Juventini na wypożyczeniach...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 00:16

Juvefanatp pisze:Jakiś życzliwy pan zebrał do przysłowiowej kupy niemal wszystkie udane interwencje naszego bramkarskiego talentu z pierwszej części sezonu, więc można się spokojnie na niej opierać oceniając potencjał Lealiego. Więc jeśli ktoś nie śledzi jego poczynań na zapleczu Serie A, niech obejrzy, a ja od siebie jako dopełnienie dodam, że dla mnie Nicola ponosi jakąś tam winę przy co najwyżej 3 straconych bramkach Virtusu. A to ten filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=XcifgguRhKQ
Ma chłopina refleks. Tego mu odmówić nie można. Kto wie...może kiedyś będzie bronił naszej bramki...

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 09:33

Juvefanatp pisze:Jakiś życzliwy pan zebrał do przysłowiowej kupy niemal wszystkie udane interwencje naszego bramkarskiego talentu z pierwszej części sezonu, więc można się spokojnie na niej opierać oceniając potencjał Lealiego. Więc jeśli ktoś nie śledzi jego poczynań na zapleczu Serie A, niech obejrzy, a ja od siebie jako dopełnienie dodam, że dla mnie Nicola ponosi jakąś tam winę przy co najwyżej 3 straconych bramkach Virtusu. A to ten filmik:

Fakt, wygląda to wszystko ładnie. Tylko kompilacje dobrych zagrań to można zrobić Bartłomiejowi Grzelakowi.

Bramkarz to nie tylko obrona strzałów, ale także wyprowadzanie piłki, gra nogami i "lepkie ręce" przy rzutach rożnych. No i najważniejsze - psychika.

Tal czy siak chce tego pana widzieć w Serie A, w poważniejszym klubie niż ten Wirus. Jeśli jest dobry to sobie poradzi, a nie ma sensu trzymać go w 2. lidze, co by sie chłopak nie popadł w stagnację

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 15:00

Castiel pisze:

Ma chłopina refleks. Tego mu odmówić nie można. Kto wie...może kiedyś będzie bronił naszej bramki...
Co do bramkarzy to filmiki z yt się całkowicie mijają z celem, ponieważ takie interwencje mogą mieć co 5 mecz, a liczy się, żeby nie popełniał głupich błędów w każdym spotkaniu. W dzisiejszym Juve jeżeli miałby przyjść bramkarz to najważniejsza byłaby psychika, ponieważ raz, że gramy wszystko po ziemi od bramki spokojnie, po drugie ogromna presja jaka by na niego spadła nie jednego zawodnika już zniszczyła.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 17:24

Richmond Boakye i Nicola Leali znaleźli się na liście 5 młodych zawodników portalu goal.com ,którzy powinni zamienić Serie B na Serie A ze względu na swoje umiejętności : http://www.goal.com/en-ie/news/3920/fea ... D=HP_BN_14

Na dodatek autor artykułu sugeruje, że Marotta jest zainteresowany jednym z pozostałej trójki - jest nim napastnik Ascoli Simone Zaza. Miło jest zobaczyć dwa nazwiska młodych graczy związanych z Juventusem, którzy są doceniani w takich zestawieniach.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 22:54

Manolo ukąsił Inter, chyba jego forma rośnie w ostatnich meczach coraz więcej bramek i coraz więcej dobrym spotkań
Inter - Bologna 2:2 szykuje się dogrywka.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 22:58

Robaku pisze:Manolo ukąsił Inter, chyba jego forma rośnie w ostatnich meczach coraz więcej bramek i coraz więcej dobrym spotkań
Nasi chłopcy lubia kuć inter..

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 23:19

Robaku pisze:Manolo ukąsił Inter, chyba jego forma rośnie w ostatnich meczach coraz więcej bramek i coraz więcej dobrym spotkań
Gabbiadini w swoich ostatnich 7 meczach strzelił 5 bramek.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 23:22

iltalismano pisze:
Nasi chłopcy lubia kuć inter..
Lubią, lubią, właśnie zobaczyłem jak Motta powalił ciosem z karata w szyje
Alvaro Pereire! :C

Oj Manolo jest w gazie włączyłem w 110 minucie, jest 117 a Manolo miał dwie dobre sytuacje. Bologna ciśnie.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 23:33

Cambiasso chyba nieprzepisowo powstrzymywał bramkarza Bologni :whistle:. Fuksiarze, już liczyłem na karne :twisted: . Oglądałem tylko dogrywkę, na plus Sorensen. Widać, że chłopak się ogrywa.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
rajmund88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 23:38

z tego ci widziałem to sorensem fajnie rozprowadza piłke. nie wykorzystuje swoich warunkow przy stałych fragmentach i to chyba on zgubił ranocchie przy golu.manolo kilka razy próbował . o dziwo motta zabezpieczał prawa strone bardzo dobrze. zbyt pozno włączyłem i nie wiem jak pasquato

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2013, 23:51

Richmond kontuzjowany na treningu repry - tylko nie wiadomo jak mocno.
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=415976

Jiler

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2013, 00:42

Brutalo pisze:Cambiasso chyba nieprzepisowo powstrzymywał bramkarza Bologni :whistle:. Fuksiarze, już liczyłem na karne :twisted: . Oglądałem tylko dogrywkę, na plus Sorensen. Widać, że chłopak się ogrywa.
Moim zdaniem tam nie "chyba" ale na pewno był faul. Cambiasso nie był zainteresowany piłką, a pasywny w tej akcji też nie był. Szkoda, bo w karnych Inter strzelałby mając w głowie wypuszczenie dwubramkowego prowadzenia.

Ale brameczki w tym meczu wpadały ładne. Ten Guarin jest moim zdaniem najlepszym napadziorem Interu - kilka spotkań oglądałem i w każdym sprawiał rywalom problemy (nam niestety też :/)

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2013, 12:59

Manolo kolejna bramka tym razem wpadkował Romie. Strzał lewa nogą

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2013, 13:09

Ne oglądam meczu, ale z tego co czytalem relacje to bramka Gilardino była dobitką strzału naszego Manolo.
Ludzie tak narzekali na kupno Gabbiadiniego i Boakye, że statystyki nie powalają, a mamy Immobile za podobną cenę... Póki co wygląda na to, że z tej trójki to Ciro ma najmniejsze szanse na zrobienie kariery.
Coś ostatnio ten Gabbiadini nieźle sobie radzi. Chyba ma fajną serię, potwierdzi ktoś?

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2013, 13:17

Szikit pisze:Ne oglądam meczu, ale z tego co czytalem relacje to bramka Gilardino była dobitką strzału naszego Manolo.
Ludzie tak narzekali na kupno Gabbiadiniego i Boakye, że statystyki nie powalają, a mamy Immobile za podobną cenę... Póki co wygląda na to, że z tej trójki to Ciro ma najmniejsze szanse na zrobienie kariery.
Coś ostatnio ten Gabbiadini nieźle sobie radzi. Chyba ma fajną serię, potwierdzi ktoś?
Potwierdzam.
Podpisano:
Transfermarkt.

Dlaczego Immobile ma najmniejsze szanse?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany