Wywiad Treze w BravoSport

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 11:42

Hehe racja DJJ :) . Niedawno w Bravosport był plakat Treze. Uwaga!Uwaga! Jak został on podpisany....David TrezeGEUT :shock: No commnets.....
Wogóle każe zdanie kończy się ,,!''. Jedynem plusem nowego numeru,,szmatławca'' jest plakat Nedveda, o dziwo dobrze podpisany! :shock: :D

Obrazek
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 12:47

Moze gdyby to powiedział w wywiadzie dla innej gazety to bym sie ucieszył.W jednej gazecie piszą to w innej co innego,nie mozna byc pewnym na 100% co piłkarz o tym sądzi.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 14:10

Ostatnio slyszalem ze Abramowicz chial kupic Treze, ale kogo ten rosjanin nie chial sciagnac do chelsea w ostatnim czasie.Mam nadzieje ze David zostanie w juve :!:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 14:51

Jeżeli DJ mówi, że BravoSport jest dla "matołów" to chyba przestane kupować tą gazetke...

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 15:04

UlTrAs pisze:Jeżeli DJ mówi, że BravoSport jest dla "matołów" to chyba przestane kupować tą gazetke...
Jezeli Dj mowi ze skoczy z mostu to ja tez skocze 8)
Sorry, ze sie nabijam ale tak to zabrzmiało.

Co do BS to uwazam ze wywiad jest zywcem ściągnięty z netu, albo zupełnie wymyslony (zreszta z tego co widze nie jestem w tej opini osamotniony). Zawsze zastanawiało mnie to ze wszystkim polskim gazetom tak trudno o wywiad ze znanym piłkarzem, a w Bravo Sport co tydzien mega rozmowa z gwiazda...cos mi tu nie pasi :?
Ale co ja bede sie rozwodził - Bravo Sport i Mega Sport rulezzzzzzz 8)

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 15:18

hania pisze:Tak jest! Prawdziwy gracz Juve. Wszyscy powinni brac przyklad z niego i Alexa. A Treze niech sie wynosi jak mu za mało kasy! :evil:
Hmmm... w jednej linijce piszesz, ae Brac z nigo przyklad a w nastepnej zeby sie wynosil? Buahahahaha!
Co do Bravo Sport... Nigdy na szczescie nie mialem okazji czytac tego znakomitego pisam, ale slyszalem, ze wywiady to oni chyba z ksiezyca biora... :twisted:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 15:50

No to może nie zabrzmiało najlepiej ale nie o to chodziło :D :D

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 16:23

Jak miałem 8 lat, kupowałem tą gazetę, ale po 2 latach stwierdziłem, że to nie jest gazeta ktora by mnie zadawalała, dlatego przeniosłem się na piłke nożną. W tej gazecie, mogą być różne żeczy, jednak nie prawdziwe. Utrzymuje się ona dzięki plakatom i jakimś gadżetą, ktore tam dają. Co do Trezeguet, to chyba nie pobije tego rekordu, bo chyb pojdzie za rosądkiem pieniedzy, które oferuje mu Chelsea.

To mój post numer 100, aby ich było jak najwięcej :D :D :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 19:42

Choć kiedyś naprawdę przeprowadzali wywiady. Dowodem na to były, zdjęcia reportera z np: Del Piero. Choć było to w ..98 :wink: A fotomontażu raczej by nie robili.

Obrazek
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 12:29

Mam nadzieje ze to prawda ale Bravo Sport heh

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 12:54

No rzeciwiście przy kilku wywiadach pojawiają się zdjęcia reporterów ze sportowcami ale nie sądzę, zeby wszyscy ci reporterzy byli z BravoSport...

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2004, 19:18

to by bylo piekne!! jest przeciez fenomenalny no nie??bardzo bym chcial zeby to byla prawda!!

ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2004, 20:21

No naprawde trudno mi jest myśleć o tej sprawie :? Ale jak JUVE by go sprzedało to ja za nim bym nie płakał, jest wiele dobrych napastników, a ten zatracił swój instykt strzelecki, ponoć chce 4 miliony funtów rocznie, jak to prawda to ja mu dziękuję, niech se idzie do Chelsea, TREZE mimo co w poruwnaniu z ALEXEM, to TREZ w tym pojedynku jest prawde mówiąc niczym :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: A ja w jego miejsce chciałbym ZLATANA :!: :!: :!: :!: :twisted:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2004, 23:03

NIe mowcie tylko, ze wierzycie w to co pisza w Bravo Sport, MegaSport lub na Onecie??? :-D :D :-D :D Owszem wiekszosc pewnei zaczynala od tego tygodnika (dwutygodnika??? mam na mysli BS), ze wstydem przyznaje sie, ze bylam jedna z tych osob :oops: , ale bylo to dawno i nie prawda :D (ooooops..... zajechalam tutaj uzytkownikiem o xywce HANIA :-D )

Nawet jezeli jeszcze ktos z Was czytuje w/w gazety to predzej czy pozniej sam okresli je mianem szmatlawca...choc czasem warto kupic dla plakatu. ( Ti amo Juventus z tym plakatem Trezeguet'a to bylo niezle :-D :D :lol: )

W BS i MS albo pisza totalne ogolniki co kazdy poczatkujacy kibic wie, albo robia scieme totalna.

Napisze tylko kilka przekretow a'la plakat TrezeGEUT'a :-D

Zawsze w BS zle pisali nazwiska pilkarzy, a juz wogole jak byli to Brazylijczycy (ktorzy jak wiadomo maja od liku tych imion i nazwisk, po tacie, mamie, po kocie sasiadki z 3 pietra itd.) Ronaldinio, Carlos Puyol.....w sumie to nie pamietam, ale wiem ze tego bylo duuuuuuuzo. Mam na scianie plakat Ronaldinho z MS i jest tam zly herb FCB, jest takze napisane, ze grywa w FCB z nr. 7 (na prawde z 10) i urodzil sie w Porto Alegro (Alegre) <---to wszystko znalazlam na jednym plakacie, mozecie nie wierzyc, ale wczesniej oprocz herbu tych 'kwiatkow' nie dostrzeglam :roll: Zwrocilam uwage po tym jak przeczytalam posta Ti AMO.

ONET <--- przedewszystkim denerwuje mnie ich 'gra slow' (prowokacja) aby tylko kliknac :evil:

Pamietam jak w lipcu 2003 5 razy pisali, ze Ronaldinho w Man Utd. na 100%, za kazdym razem to odwolujac....a finalnie wyladowal w Barcelonie. Kiedys podali, ze Barcelona kupila Toldo z Fiorentiny, nawet podali szczegoly kontraktu ktory niby byl juz podpisany.....dzisiejsze bzdury o wyporzyczeniu Davidsa... zaczynajac od kwoty wyporzyczenia, poprzez informacje ze jest on 17 Holendrem w historii Barcelony (jest 25!)... przekrecajac imie dyrektora sportowego... z Txiki Begiristaina zrobili Tixiqui :-D

Od najlepszego portalu w Polsce mozna chyba wiecej oczekiwac :x (???)

Visca!
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 08:05

macie numer z wywiadem alexa Del Piero ja mam i tam raczej sa wiarygodne informacje pomijajac to że pomylili sie ilości naszych scudetto

ODPOWIEDZ