Mercato (2012-2014)
- Qrczak
- Juventino
@szczrbi: No jeszcze w lato jak dobrze pamiętam była informacja, że mamy Poliego, ale nie w tym sezonie tylko kupujemy go w następnym. Nie wiem na ile to była prawda, ale pojawiło sie wtedy dosyć sporo newsów o tym.
I mam też małe pytanko : Co z tym młodym ekwadorczykiem ? Wypożyczyliśmy go do końca sezonu to wydaje mi sie, że za taką kase nie do primavery co ? Bo o ile dobrze pamiętam dostał coś koło 1 miliona za rok .
I mam też małe pytanko : Co z tym młodym ekwadorczykiem ? Wypożyczyliśmy go do końca sezonu to wydaje mi sie, że za taką kase nie do primavery co ? Bo o ile dobrze pamiętam dostał coś koło 1 miliona za rok .

- Vincitore
- Juventino
http://solojuve.pl:8080/komentarze_pras ... ve_ale.php
Na konkurencyjnym serwisie o Juventusie (nie wiem czy mogę wkleić link, zaryzykuję :o ) w lecie pojawiła się informacja, że Poli jest nam obiecany. Inna sprawa, że Garrone kilka dni temu zmarł, więc nie wiadomo jak sprawa się zakończy.
Niemniej jednak ja wielkim entuzjastą Poliego nie jestem, z Sampdorii tylko Pedro Obiang.
Według Calciomercato pozyskaliśmy jakiegoś Norwega, który nazywa się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (:D) Sakor. Urodził się w 1996 roku, jest czarnoskóry i ma dredy. Gra na pozycji pomocnika, interesowały się nim najlepsze angielskie kluby.
Na konkurencyjnym serwisie o Juventusie (nie wiem czy mogę wkleić link, zaryzykuję :o ) w lecie pojawiła się informacja, że Poli jest nam obiecany. Inna sprawa, że Garrone kilka dni temu zmarł, więc nie wiadomo jak sprawa się zakończy.
Niemniej jednak ja wielkim entuzjastą Poliego nie jestem, z Sampdorii tylko Pedro Obiang.
Według Calciomercato pozyskaliśmy jakiegoś Norwega, który nazywa się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (:D) Sakor. Urodził się w 1996 roku, jest czarnoskóry i ma dredy. Gra na pozycji pomocnika, interesowały się nim najlepsze angielskie kluby.
- zippo01
- Juventino
Wczoraj oglądając mecz Aresnal-Liverpool komentator przytoczył słowa Gerrarda, który powiedział, że jeżeli nie osiągną na koniec sezonu miejsca co najmniej 4 to zatrzymanie Suareza w Livepoolu biedzie niemożliwe. Tylko tu pojawia się jeszcze jeden problem, są też inne kluby które się nim interesują i będą skłonne wydać więcej kasy od nas
Ale to dopiero w lato do tego czasu się może sporo zmienić.
- juverm
- Juventino
- Kogut87
- Juventino
Nie ma co mieć nadziei. Przyjdzie Anelka i żadnego napastnika nie będzie. Najgorsze jest to że Marotta kupuje Pelosow, Padoinów i wydaję lekko "4mln" a jak ma dołożyć do napastnika to mu szkoda. ŻENADA ! ps. W takiej sytuacji nawet ucieszyłbym się z Pazziniego, a w 2 strone Matri
- pumex
- Juventino
Popieram. Ja również w Polim nie widzę nic ciekawego. Na pewno gorszy z niego rozgrywający niż z Marrone, więc vice Pirlo z niego nie będzie, a na innych pozycjach w środku pomocy mamy komplet i to nie byle jaki. Według mnie szkoda na niego funduszyVincitore pisze:Niemniej jednak ja wielkim entuzjastą Poliego nie jestem, z Sampdorii tylko Pedro Obiang
Zaraz, moment. Norweg? Czarnoskóry? Dredy? Wszystko w porządku?Vincitore pisze:Według Calciomercato pozyskaliśmy jakiegoś Norwega, który nazywa się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (:D) Sakor. Urodził się w 1996 roku, jest czarnoskóry i ma dredy.

- Vincitore
- Juventino
Life goes on...pumex pisze:Zaraz, moment. Norweg? Czarnoskóry? Dredy? Wszystko w porządku?Vincitore pisze:Według Calciomercato pozyskaliśmy jakiegoś Norwega, który nazywa się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (:D) Sakor. Urodził się w 1996 roku, jest czarnoskóry i ma dredy.
Mało o nim informacji w internecie, więc nie doszukałem się jakie ma konkretnie korzenie.
E: Według newsa chyba Liberia.
http://www.calciomercato.com/mercato/ju ... kor-458739

- annihilator1988
- Juventino
Problem w tym, że Giuseppe nie wydaje zimą powyżej 5mln euro. Chociaż, za tą cenę można by spróbować wytargać Olicia, oferując piłkarzowi 0,5 roczny kontrakt z ewentualną możliwością przedłużeniaKogut87 pisze:Nie ma co mieć nadziei. Przyjdzie Anelka i żadnego napastnika nie będzie. Najgorsze jest to że Marotta kupuje Pelosow, Padoinów i wydaję lekko "4mln" a jak ma dołożyć do napastnika to mu szkoda. ŻENADA ! ps. W takiej sytuacji nawet ucieszyłbym się z Pazziniego, a w 2 strone Matri

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- 19
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Spodziewaliście się więcej po styczniowym okienku? Gdyby nie kontuzja Bendtnera to pewnie skończylibyśmy tylko z Peluso.
Teksty typu, że wydaliśmy po kilka milionów na Padoina czy Peluso itd a powinniśmy je uzbierać na porządnego piłkarza są dziwne, bo jakby tak Marotta robił to nie uzbieralibyśmy nawet 11 piłkarzy bo nie mamy takich funduszy na transfery. Marotta i Conte dobrze budują zespół a słabszy styczeń tego nie zmienia.
Teksty typu, że wydaliśmy po kilka milionów na Padoina czy Peluso itd a powinniśmy je uzbierać na porządnego piłkarza są dziwne, bo jakby tak Marotta robił to nie uzbieralibyśmy nawet 11 piłkarzy bo nie mamy takich funduszy na transfery. Marotta i Conte dobrze budują zespół a słabszy styczeń tego nie zmienia.
- pumex
- Juventino
Marotta bardzo dobrze zbudował obecną drużynę i to muszę przyznać nawet ja - osoba raczej sceptycznie nastawiona do Beppe, jednak mam spore wątpliwości, czy będzie potrafił jeszcze bardziej podnieść poziom zespołu, czego tak bardzo potrzebujemy i czego my - kibice mamy prawo oczekiwać. Zarówno letnie mercato, jak i obecne kręci się raczej przy poszerzeniu ławki, ale chyba nie tym nam powinno zależeć.19 pisze:Marotta i Conte dobrze budują zespół a słabszy styczeń tego nie zmienia.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Czy ktoś widział Marotte ? Kto widział jego prawą rękę (czyt. pan Paratici) ?
Podobno zaginęli w akcji, ani słychu ani widu wg włoskich mediów.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... o+colpo%3F
Porwali nam dyrektora od transferów
Jak my przeprowadzimy teraz jakiś transfer ?
Prasa coś tam sapie, że szykujemy się na jakiś jeszcze jeden ostatni transfer tego okienka... Floro Flores ?
Btw ja w to nie wierzę, i wg mnie skończymy z ręką w nocniku. Amen.
Podobno zaginęli w akcji, ani słychu ani widu wg włoskich mediów.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... o+colpo%3F
Porwali nam dyrektora od transferów

Prasa coś tam sapie, że szykujemy się na jakiś jeszcze jeden ostatni transfer tego okienka... Floro Flores ?
Btw ja w to nie wierzę, i wg mnie skończymy z ręką w nocniku. Amen.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Marotta powinien na ostatni tydzień stycznia jeździć na wczasy bo wyraźnie mu ten okres nie służy a do głowy przychodzą same... powiedzmy że dziwne ruchy transferowe.
Aż się boję jakie nazwiska i kwoty się pojawią przed 19.
Aż się boję jakie nazwiska i kwoty się pojawią przed 19.