Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 19:15

Marat87 pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=125171

Napoli wraca do gry, razem z Cannavaro.
No i się ciesze, te ujemne punkty to byla jakaś żenada...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 20:08

Rewelka, 1 odwołanie i po karze :rotfl: :prochno:
No to mamy ciepło pod d-upą, bardzo ciepło...

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 20:27

Dragon, bardzo dobrze, że odwołanie zostało pozytywnie rozpatrzone. Tytuł lepiej zdobyć bez żadnych ułatwień. Wygrywanie trofeów przy zielonym stoliku to specjalność innej drużyny :lol:.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 22:17

Ja wiem, ale po 2006r. leję na wszystkie wyroki, mam je w d-upie. Nad nami się nikt nie litował, to pozbawiło mnie współczucia niezależnie od sprawiedliwości lub jej braku.

Obrazek
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 22:37

Kpiny nad kpinami ..... dali w łape tam i tyle

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 23:02

Daj spokój, Napoli zdobyło 42 punkty na boisku i tyle powinno ich mieć, koniec i kropka. Byłbyś dumny z tytułu gdyby Napoli skończyło sezon punkt za nami? Trofea zdobywane przy zielonym stoliku mogą napawać dumą wyłącznie kibiców Interu.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 23:04

Dragon pisze:Ja wiem, ale po 2006r. leję na wszystkie wyroki, mam je w d-upie. Nad nami się nikt nie litował, to pozbawiło mnie współczucia niezależnie od sprawiedliwości lub jej braku.
Zapomniałeś, że jesteś kibicem klubu, który jest nienawidzony do potęgi za to, że jest najlepszy we Włoszech? Mnie też to wszystko irytuje, także fakt, że nasz pierwszy mecz PW gramy u siebie, mimo że to do nas należał przywilej gry rewanżu na własnej murawie. Jak ktoś jednak wcześniej pisał - my w ogóle nie powinniśmy się innymi interesować. Bez dwóch zdań mamy najmocniejszy zespół w Italii i jeśli nasi się zepną, obronimy mistrza. Nie wierzę w to, że oba będące za nami kluby będą regularnie zdobywać punkty.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2013, 09:13

Mnie też to wszystko irytuje, także fakt, że nasz pierwszy mecz PW gramy u siebie, mimo że to do nas należał przywilej gry rewanżu na własnej murawie.
A to ciekawe. Moze przypomnisz nam wszystkim, kto w polfinale poprzedniej edycji Pucharu Włoch grał drugi mecz u siebie? Milan czy Juventus? I kto wtedy był Mistrzem Włoch? I gdzie pisze o tym niby "przywileju"?

Obrazek
rajmund88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2013, 11:20

D-Rose pisze:
A to ciekawe. Moze przypomnisz nam wszystkim, kto w polfinale poprzedniej edycji Pucharu Włoch grał drugi mecz u siebie? Milan czy Juventus? I kto wtedy był Mistrzem Włoch? I gdzie pisze o tym niby "przywileju"?
Dokładnie , pierwszy mecz w Mediolanie wygralismy 1-2 , a potem Turyn i remis 2-2.Nie wiem jak oni przydzielaja te mecze bo np . ćwiercfinał fiorentina roma , grali we florencji ,sezon temu roma skończyła wy żej od violi, chyba że chodzi o aktualne miejsca w tabeli..

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2013, 16:09

Gianello przemówił: "Forgive me, Napoli". Najpierw wciągnął Cannavaro i Gravę oraz całe Napoli w tę sprawę, a teraz przeprasza? W końcu jak to było, złożył im tę propozycję korupcyjną czy nie, a jeżeli kłamał to dlaczego?

Obrazek
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2013, 16:25

Ot kolejne świadectwo włoskiego sportowego wymiaru "sprawiedliwości" -na jakiej podstawie w ogóle było zbudowane oskarżenie dla Napoli, a następnie wyrok, gdy niecały miesiąc wystarczył, żeby obalić to wszystko? A szum był, znów poszedł w świat (o sprawie mówił m.in tvn) i znów po dupie dostaje wizerunek włoskiej piłki.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2013, 20:09

Vimes pisze:Gianello przemówił: "Forgive me, Napoli". Najpierw wciągnął Cannavaro i Gravę oraz całe Napoli w tę sprawę, a teraz przeprasza? W końcu jak to było, złożył im tę propozycję korupcyjną czy nie, a jeżeli kłamał to dlaczego?
Może teraz to jemu ktoś złożył taką propozycję, może była "nie do odrzucenia".

Cała ta sprawa śmierdzi, w końcu chodzi o Napoli.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2013, 14:15

84 minuta i dalej widnieje wynik 1:1. Bramkarz Violi wybronił 2 bardzo groźne sytuacje przed chwilą.

Oby dotrzymali ten wynik do końca, bo chyba najbardziej nam pasuje remis, choć Fiorentina mogła by to wygrać ;)

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2013, 16:49

W końcówce Fiora miała 2 bardzo groźne sytuacje i powinna była to zakończyć zwycięstwem. Swoją drogą - byłem wściekły po tym, jak Behrami nie ujrzał drugiej żółtej kartki i nie wyleciał z boiska. Napoli (jak chyba w każdym meczu) gra po chamsku - dzisiaj kartek było wiele, ale i tak mam wrażenie, że sędzia był zbyt łaskawy.

Najbardziej zabawny obrazek - trener gości ściągnął z boiska obrońcę i wprowadził kolejnego napastnika i to przy stanie 1-1. :smile: Oni uparli się, że będą nas gonić. 8)

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2013, 17:10

mrozzi pisze:W końcówce Fiora miała 2 bardzo groźne sytuacje i powinna była to zakończyć zwycięstwem. Swoją drogą - byłem wściekły po tym, jak Behrami nie ujrzał drugiej żółtej kartki i nie wyleciał z boiska. Napoli (jak chyba w każdym meczu) gra po chamsku - dzisiaj kartek było wiele, ale i tak mam wrażenie, że sędzia był zbyt łaskawy.

Najbardziej zabawny obrazek - trener gości ściągnął z boiska obrońcę i wprowadził kolejnego napastnika i to przy stanie 1-1. :smile: Oni uparli się, że będą nas gonić. 8)
Ale Napoli też mało swoje sytuacje nie w samej, ale w końcówce. Neto przynajmniej dwukrotnie ratował swój zespół przed utratą bramki, a uderzenie głową Pandeva z małej odległości i jeszcze po koźle obronił jak Buffon :)

Drugą kartkę Behramiemu mógł dać, ale wcale nie musiał. Tak, jak nie musiał gwizdać faulu na Zunidze, po którym z rzutu wolnego padła bramka dla Napoli.

Za to ogromny błąd na "naszą korzyść" popełnił we wczorajszym meczu Rocchi, nie uznając bramki Lazio, z powodu spalonego, którego nie było. To byłaby brama na 2:0 i mogłaby załatwić kwestię zwycięzcy meczu.

Reasumując należy się cieszyć z obu tych rezultatów.

ODPOWIEDZ