Akcesoria kibica.
- OskarG
- Juventino
To może jak sprubujemy razem to cos to da jestem za i w pisaniu listu moge pomuć (jesli bedzie miał być po angielsku) :
A może napiszemy ten list w kilku językach
Po włosku, angielsku, niemiecku(jesli ktoś zna dobrze), po polsku,
I każdy inny jezyk jesli ktos dobrze zna
może to być ciekawe .

może to być ciekawe .

- juveluck
- Juventino
Pomysl bardzo dobry, ale i tak pewnie skonczy sie na gadaniu ktore nie przejdzie w czyn. A nawet jezeli by przyslali te pamiatki to jak by sie je rodzielilo i kto by to zrobil. Najwyzej kazdy moze prywatnie sprobowac, bo innej mozliwosci nie ma wedlo mnie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIANCONERI
- Juventino
Włoskie kluby podobno nie przesyłają pamiątek zbyt chetnie...Ale można spróbowac wziąść ich na litość 

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Gradi
- Juventino
pomysł bardzo dobry. nawet jeśli nie przyślą nic z Turynu, to można napisać gdzie indziej. w końu musi się udać. Ja mam to szczęście, że niedługo jadę do Angli, więc <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> napisze mi chyba taki liścik. A w Londynie kupię sobie koszulkę Zoli
Może nawet Vialli będzie??

Lubię Juve jak koń owies:)
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
- Martin
- Juventino
Mozecie sprobowac ale watpie zeby odnioslo to jakis skutek. Kiedy ja bylem z Lidka w Turynie wlasnie lidka kupila sobie takie sredniej wielkosci zdjecie z Alexem. Poniewaz na treningu nie bylo Alexa poprosila piccolo Marcello czy nie moglaby zostawic fotki a jak Alex wroci to moglby walnac jakis autograf a Marcello by odeslal zdjecie juz z sygnatura Del Piero. Niestety Marcello zaczal sie wykrecac, ze to poczta, ze moze zaginac, ze moga ukrasc, pogniesc itp itd. Zatem....
Skoro taki Marcello, ktory moglby spokojnie wyslac zdjecie jako osoba prywatna mial problemy to tym bardziej klub...
A moze wlasnie tak sie dzieje, poniewaz Juve niczego nie wysyla i jak ktos zobaczy na poczcie paczke od Juve to od razu ja kradnie...
Tak czy inaczej powodzenia.
Skoro taki Marcello, ktory moglby spokojnie wyslac zdjecie jako osoba prywatna mial problemy to tym bardziej klub...
A moze wlasnie tak sie dzieje, poniewaz Juve niczego nie wysyla i jak ktos zobaczy na poczcie paczke od Juve to od razu ja kradnie...

Tak czy inaczej powodzenia.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- DeeJay
- Juventino
Nie chce nic mówić, ale jesteście zbyt naiwni. Możecie spróbować... dostaniecie zdjęcie z autografem, choć i to w przypadku Juve i innych włoskich klubów mało możliwe. To są kluby sportowe, a nie Caritas 

- król Alex
- Juventino
Zgadzam się moglibyśmy napisać jeden wspólny list.a_gu_nia pisze:To może lepiej się dogadajcie- bo chyba lepiej napisać jeden wspólny, od JuvePoland niż wiele pojedynczych... Co do akcesoriów to lepiej też umówić się wspólnie- niech każdy powie co chce8)
Agnieszka
FORZA JUVE
- Mania
- Juventino
Jeśli chodzi o niemiecki- jestem zaTo może jak sprubujemy razem to cos to da jestem za i w pisaniu listu moge pomuć (jesli bedzie miał być po angielsku) :

Agnieszka
- Juve The Best
- Juventino
Ja bym chciał taki różowy sweterek też jeśli można oczywiście :twisted:

- Walo
- Juventino
No to teraz wyjdzie że cała Polska nie tylko czyta dzieciom ale także pisze listy do Juventusu otym jaka bieda jest w Polsce :!:
Fajna sprawa , napewno wszystkim przyślą jak dostaną od razu 500 listów z takim samym tematem :-D
Fajna sprawa , napewno wszystkim przyślą jak dostaną od razu 500 listów z takim samym tematem :-D