Jak radzą sobie byli Juventini

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Dżesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2012, 17:26

Lucio w nowym klubie. Oby tam mu się udało!
( pewnie dla wielu z Was, Juventini to On nie jest, ale bądź co bądź wystąpił w biało-czarnych barwach)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1884_n.jpg

Mało piszę, dużo czytam.
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2013, 13:02

No to błysnął nam kochany nasz Borriello. Oby tylko Conte znowu nie zobaczył w nim naszego zbawiciela. :lol:
Trzeba przyznać że przy pierwszej bramce ładnie rozklepali, no i przy udziale naszego Ciro. Współpraca niczym Alexa z Treze. :)

http://www.youtube.com/watch?v=4pUleY4egtI

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2013, 14:07

Oprócz Borriello strzelał także Amauri dla Parmy (zwycięska bramka w 90 minucie przeciwko Palermo) oraz zapomniany, aczkolwiek kiedyś gracz z którym wiązaliśmy podobne nadzieje co Immobile - Michele Paolucci. On z kolei zdobył honorowe trafienie dla Sieny przeciwko Milanowi.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2013, 18:59

http://www.whoscored.com/Players/7417/Show/Diego

Powoli Diego wyrasta w tym sezonie na najlepszego playmakera na świecie. I niech mu się tam wiedzie, bo do nas i tak by dziś nie pasował :)

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2013, 19:14

Crunny pisze:http://www.whoscored.com/Players/7417/Show/Diego

Powoli Diego wyrasta w tym sezonie na najlepszego playmakera na świecie. I niech mu się tam wiedzie, bo do nas i tak by dziś nie pasował :)
"(Player has no significant weaknesses)" :roll: ... No bez przesady, ale rzeczywiście rozgrywa świetny sezon. Bardzo go u Nas polubiłem i nie mogłem zrozumieć, dlaczego duet Marotta-Conte zdecydował się go oddać. Cóż, jak się później okazało, mieli swoje powody poparte wynikiem.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2013, 19:33

Brutalo pisze: Bardzo go u Nas polubiłem i nie mogłem zrozumieć, dlaczego duet Marotta-Conte zdecydował się go oddać. .
Conte to za wiele z Diego wspólnego w sumie nie miał :wink: Niech żyje bezrobotny Alojz!
Fajnie że Ribas sobie radzi i nawet trofea zdobywa, ale moim zdaniem w obecnym Juventusie tak czy siak nie było by dla niego miejsca, i nie mówię tu wyłącznie o kwestiach taktycznych. Ale jego "kółeczka" z meczu Juve-Sampa za Ferrary zapadły mi głęboko w pamięć (co Juvenus na żywo to Juventus na żywo :prochno:)

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Tharp

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2013, 19:34

Brutalo pisze:

"(Player has no significant weaknesses)" :roll: ... No bez przesady, ale rzeczywiście rozgrywa świetny sezon. Bardzo go u Nas polubiłem i nie mogłem zrozumieć, dlaczego duet Marotta-Conte zdecydował się go oddać. Cóż, jak się później okazało, mieli swoje powody poparte wynikiem.
Diego zostal sprzedany przed przyjsciem Conte, synu.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2013, 23:11

Tharp pisze:
Brutalo pisze:

Diego zostal sprzedany przed przyjsciem Conte, synu.
Mea culpa, ... internetowy kolego, bo chyba nie mieliśmy okazji poznać się na żywo ;).
Alex strzelił 4 bramki. Ucieszyłem się niezmiernie 8)
Myzarel pisze: (co Juvenus na żywo to Juventus na żywo :prochno:)
Mi z tego meczu utkwiła w pamięci ilość gadżetów z Amaurim. Gromkie "Siam venuti fin qui" i oklaski na stojąco. Jak to piłkarz się może... zepsuć ?

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 16:59

Genoa wygrywa z Lazio u siebie i kolejnego gola strzela Borriello. Bodajże 7 gol hipstera w sezonie.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 18:10

Treze bogiem Buenos Aires! na 2:1 w derbach z Ustami Juniorów :ball:

http://www.livesports.pl/mecz/Cfhb7yM7/#wideo

uwielbiam typa. <3

meca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 22:11

2 bramki Mutu w meczu przeciwko O. Lyon :ok:

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 22:57

meca pisze:2 bramki Mutu w meczu przeciwko O. Lyon :ok:
Nie ma się co cieszyć, PSG odjeżdza :/

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 16:09

Chciałem zapytać o Iaquintę. Wprawdzie to jeszcze nie jest były juventino, ale już wkrótce będzie. Ktoś wie co się z nim obecnie dzieje? Trenuje z pierwszą drużyną, z primaverą czy może z widłami i pochodniami wygnano go z Turynu?

Obrazek
johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 16:21

Vimes pisze:Chciałem zapytać o Iaquintę. Wprawdzie to jeszcze nie jest były juventino, ale już wkrótce będzie. Ktoś wie co się z nim obecnie dzieje? Trenuje z pierwszą drużyną, z primaverą czy może z widłami i pochodniami wygnano go z Turynu?
Klub kokosa, pobiera pensję i na treningi nie chodzi z tego co wiem.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2013, 17:08

Właśnie pobiera pensję i nic nie robi. Jeżeli potrzebowaliśmy piątego napastnika do siedzenia na trybunach to można było odkurzyć Vicka, a nie ściągać Anelkę.

Obrazek
ODPOWIEDZ