Jakich języków uczyliściesie, lub sie uczycie??
- BVB
- Dortmundczyk
uczylem sie w sumie od poczatku angola, potem w liceum doszedl mi niemiecki (lol) ale (tak jak wyzej) popieram jezyk matematyki, ktory bede w tym roku zdawal na maturze heh 

- JuveQL
- Juventino
Ja ucze sie angielskiego, niemieckiego i polskiego oczywiscie.
Angielski od 2 podstawowki wiec chyba juz troche go znam.
Niemiecki od 2 lat po 6 godzin tygodniowo. Nauczycielka strasznie wymagająca wiec juz po roku potrafilem duzo (ale jestem skromny
)
Polskiego ucze sie od 1 klasy podstaowoki i niezle mi idzie
Aha i jeszcze jak wychodze z domu to ucze sie jezyka...podwórkowego przesiadując z kumplami na lawce

Angielski od 2 podstawowki wiec chyba juz troche go znam.
Niemiecki od 2 lat po 6 godzin tygodniowo. Nauczycielka strasznie wymagająca wiec juz po roku potrafilem duzo (ale jestem skromny
Polskiego ucze sie od 1 klasy podstaowoki i niezle mi idzie
Aha i jeszcze jak wychodze z domu to ucze sie jezyka...podwórkowego przesiadując z kumplami na lawce

- azuriana
- Juventino
Ja też mam wszystkie możliwe techniczne przedmioty ale z języków znam mniej więcej angielski(tak żeby się dogadać) dobrze niemiecki(matura) no i zaczynam włoski baaaardzo mi sie podoba mimo,ze na wakacjachMaggie Del Piero pisze:Ja to już od 1 klasy podstawówy uczę się angola al nie twierdzę że go umiem wręcz przeciwnia jestem konpletna noga do języków maturę natomiast zdawałam z Franca i ten język wolę ale też go nie umiem No poliglotką nie będę niestety.![]()
Wolę język matematyki jest uniwersalny:)
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Jezyki ktore znam to w kolejnosci od czestotliwosci uzywania: hiszpanski, polski, wloski, angielski.
- Macko
- Juventino
Ja się ucze Angielskiego.W gimnazjum (za rok
) bede musial do tego wybrac Francuski lub Niemiecki.Ja wybiore Niemiecki.Ale bardzo chcialbym sie uczyc Wlosiekigo:)
pozdrawiam

pozdrawiam
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve