Wszystko o Milanie
- strong return
- Juventino
Na razie odbieram ten transfer, jako faktor, który ma jakoś zapobiec degradacji marki Milan. I na razie tylko tyle, bo w LM i tak grać nie będzie. Koleś jednak ma nierówno pod sufitem i jakoś trudno mi sobie wyobrazić by strzelał, tak regularnie jak Szary. Dopóki tego nie zrobi dla mnie i tak będzie przereklamowany. Dla samej efektywności ich walki o miejsce w LM, którego jednak nie przegrali, powinni wzmacniać inne formacje raczej, ale to ich sprawa, w końcu mamy własne kłopoty ostatnio.
A btw. to ciekawy jestem, czy ktoś z rządzących Milanem konsultował tę transakcję z Allegrim? Może być ciekawie, zważywszy że nie ze wszystkimi z dawnego składu Milanu, było mu po drodze.
A btw. to ciekawy jestem, czy ktoś z rządzących Milanem konsultował tę transakcję z Allegrim? Może być ciekawie, zważywszy że nie ze wszystkimi z dawnego składu Milanu, było mu po drodze.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, 12:10 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
wypominacie milanowi brak możliwości zgłoszenia balotellego do lm, jakby rossoneri mieli tam jakoś dłużej zabawić...
Balo z 4 mln kontraktem, ja odliczam kiedy pożegnają się z Mexesem, który zarabia podobnie.
Emanuelson na wylocie, w grę wchodzi wypożyczenie do Anglii. mnie zawsze zastanawiało, czemu Urby nie gra w milanie na lewej obronie.
Balo z 4 mln kontraktem, ja odliczam kiedy pożegnają się z Mexesem, który zarabia podobnie.
Emanuelson na wylocie, w grę wchodzi wypożyczenie do Anglii. mnie zawsze zastanawiało, czemu Urby nie gra w milanie na lewej obronie.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ktoś nawet w ostatnich dniach na ich forum podawał plotkę, że już teraz mają się rozstać z Mexesem, ale to musiał być tylko plotka, bo z obroną Zaccardo, Zapata, Yepes i Bonera raczej sukcesu by nie odnieśli
Ale w lato pewnie poleci.
Niby się cieszą perspektywicznym atakiem Szary-Balo-Niang + młody ( czyli automatycznie obiecujący i talent
) Saponara w lato oraz Pazzini na rezerwie, ale w obronie bida aż piszczy, z obecnie grających mogą co najwyżej liczyć, że wystrzeli Zapata, ale to do końca sezonu musi zacząć grać, bo inaczej go nie wykupią. W pomocy też bida, nie ma kreatorów gry, bo Montolivo jest co najwyżej solidny ( pamiętam te spusty nad nim, jak to wspaniale nie gra na euro, trochę ich kibice patrzyli przez różowe okulary... ).
Aha, wypożyczyli Emanuelsona do Fulham.
PS: A propo różowych okularów, to gdzie forma niepokonanego tytana Nocerino? :rotfl: Też rok temu każdy im mówił, że to średniak, któremu trafił się sezon życia, ale byli innego zdania...

Niby się cieszą perspektywicznym atakiem Szary-Balo-Niang + młody ( czyli automatycznie obiecujący i talent
Aha, wypożyczyli Emanuelsona do Fulham.
PS: A propo różowych okularów, to gdzie forma niepokonanego tytana Nocerino? :rotfl: Też rok temu każdy im mówił, że to średniak, któremu trafił się sezon życia, ale byli innego zdania...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Zapewne kiepsko broni ale tak przeleciałem większość występów i chyba ani razu nie dostał tam szansypan Zambrotta pisze:mnie zawsze zastanawiało, czemu Urby nie gra w milanie na lewej obronie.

Wczoraj wpadł do siedziby władz klubu na godzinkę i wyszedł nie udzielając żadnych komentarzy więc pewnie była jakaś "konsultacja". Z drugiej strony wydaje mi się, że to wygląda mniej więcej tak: "bierzesz Balotellego albo zostajesz z tym co jest."strong return pisze:ciekawy jestem, czy ktoś z rządzących Milanem konsultował tę transakcję z Allegrim? Może być ciekawie, zważywszy że nie ze wszystki z dawnego składu Milanu, było mu po drodze.
Acerbi miał być nowym Nestą a nie zagrał nawet 10 meczów.
- Łukasz
- Juventino
Dwa razy grał, w CL. W Ajaksie, jako młody grajek, grał na tej pozycji nominalnie. Potem przesunięto go wyżej, na skrzydło pomocy/ataku, ale w Milanie nie spróbowano go cofnąć na dobrą sprawę (no bo dwa mecze to wyznacznik żaden). Sprawa rzeczywiście jest jeszcze ciekawsza z uwagi na kwestię Constanta, który ma z tą pozycją dużo mniej doświadczenia (w Genoi dwa razy łatał obronę, wcześniej chyba nie grał na tej pozycji wcale).Ouh_yeah pisze:Zapewne kiepsko broni ale tak przeleciałem większość występów i chyba ani razu nie dostał tam szansypan Zambrotta pisze:mnie zawsze zastanawiało, czemu Urby nie gra w milanie na lewej obronie.to już jest trochę dziwne biorąc pod uwagę jak tam sklejali tę lewą stronę zanim pojawił się Constant.
- couec
- Juventino
źródłoPo zakończonych testach medycznych w Busto Arsizio, Mario Balotelli udał się wspólnie z Adriano Gallianim do restauracji Giannino w Mediolanie. Nie mogło się obyć bez zademonstrowania oryginalnego humoru nowego napastnika Milanu. W pewnym momencie Balo wyszedł do grupy około 1,000 kibiców Milanu zgromadzonych przed Giannino i krzyknął: "Kto nie skacze, ten z Interu!". Kibice natychmiast zareagowali na hasło Balotelliego. Adriano Galliani stojący obok Mario, nie miał wyjścia i również zaczął skakać!
Serie A staje się dzięki niemu bardziej kolorowa.

Skacząca łysinka :rotfl:
- Dante93
- Juventino
Mnie najbardziej rozwalają komentarze milanistów
Przychodzi do nich facet który jest jednoznacznie kojarzony z ich najgorszym wrogiem, wychowanek największego rywala który jeszcze nie tak dawno pewnie by za przeproszeniem gó**nem ich klub obrzucił a oni ucieszeni jak tralala boski Mario super, mamy nowego idola i w ogóle można zapomnieć o tym co był kiedyś. Dla mnie sytuacja niewyobrażalna w gronie JP. To tylko pokazuje jak milaniści muszą być zdesperowani skoro są w stanie 'wybaczyć' wszystko i wszystkim byle tylko ich to jako tako ustawiło pod względem wyniku. A fuuuj, są pewne granice jak dla mnie.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- couec
- Juventino
Ostatnio Materazzi mówił coś, o tym, że Balo na treninigi przychodził w skarpetach Milanu, a więc czy on taki był niebiesko..czarny to ja nie wiem.
Po za tym strzeliłby taki Mario dla Juve z 10 bramek i fapał byś jaki to jest on piękny i gładki.
Po za tym strzeliłby taki Mario dla Juve z 10 bramek i fapał byś jaki to jest on piękny i gładki.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, 23:44 przez couec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sandro.
- Milanista
Podobno też będąc jeszcze piłkarzem Interu chodził na mecze Milanu a w restauracji nie miał problemów żeby ubrać naszą koszulkę ->
Dante93, przeczytaj post zaraz nad twoim, pogrubiony fragmenty cytatu + to co inni łącznie ze mną przytoczyli, nie ma co, wychodzi Interista pełną parą
Ja się nie napalam na ten transfer bo ten koleś jest tak samo rąbnięty jak utalentowany, to tykająca bomba więc trudno cokolwiek powiedzieć, przekonamy się dopiero jak Balo będzie na boisku.
Mimo wszystko Mario nieco rozrusza tą nudną i ponurą ligę samym sobą
Dante93, przeczytaj post zaraz nad twoim, pogrubiony fragmenty cytatu + to co inni łącznie ze mną przytoczyli, nie ma co, wychodzi Interista pełną parą

Mimo wszystko Mario nieco rozrusza tą nudną i ponurą ligę samym sobą

Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, 00:37 przez Sandro., łącznie zmieniany 1 raz.
- De Rossi
- Juventino
Balotelli nie jest wychowankiem Interu. Przyszedł w 2006 z Lumezzane.Dante93 pisze:wychowanek największego rywala
Sam kiedyś oglądałem mecz Milanu w europejskich pucharach, gdy był piłkarzem Interu i kamera pokazała Balotellego na trybunach.Sandro. pisze:Podobno też będąc jeszcze piłkarzem Interu chodził na mecze Milanu

- Bukol87
- Juventino
Ja raczej doceniłbym go za to, że potrafił ją założyć.Sandro. pisze:Podobno też będąc jeszcze piłkarzem Interu chodził na mecze Milanu a w restauracji nie miał problemów żeby ubrać naszą koszulkę ->
A teraz the best chant ever:
Se saltelli, muore Balotelli
- meda11
- Juventino
Szanse na grę dostanie, bo tak jak wspomniałeś środek jest nieciekawy, a dodatkowo Galliani bardzo ceni Bartka. Jak dodamy do tego Mexesa, który pewnie w lecie będzie musiał odejść to przed Polakiem rysuje się poważna szansa na regularną grę.Marat87 pisze:A tymczasem Salamon już ponoć w Milanie. Ciekawie będzie zobaczyć Polaka w takim klubie, zwłaszcza gdy będzie miał szanse na grę, bo środek obrony tam lichy.
- pablo1503
- Juventino
Wolski w Violi, Salamon w Milanie, Glik w Torino. Niech się jeszcze tylko Pawłowski przebije w Udinese i będziemy mogli zapomnieć o Juventusie w eNce.Marat87 pisze:A tymczasem Salamon już ponoć w Milanie. Ciekawie będzie zobaczyć Polaka w takim klubie, zwłaszcza gdy będzie miał szanse na grę, bo środek obrony tam lichy.