Wszystko o AS Roma
- ewerthon
- Juventino
Wcale nie mniejszy? U nas brakowało kilku podstawowych zawodników i Sampa nam wbiła bramki po 2 kontrach. A cyrk Zeman dostał 4 gole od równie słabego Cagliari, a mogli wygrać jeszcze wyżej.pumex pisze:Widzę, że śmiejcie się z Romy... gratuluję samopoczucia. Też chętnie był się porechotał, tyle, że mam w pamięci nasz wcale nie mniejszy blamaż z Sampdorią oraz obecną, kiepściutką formę.
- pumex
- Juventino
Dobrze, tylko porównaj sobie, gdzie jest Roma, a gdzie Juve, dodaj do tego, że wygrywaliśmy i mieliśmy przewagę zawodnika. Taka sama kompromitacja jak Romy, dlatego ja osobiście jestem daleki od podśmiewania się z innych drużynewerthon pisze:Wcale nie mniejszy? U nas brakowało kilku podstawowych zawodników i Sampa nam wbiła bramki po 2 kontrach. A cyrk Zeman dostał 4 gole od równie słabego Cagliari, a mogli wygrać jeszcze wyżej.pumex pisze:Widzę, że śmiejcie się z Romy... gratuluję samopoczucia. Też chętnie był się porechotał, tyle, że mam w pamięci nasz wcale nie mniejszy blamaż z Sampdorią oraz obecną, kiepściutką formę.

- Winner
- Juventino
U nas to jednostkowy przypadek a u Zdenka to norma co kilka meczy przyjąć 4 bramki, taki trener. I niestety raczej nie dotrwa do mecz z Juve 16 lutego.pumex pisze:Widzę, że śmiejcie się z Romy... gratuluję samopoczucia. Też chętnie był się porechotał, tyle, że mam w pamięci nasz wcale nie mniejszy blamaż z Sampdorią oraz obecną, kiepściutką formę.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pumex
- Juventino
Złe (dla nas) informacje dochodzą z Rzymu. Ponoć bardzo prawdopodobne jest, że dziś Zeman zostanie zwolniony a jego miejsce zajmie Blanc.. Francuz to porządny trener, lubiący pracować z młodymi. Według mnie to dla Giallorossich idealne wyjście i o ile w obecnym sezonie ciężko będzie coś uratować, to w przyszłym może stworzyć coś ciekawego

- Alfa i Omega
- Juventino
Porządny, ale tylko i wyłącznie porządny, poległ z reprezentacją po całości. Ale może to specyfika Francuzów jest. Że burdel w szatni i się gryzą.pumex pisze:Złe (dla nas) informacje dochodzą z Rzymu. Ponoć bardzo prawdopodobne jest, że dziś Zeman zostanie zwolniony a jego miejsce zajmie Blanc.. Francuz to porządny trener, lubiący pracować z młodymi. Według mnie to dla Giallorossich idealne wyjście i o ile w obecnym sezonie ciężko będzie coś uratować, to w przyszłym może stworzyć coś ciekawego
Plujcie sobie w brodę Rzymianie, że wywaliliście Montellę.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Taktyka i sposob gry, tez robi swoje. Mysle, ze Roma z Blanciem moglaby osiagac podobne wyniki, ale nie koniecznie tak hokejowe.
dalej uwazacie, ze Marten jest gorszy od Goicochey (kurde, nie wiem jak to napisac
)
dalej uwazacie, ze Marten jest gorszy od Goicochey (kurde, nie wiem jak to napisac

BESTER MANN, BESTEEER !

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
D-Rose pisze:Zeman zwolniony. :roll:
Szkoda, bo niezlą robote w Rzymie robił... plus taki, ze najprawdopodobniej jego ostatni pojedynek ze znienawidzonym przez niego Juventusem zakonczył sie jego totalnym blamażem
Taaa, szkoda bo bysmy mieli latwa przeprawe w Rzymie.
Ciekawe kto go zastapi.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
I to była chyba ostatnia przygoda Zdenka z poważnym futbolem. W lato jak dokupią ogarniętych stoperów i w końcu zatrudnią trenera, a nie kolejnego parodystę, to mają szansę zbudować coś ciekawego. Nowy projekt czas rozpocząć trzeci raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Szkoda Zdenka ale drużyna zapewne będzie grała według jego filozofii do końca sezonu. Potem czeka ich kolejne przeoranie, gdzie średnich piłkarzy zastąpią ciut lepsi co będzie kosztowało z 50 mln euro, nowy trener i trzecie podejście do tytułu "pięknie grająca Roma".
- Vimes
- Juventino
W końcu zwolinili Zemana. Zaiste smutna to nowina dla fantasy ligi, bo następca zapewne nie będzie kontynuować jego dzieła. Tak sobie myślę, że Zdenek z tą swoją misją tworzenia szoł i niesienia rozrywki to świetnie nadawałby się na trenera Harlem Globetrotters, bo w takiej drużynie liczy się spektakl i uśmiech na twarzach widzów, ale drużyny z NBA chyba tak nie grają jeżeli poważnie myślą o pierścieniach mistrzowskich.
- Il Fenomeno
- Juventino
Nie wiadomo jeszcze na jakich zasadach, ale Roma osiągnęła wstępne porozumienie z szejkiem Adnan Adel Aref Qaddumi, posiadającym 2 miliardy dolarów. Prawdopodobnie ma on wkupić jakiś procent akcji i dawać pieniążki do klubu wraz z Amerykaninami. Podobno na sam początek ma rzucić 50 milionów. Chłopak był już na meczu Romy z Juventusem.