. Co tu jest nieoczywistego?Bubu1899 pisze:Sorry, ze tak pozno. Musialem troche ta akcje poprzerabiac.
- delarudii
- Juventino
Pan Bubu rozwiał wszelkie wątpliwości ;] nie ma mowy o żadnym rzucie karnym.
PS. Jak to jest, że Balotelli może zagrać nawet w pierwszym składzie (wiem, że było to spowodowane kontuzją), a pan Conte mówi, że Anelka musi się nauczyć stylu gry Juve? Tzn. że Anelka jest tak głupi, a Mario tak genialny czy może to Milan nie ma stylu a Juve ma? Obaj panowie prawie nie grali w ostatnim czasie, więc to żaden argument.
PS. Jak to jest, że Balotelli może zagrać nawet w pierwszym składzie (wiem, że było to spowodowane kontuzją), a pan Conte mówi, że Anelka musi się nauczyć stylu gry Juve? Tzn. że Anelka jest tak głupi, a Mario tak genialny czy może to Milan nie ma stylu a Juve ma? Obaj panowie prawie nie grali w ostatnim czasie, więc to żaden argument.
- blackadder
- Juventino
Każdy widzi to co chce, to właśnie fenomen Serie A, najpierw nie widzą tego co widzi cały stadion, potem widzą coś czego nie widział nikt inny. A w szczególności jak można zagwizdać dla Milanu. Piłka 2 razy zmienia kierunek, najpierw po kontakcie z El Shaarawym a zaraz potem z nogą obrońcy. Wstyd.mateelv pisze:Wywalił piłkę na rzut rożny, bez faulu. Co tu jest nieoczywistego?Bubu1899 pisze:Sorry, ze tak pozno. Musialem troche ta akcje poprzerabiac.

- Paulo
- Juventino
Co by sie nie dzialo i nawet jak milanista wykaze ze zadneo karnego nie bylo to i tak dla kibicow Milanu na kazdym forum swiata liczy sie ze nieuznali gola Muntariego :-D kompleksy - poziom ekspert. Brawo bubu, jak zawsze mozna na ciebie liczyc na forum :-D
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Milanowi sędzia dał w takiej sytuacji, Nam nie dał kiedy obrońca wybił piłkę ręką na róg... Dobrze, że ten gif Bubu ma jakąś jakość a nie tak jak to epickie zbliżenie bramki Muntariego i cztery piksele potwierdzające, że piłka na pewno wyszła całym kwadratowym obwodem za linię
Wierzę jednak, że ten karny tak samo jak ten z ręką pod pachą Isli, to tylko nieudolność arbitrów.

Wierzę jednak, że ten karny tak samo jak ten z ręką pod pachą Isli, to tylko nieudolność arbitrów.