Niesprawdzili się w JUVE.Czemu?
- hania
- Juventino
Co do niektorych sie zgadzam ze brakowalo im talentu. Ja nie jestem zwolennikczka kupowania młodych graczy, ktorzy gdzies tam w slabej lidze byli gwiazdami. Dlatego nie zgadzam sie teraz zeby Juve sprzedalo Treze i kupilo jakiegos młodzika. Owszem trzeba testowac młodych ale nie za cenę takich graczy i w chwili kiedy walka o Scudetto jest trudna. Po za tym chyba nie ma wątppliwosci ze np Henry'emu brakowało talentu? Moze poprostu nie odpowiadała mu gra w Serie A lub styl Juve. Kto wie? Niektorzy gracze nie sprawdzją sie po prostu w niektorych drużynach. Dlatego trzeba kupować piłkarzy na pewniaka lub wypożyczac i testowac w dogodnych okazjach - tak jak to było z Camoranesim.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To wszystko zależało od ich dyspozycji i zaangażowaniu sie do gry i do klubu.
Ale najprawdopodobniej im sie to nie udało.
Jeszcze wiele gwiazd sie przewinie przez JUve i będzie tyle samo nie wypałów co wypałow
Ale najprawdopodobniej im sie to nie udało.
Jeszcze wiele gwiazd sie przewinie przez JUve i będzie tyle samo nie wypałów co wypałow

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Szkoda, że Henry tak szybko opuscił Juventus może gdyby został w Juve dłużej strzelałby dla nas tyle bramek ile teraz dla Arsenalu...
Co do Van Der Sara to zawsze uważałem że nie jest to bramkarz odpowiedni dla Juve Peruzzi jest w tym momencie w wyższej formie niż Van Der Sar gdy grł w Juve
Co do Van Der Sara to zawsze uważałem że nie jest to bramkarz odpowiedni dla Juve Peruzzi jest w tym momencie w wyższej formie niż Van Der Sar gdy grł w Juve
- DeeJay
- Juventino
Czy Camoranesi był wypożyczany?? Lub testowany w dogodnych okazjach?? nic mi o tym nie wiadomo... Zambrotta doznał kontuzji i najzwyczajniej zastąpił go rezerwowy- czyli Camor. Myśle, że Mauro nie był specjalnym pewniakiem. Przybył do Juve na takiej samej zasadzie, jak Ci, którzy się nie sprawdzili (Baiocco, Henry, Mirkovic itd). Okazało się jednak że był ot strzał w dziesiątke, no i gra.hania pisze: Dlatego trzeba kupować piłkarzy na pewniaka lub wypożyczac i testowac w dogodnych okazjach - tak jak to było z Camoranesim.
- KwiAtek
- Juventino
Sledzilem ta dyskusje i zdziwilo mnie, ze nikt do tej pory nie wymienil nazwiska Fresi'ego :?
Chyba tez nie za bardzo sie sprawdzil, prawie w ogole nie gra, chyba ze wystepy w Coppa Italia to szczyt jego mozliwosci (co do tego czy tam gra tez pewny nie jestem).
Przypominam, ze nie kazdy pilkarz od razu po przybyciu do nowego klubu sie sprawdza. Spojrzcie na Nedveda - w pierwszym roku jego gry dla Starej Damy trudno mu bylo sie zaaklimatyzowac, a teraz
:twisted:
Rzadzi w srodku pola, nie ma w obecnym czasie drugiego takiego ofensywnego pomocnika na swiecie :!:
Henry sie nie sprawdzil, bo sadze ze mial wtedy za duza konkurencje. Poza tym jak zauwazyli moi poprzednicy - byl wystawiany w pomocy, czyli pozycji ktora raczej nie za bardzo mu odpowiadala
Ale coz, potem kupilismy Trezegola i juz o Henry'm zapomnialem 
Chyba tez nie za bardzo sie sprawdzil, prawie w ogole nie gra, chyba ze wystepy w Coppa Italia to szczyt jego mozliwosci (co do tego czy tam gra tez pewny nie jestem).
Przypominam, ze nie kazdy pilkarz od razu po przybyciu do nowego klubu sie sprawdza. Spojrzcie na Nedveda - w pierwszym roku jego gry dla Starej Damy trudno mu bylo sie zaaklimatyzowac, a teraz

Rzadzi w srodku pola, nie ma w obecnym czasie drugiego takiego ofensywnego pomocnika na swiecie :!:
Henry sie nie sprawdzil, bo sadze ze mial wtedy za duza konkurencje. Poza tym jak zauwazyli moi poprzednicy - byl wystawiany w pomocy, czyli pozycji ktora raczej nie za bardzo mu odpowiadala

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- RadeKas
- Juventino
No akurat, o ile sie nie myle Camor byl wypozyczony z Verony i dopiero tego lata nasi wykupili go calkowicie. A byl sprowadzony wlanie po to zeby zastapic kontuzjowanego Zambro i zastapil go na tyle dobrze, ze gdy Gianluka wrocil to musial byc przesuniety na lewa obrone, zeby obaj zawodnicy mieli miejsce. Tak mi sie wydaje. Jak sie myle to mnie poprawcie 
srali muszki będzie wiosna
- Łukasz
- Juventino
Szkoda mi Henry'ego. Ten świetny napstnik nie sprawdził się w Juve z powodu Carlo Ancelottiego (nie dorasta on Lippiemu do pięt), który wystawiał go na lewej pomocy.
- krzyzu
- Juventino
Faktyczeni z wymienionej w poscie "gaiwedzi" tylko Henry jest klasowym pilkarzem , a to ze sie nie spradzil , nie zaaklimatyzowal, nie chodzi tu chyba po prostu o Juve tylko o ot ze nie za dobrze mus ie gralo we wloszech. Zdarza sie , Kluivert tez dal plame w milanie a w Brcelonie gra jak z nut...... Reszta to przecietniacy , a ten van der Saar to tragedia, jak on gral to bylem chory. Przyznaje ze jednym z najwiekszych wzmocnien byla sprzedaz tego kiepa.........
Forza Italia !
- Juventinha
- Qualità Juventina
jak wiekszosc tylko henry, chociaz nie do konca, bo w sumie jak mialby caly czas grac tak jak gral to bez przesady, a poza tym i tak wole wszystkich naszych obecnych napastnikow:)
- Tomusmc
- Juventino
teraz juve tesh ma dobry sklad!! tak jest w kazdej druzynie ze pilkarze przychodza i odchodza!! To jest normalne!! nie ma sie czym przejmowac!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- beavis
- Juventino
jak w wiekszosci zamieszczonych opinii szkoda tylko mi Henrego a czemu
bo byl to nieprzecietny talent ktory nie potrafil pokazac go w JUVE szkoda.Ale lubie tego pilkarza i zycze mu jak najlepiej :-D a reszta byli to zawodnicy niezli ale JUVE to nie ta polka dla nich