Mercato (2012-2014)
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
1. Tj raczej jakas zagrywka Raioli
2. Balotelli jest wielkim talentem, ale sie nie zmieni. Ci co go tutaj chca musza go "brac" takiego albo zadnego. Liczenie ze sie zmieni jest zupelnie nieracjonalne.
2. Balotelli jest wielkim talentem, ale sie nie zmieni. Ci co go tutaj chca musza go "brac" takiego albo zadnego. Liczenie ze sie zmieni jest zupelnie nieracjonalne.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Se saltelli muore Balotelli! Se saltelli muore Balotelli!skandaliczna, ohydna i odrażająca piosenka, której ten młody człowiek, wychowany w duchu rasizmu i nietolerancji, powinien się wstydzić.
Nie ma cienia szansy na małpkę w Juve. Dajcie spokój! Raiola robi dym, żeby Milan się nie rozmyślił.
Po ogłoszeniu Anelki piłkarzem Juventusu zakończymy zimowe mercato.
Nie ma cienia szansy na małpkę w Juve. Dajcie spokój! Raiola robi dym, żeby Milan się nie rozmyślił.
Po ogłoszeniu Anelki piłkarzem Juventusu zakończymy zimowe mercato.
- @D@$
- Juventino
Wiarygodne jeśli chodzi o składy na mecz. W transferach to mają duży rozstrzał. Zdarza sie oczywiscie że tuż przed transferem jako pierwsi informują, ale też maja pomysły z kosmosu.mrozzi pisze:Źródło wiarygodne, ale nie jest wcale wykluczone, że to samo City rozpuściło taką plotkę, by sprzedać piłkarza za jeszcze większe pieniądze do Milanu.
I jakiś rok temu mówił, że Balotelliego nigdy nie będziemy kupować.jakku1 pisze:Chociaz z drugiej strony Marotta powiedzial na tej pilkarskiej gali, ze nasze mercato sie zakonczylo.
Dziwne to ociąganie się z Anelką, ale już ppredzej uwierzę, że walczymy jeszcze o Lopeza.
Też pamiętam, choć ja akurat nie widziałemtego na żywo, ale i tak irytujace to było. Na trybunach w Turynie też by pewnie krzyczeli "Balotelli", ale trochę inaczejCrunny pisze:Ja tam strasznie chciałbym u nas Balotelliego. To byłby dobry ruch marketingowy. Pamiętam jak w czasie przylotu i podczas treningu reprezentacji Włoch w Krakowie, te wszystkie dzieci skandowały tylko w kółko MARIO BALOTELLI! Pewnie podobnie jest we Włoszech.

Jak dla mnie pomysł glupi i prawie nierealny. Ilość sprzedanych koszulek jakoś mnie mniej obchodzi.
Ciekawy jestem co będzie latem. Nie byłbym zły z opcji Llorente+Veratti+Asamoah, na razie nie ruszać Isli. Z atakiem pewnie przez 2 miesiące będą rozmaite telenowele, ale koniec koniec zostaniemyz tym co mamy, no ale wiele zależy od pojawiających się promocji i tego czego będzie chciał Conte.
- kuba2424
- Juventino
To by było coś! Jedynie, do czego ten niezrównoważony i pyskaty piłkarz bez szacunku do innych nadawałby się do nas, to do takich cyrków pomeczowych jak w sobotę. W tym z pewnością by się w stu procentach sprawdził. Poza tym, uważam że cena za niego jest mocno wygórowana w stosunku do osiągnięć.
Pomijam że to zwyczajna plotka, by trochę podbić jego cenę.
Pomijam że to zwyczajna plotka, by trochę podbić jego cenę.
- filippo
- Juventino
Co z tego, że Balotelli ma duże umiejętności, skoro jest przygłupem? Nie mam najmniejszych wątpliwości, że by się u nas NIE sprawdził. Po 1 meczu w którym by strzelił gola chodziłby jak paw, a w meczu w ktorym grałby słabo i został zmieniony, obraziłby się na trenera.
Nie potrzeba tu drogich, obrażalskich wynalazków. Dla mnie Balo jest skończony jako świetny piłkarz. Pewnie część mnie wyśmieje, ale tak to widze.
Nie potrzeba tu drogich, obrażalskich wynalazków. Dla mnie Balo jest skończony jako świetny piłkarz. Pewnie część mnie wyśmieje, ale tak to widze.
- pan Zambrotta
- Juventino
Już pomijając klasę Anelki i tego, co może wnieść piłakrsko, który to już raz kiedy Marotta traktuje piłkarzy jak murzynów? Piłkarz leci na testy, przechodzi je, a giuseppe wstrzymuje się z podpisaniem kontraktu? Ostatni raz takie murzyńskie traktowanie widziałem w Django, może Marotta lubi Tarantino :lol: pewnie urządzi krwawe zawody między Anelką i Lopezem, a temu kto przeżyje, zaproponuje umowę śmieciową za 1200 zł do końca sezonu...
balotelli nie ma prawa bytu w klubie takim jak Juventus.
filippo pisze:Co z tego, że Balotelli ma duże umiejętności, skoro jest przygłupem?

- jareckik
- Juventino
Mi się wydaje, że on gra jako ofensywny pomocnik, za dwójka napastników, ale oglądałem tylko 15 min.elpueblo pisze:oglądał ktoś wczoraj mecz Ghany?? Oglądałem składy i ASA był wystawiony na ataku, grał tam rzeczywiście??
- Arbuzini
- Juventino
On tam jest chyba rzucany po całej długości boiska - od lewej obrony po ofensywnego pomocnika. Podobnie zresztą A. Ayew. Ot wesoły murzyński futbol.
Balotelli w Juve? Niezła bajka. Tylko ciągle zachodzę w głowę, co wspólnego z Mariuszkiem ma Del Piero? Młody, silny wysunięty napastnik vs stary, wolny kapitan?
Balotelli w Juve? Niezła bajka. Tylko ciągle zachodzę w głowę, co wspólnego z Mariuszkiem ma Del Piero? Młody, silny wysunięty napastnik vs stary, wolny kapitan?
- filippo
- Juventino
A wcześniej ktoś mówił, że w jakimś meczu PNA Asa grał jako lewy obrońca.jareckik pisze:Mi się wydaje, że on gra jako ofensywny pomocnik, za dwójka napastników, ale oglądałem tylko 15 min.elpueblo pisze:oglądał ktoś wczoraj mecz Ghany?? Oglądałem składy i ASA był wystawiony na ataku, grał tam rzeczywiście??
Ja się pytam...
o co tu K@&*$& chodzi?

- pumex
- Juventino
Ok Zambro, pełna zgoda. Tylko jak to jest? Balo nie ma, a Anelka ma, zważywszy na to, że zarówno jeden jak i drugi dymią i lubią robić z siebie klubowego pajaca?pan Zambrotta pisze:filippo pisze:Co z tego, że Balotelli ma duże umiejętności, skoro jest przygłupem?![]()
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2013, 10:32 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- stahoo
- Juventino
O nic, to jest radosny, afrykanski football - wuwzele, zero taktyki, wuwuzele, dużo biegania byle gdzie, wuwuzele... Śmieszny turniej.filippo pisze: A wcześniej ktoś mówił, że w jakimś meczu PNA Asa grał jako lewy obrońca.
Ja się pytam...
o co tu K@&*$& chodzi?
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ludziska nie wiem dlaczemu nic nie piszecie, o naszych pozostałych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> transferowych (De Rossi chyba zaspał, bo takie niusiki to jego działka). Po kolei, choć trochę skrótowo, bo mam robotę:
- Alberto Masi wrócił do Juventusu... na jeden dzień
Przerzuciliśmy go z Pro Vercelli do Ternany. Osobiście żałuję, bo lubię Pro Vercelli, głównie ze względu na historię...
- Leonardo Spinazzola w podobny sposób trafił z Empoli do Virtusa (czy Virtusu?).
- Prince Gouano zamienił z kolei Virtus na Vicenzę.
Te wszystkie przetasowania mają zapewne na celu poprawienie pozycji poszczególnych zawodników w klubach (choć przecież Masi gra regularnie... Może chcą lepszej drużyny dla niego?).
- Alberto Masi wrócił do Juventusu... na jeden dzień

- Leonardo Spinazzola w podobny sposób trafił z Empoli do Virtusa (czy Virtusu?).
- Prince Gouano zamienił z kolei Virtus na Vicenzę.
Te wszystkie przetasowania mają zapewne na celu poprawienie pozycji poszczególnych zawodników w klubach (choć przecież Masi gra regularnie... Może chcą lepszej drużyny dla niego?).
- pan Zambrotta
- Juventino
nie znam odpałów Anelki oprócz tego, że zwyzywał Domenecha. Co on takiego jeszcze nawyrabiał? Bo o Balotellim to można encyklopedię napisać.pumex pisze:Ok Zambro, pełna zgoda. Tylko jak to jest? Balo nie ma, a Anelka ma, zważywszy na to, że zarówno jeden jak i drugi dymią i lubią robić z siebie klubowego pajaca?pan Zambrotta pisze:filippo pisze:Co z tego, że Balotelli ma duże umiejętności, skoro jest przygłupem?![]()