Wszystko o Interze
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Jeśli okaże się to prawdą, to będą już totalne jajca. A Inter to chyba jedyny sprawiedliwy klub w SerieAVimes pisze: W taki sposób niecałe dwa tygodnie temu żartowałem sobie, że po wyprzedzeniu w tabeli Interu Lazio i Fiorentinę, może spotkać taki sam los jak Napoli, czyli odejmowanie punktów. Długo nie trzeba było czekać: "Lazio & Genoa at risk of deduction". Lazio grozi odjęcie 5 punktów, akurat w sam raz, żeby znaleźć się za Interem. Fiorentina zdążyła spaść za plecy Interu, więc na razie może czuć się bezpieczna. Inter do Ligi Mistrzów awansuje, w ten czy inny sposób.

Nie lubię szukać teorii spiskowych, ale tego co się dzieje od Calciopoli nie da się już w żaden sposób wytłumaczyć...

- risto
- Juventino
juz sie wzmocnili Rokkim
Jakby nie ten Guarin to Inter walczy o LE
Choc i tak wydaje mi sie ze bedzie ciasno miedzy miejscami 4-7. Nie wiem jak mozna doprowadzic zespol do takiej padaki po tylu latach dominacji??

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie jest o to trudno, jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że dominacja mediolańczyków w lidze to pokłosie Calciopoli...risto pisze:Nie wiem jak mozna doprowadzic zespol do takiej padaki po tylu latach dominacji??
- LordRahl
- Juventino
Mimo wszystko, mieli mistrzostwa z góry praktycznie, cały czas LM, raz wygrali, dobry skład, wystarczyło uzupełniać i korzystać z życia, prawie sielanka, a pazerność na kase i nieudolność doprowadziła ich do miejsca, w którym są teraz, chociaż mnie osobiście szczególnie to nie martwi :lol:mrozzi pisze:Nie jest o to trudno, jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że dominacja mediolańczyków w lidze to pokłosie Calciopoli...risto pisze:Nie wiem jak mozna doprowadzic zespol do takiej padaki po tylu latach dominacji??
- couec
- Juventino
Miejsca w którym znajdowali się przed zielonym stoliczkiem.. na takie zasługują i gdyby nie ustawka Morattiego nigdyby nie zdobyli majstra. Mam nadzieje, że kompleks Juve powrócił do Mediolanu na stałe.LordRahl pisze:
Mimo wszystko, mieli mistrzostwa z góry praktycznie, cały czas LM, raz wygrali, dobry skład, wystarczyło uzupełniać i korzystać z życia, prawie sielanka, a pazerność na kase i nieudolność doprowadziła ich do miejsca, w którym są teraz, chociaż mnie osobiście szczególnie to nie martwi :lol:
- SKAr7
- Juventino
Wiesz, gdyby nie ta nieudolność w zarządzaniu, to pewnie wygraliby coś wcześniej i nie musieli czekać tych 20 lat na Calcciopoli. A że budowanie drużyny mistrzowskiej różni się nieznacznie od utrzymywania drużyny na mistrzowskim poziomie, to skończyło się tak, jak skończyło.LordRahl pisze: wystarczyło uzupełniać i korzystać z życia, prawie sielanka, a pazerność na kase i nieudolność
- LordRahl
- Juventino
Obaj macie racje
Inter wrócił na swoje miejsce, my na swoje i oby tak pozostało.
Zeby nie było OT, ogladałem wiekszość 2 połowy i Inter bez Cassano jest w ataku bez pomysłu. Niezły mecz, wynik idealny dla nas, w sumie ta kolejka ogólnie cudowna

Inter wrócił na swoje miejsce, my na swoje i oby tak pozostało.
Zeby nie było OT, ogladałem wiekszość 2 połowy i Inter bez Cassano jest w ataku bez pomysłu. Niezły mecz, wynik idealny dla nas, w sumie ta kolejka ogólnie cudowna

- risto
- Juventino
no ale za te kilka sezonow to oni brali najwieksza kase za miejsce w lidze, transmisje, LM itd. I gdzie ta cala kasa? Po ich potrojnej koronie gdzie kase mieli naprawde dobra po sezonie spadli na pysk... Do tego prawie za darmo oddalismy im nasze gwiazdy przed Calciopoli. Pozniej niezle jeszcze wyszli na wymianie Ibra<=>Eto'o a teraz nie maja kasy zeby Sneijder mogl wypelnic kontrakt. Maja szczescie ze Wes cos umie grac i nie jest taka pijawka jak nasz Vicek czy Amauri...
Widzialem dzisiejszy mecz z kilkoma przerwami i kazdy wynik byl mozliwy. Wszyscy popelniali bledy... Co nie zmienia tez faktu ze Roma miala wiecej sytuacji zeby zdobyc 3pkt
Widzialem dzisiejszy mecz z kilkoma przerwami i kazdy wynik byl mozliwy. Wszyscy popelniali bledy... Co nie zmienia tez faktu ze Roma miala wiecej sytuacji zeby zdobyc 3pkt
Fajnie to sobie na oko policzyłeś :roll:risto pisze:no ale za te kilka sezonow to oni brali najwieksza kase za miejsce w lidze, transmisje, LM itd. I gdzie ta cala kasa? Po ich potrojnej koronie gdzie kase mieli naprawde dobra po sezonie spadli na pysk... Do tego prawie za darmo oddalismy im nasze gwiazdy przed Calciopoli. Pozniej niezle jeszcze wyszli na wymianie Ibra<=>Eto'o a teraz nie maja kasy zeby Sneijder mogl wypelnic kontrakt. Maja szczescie ze Wes cos umie grac i nie jest taka pijawka jak nasz Vicek czy Amauri...
Inter w supersezonie gdy wygrał potrójną koronę zaliczył 70 mln € milionów straty.
- risto
- Juventino
wiec jest juz po nichalina pisze:Fajnie to sobie na oko policzyłeś :roll:risto pisze:no ale za te kilka sezonow to oni brali najwieksza kase za miejsce w lidze, transmisje, LM itd. I gdzie ta cala kasa? Po ich potrojnej koronie gdzie kase mieli naprawde dobra po sezonie spadli na pysk... Do tego prawie za darmo oddalismy im nasze gwiazdy przed Calciopoli. Pozniej niezle jeszcze wyszli na wymianie Ibra<=>Eto'o a teraz nie maja kasy zeby Sneijder mogl wypelnic kontrakt. Maja szczescie ze Wes cos umie grac i nie jest taka pijawka jak nasz Vicek czy Amauri...
Inter w supersezonie gdy wygrał potrójną koronę zaliczył 70 mln € milionów straty.

- pumex
- Juventino
Jeśli połączyć stratę, którą odnieśli w 2010 roku z brakiem sukcesów w następnych latach, wychodzi ich marna sytuacja finansowa obecnie. A jeśli do tego dołączymy wiadomość o transferze Sneijdera do Galaty za... 7,5mln, gdzie 12 miesięcy wcześniej mogli sprzedać go za ok 40mln to mamy jak na dłoni ich lipne zarządzanie klubem. Syf, kiła i mogiła. Wujcio Moratti :*