Transfery w Europie
- Castiel
- Juventino
Real zapragnie? Serio? To raczej piłkarze garnął do Realu i Barcy jak muchy do gnoju bo dobrze tam płacą nie zdając sobie sprawy z konkurencji, a potem płacz bo mało grają, ale odejść to nie bardzo bo goście przepłaceni, a kontrakt tłusty.
Tak samo nam byłoby niesamowicie ciężko kupić stopera z górnej półki czy środkowego pomocnika.
Tak samo nam byłoby niesamowicie ciężko kupić stopera z górnej półki czy środkowego pomocnika.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Jak Sneijder przychodzil do Realu? Wielu bylo lepszych.F-azan pisze:nie oto mi chodziło
Chdzi mi o to że jak Real zapragnie np.tak jak to było w przypadku Sahina (miał oferty od innych klubów)to zrobi a wszystko aby danego zawodnika pozyskać
Jak przychodził Wesley to powiedz mi kto była lepszy na jego pozcji
To samo tyczy sie Kaki po jaka cholerę płacić za zawodnika około 60mln euro skoro ma przyjść na ławkę poprostu to się nazywa KARPRYS PREZESA
Generalnie Wes mnie nie przekonuje, jakkolwiek w Interze mu wyszlo, to ostatni sezon mial slaby. W Ajaxie? W Ajaxie sporo pilkarzy gralo dobrze (wiadomo, holenderska liga), a w Realu gral kaszanke.
BESTER MANN, BESTEEER !

- F-azan
- Juventino
- jareckik
- Juventino
Troche inna bajka...F-azan pisze:http://napoli24h.pl/news.php?readmore=370
Armero w Napoli za 1mln euro
Wolałbym jego niż Peluso
- FelekJUVE
- Juventino
NAsz niedoszły młody gwiazdor idzie na wypożyczenie do Malagi...
http://transfery.info/56036,oficjalnie-piazon-w-maladze
http://transfery.info/56036,oficjalnie-piazon-w-maladze
- mateusz6
- Juventino
Dla Malagi to jest tanie uzupełnienie składu. Za dużo sobie nie pogra, bo Isco jest poza jego zasięgiem. Ja na miejscu Chelsea wypożyczyłbym go do Championship, ew do średniaka La Ligi.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- Vimes
- Juventino
Tymczasem na europejskim zapupiu piłki klubowej, czyli w naszej mocarnej Ekstraklasie również ruszyła karuzela transferowa. Maor Melikson przeszedł do Valenciennes. Razack Traore to Gaziantepsporu. Natomiast największe jaja są z transferem Wszołka do Hannoveru. Najpierw się zgodził, potem rozmyślił, potem znowu zgodził i znowu rozmyślił, czym wkurzył Niemców, którzy chcą się z nim sądzić, bo ponoć coś już podpisał.
- Pan Mietek
- Juventino
Jeśli Wszołek woli walczyć o możliwość gry w europejskich pucharach z Polonią, mając świadomość, że mogą mu zalegać z płatnościami, zamiast przejść do Hannoveru to chyba u niego coś nie tak z głową.......Vimes pisze:Tymczasem na europejskim zapupiu piłki klubowej, czyli w naszej mocarnej Ekstraklasie również ruszyła karuzela transferowa. Maor Melikson przeszedł do Valenciennes. Razack Traore to Gaziantepsporu. Natomiast największe jaja są z transferem Wszołka do Hannoveru. Najpierw się zgodził, potem rozmyślił, potem znowu zgodził i znowu rozmyślił, czym wkurzył Niemców, którzy chcą się z nim sądzić, bo ponoć coś już podpisał.
Loic Remy co to niektórzy go widzieli w Juve przechodzi do wkrótce-spadkowicza Premier League - QPR za 9,5 mln funtów.
http://transfery.info/56045,oficjalnie- ... karzem-qpr
- meda11
- Juventino
Wszołek oficjalnie powiedział (dla piłkanozna.pl):Pan Mietek pisze:Jeśli Wszołek woli walczyć o możliwość gry w europejskich pucharach z Polonią, mając świadomość, że mogą mu zalegać z płatnościami, zamiast przejść do Hannoveru to chyba u niego coś nie tak z głową.......
- Od początku mówiłem menadżerowi, że chcę odejść latem, a nie zimą. Uważam, że przerwa zimowa nie jest najlepszym okresem na zmianę klubu i to pierwszy powód mojej decyzji.
- Drugi powód jest uzupełnieniem pierwszego, a chodzi o to, że latem jest się łatwiej wkomponować w drużynę. Okres przygotowawczy jest dłuższy, dlatego zawodnik ma więcej czasu na przekonanie trenerów do siebie. Hannover zgłosił się po mnie zimą, a w dodatku zrobił to bardzo późno. Gdybym zdecydował się na transfer to straciłbym okres przygotowawczy zespołu i wówczas szczególnie byłoby trudno liczyć na cokolwiek.
- Wiele osób zrobiło ze mnie gwiazdę tak naprawdę tylko po kilku niezłych meczach. W rundzie wiosennej chcę udowodnić, przede wszystkim sobie, że moja dobra postawa jesienią nie była dziełem przypadku. Jeżeli mi się uda to wówczas okaże się czy i w jakim zagranicznym klubie zasługuje na grę.
Dla mnie chłopak gada dobrze - ogarnął się koniec końców, a i nie często zdarza się, że "małolat" z Polski w pewnym momencie owija sobie Niemiaszków wokół palca.

- Vimes
- Juventino
Zgoda, Wszołek mówi rozsądnie. Tylko, że takiej wypowiedzi to on udzielił po pierwszej odmowie. Potem Niemcy mieli przylecieć do Polski i go przekonać do transferu już teraz. Twierdzą, że on nawet już coś podpisał, tylko nie wiadomo co konkretnie. Teraz mówią, że pójdą z tą sprawą do UEFA: "H96 grozi Wszołkowi. Sprawa w UEFA?". Ciekawe, co z tego wyjdzie.
- Pan Mietek
- Juventino
W sumie racja aczkolwiek ta Polonia ewidentnie będzie miała kryzys.meda11 pisze:Dla mnie chłopak gada dobrze - ogarnął się koniec końców, a i nie często zdarza się, że "małolat" z Polski w pewnym momencie owija sobie Niemiaszków wokół palca.
Teraz pozostaje pytanie czy on w końcu coś podpisywał czy nie, bo jak podpisał to będzie nieciekawie......
Swoją drogą, równo rok temu Borysiuk przechodził do Kaiserslautern i też były niezłe jaja