Wszystko o Interze
- albertcamus
- Juventino
Proponuję zainteresować się Juventusem, jego kadrą i obejrzeć kilka meczów. Ale widocznie wolisz oglądać Romy, Intery czy Milany, a ta ranga naprawdę strasznie razi.De Rossi pisze:
Pastore i Verratti to przecież inne pozycji. To tak jak w Juventusie Giovinco i Vidal, niby oby dwaj box-to-boxy, ale nie wypada ich zestawiać razem.
- bendzamin
- Redaktor
- Pan Mietek
- Juventino
To był Bartek88fazzi pisze:No następnyDe Rossi pisze: Pastore i Verratti to przecież inne pozycji. To tak jak w Juventusie Giovinco i Vidal, niby oby dwaj box-to-boxy, ale nie wypada ich zestawiać razem.Jaki nick miał tamten koleś, co proponował Gio na b2b wystawić, bo zapomniałem ??

Jestem ciekaw czy Inter nie przeholował trochę. Pamiętam, że Pandewowi udało się rozwiązać kontrakt bo jego agent coś tam udowodnił, że Lazio się na nim mściło za to, że nie chciał przedłużyć umowy. Zastanawia mnie na jakiej zasadzie to się odbywa i czy Sneijder mógłby też coś takiego zrobić jeśli do tego transferu do Galatasaray by nie doszło.
Swoją drogą, czy to rzeczywiście poszło o to, że Inter chciał od niego, żeby zaakceptował obniżkę pensji i przez to cały cyrk? :doh:
EDIT:
To było dobre, tyle tylko, że trzeba znać kontekst by było śmieszneHoffman pisze:Następni po zahorze i jego ironii, użytkownicy ewidentnie dostosowują się formą do piłkarzy.

- KondzioJuveFans
- Juventino
Gabbiadini ukuł z interem i jest dogrywka. Motta dał mu asystę i jak ją zobaczyłem to się zdziwiłem, że tak potrafi wrzucić ;d
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Buffalo
- Juventino
Co do tej asysty to raz do roku i kura zapieje. Wszystkie pozostałe wrzutki (bo to nie byly dosrodkowania - jak sama nazwa mowi dosrodkowanie jest w okolice pola karnego) w maliny.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Co racja to racja. Czekam na karne ;dBuffalo pisze:Co do tej asysty to raz do roku i kura zapieje. Wszystkie pozostałe wrzutki (bo to nie byly dosrodkowania - jak sama nazwa mowi dosrodkowanie jest w okolice pola karnego) w maliny.
No i po zawodach. Cambiasso przyblokował bramkarza a Ranocchia strzelił..
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
również włączylem w końcowce z myslą, ze obejrze sobie karne.. z punktu widzenia Juve naprawde nie wiedzialem kto lepiej zeby awansowal. Przynajmniej Inter bedzie jeszzcze tracil troche sil w Pucharze Wloch.
- wloski
- Juventino
Było niezablokowane czy oglądałeś w sieci?AdiZ pisze:Ajj jakiegoś pecha przyniosłem Bolonii. Włączyłem Rai coś koło 116minuty, zdążyłem zobaczyć jeden strzał Manolo. Myślami już przy karnych a tu Inter strzela bramkęi koniec.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ale trzeba przyznać, że mecz był naprawdę pełen emocji i dramaturgii do samego końca.
Mam nadzieje, że i my i nasz przeciwnik zagra tak w finale, bo bardzo lubię takie mecze
Mam nadzieje, że i my i nasz przeciwnik zagra tak w finale, bo bardzo lubię takie mecze

- AdiZ
- Juventino
Było zakodowane. Każdy mecz teraz kodują na Rai. Wczorajszy mecz Interu jak dzisiejszy Romy też bd zakodowany.wloski pisze:Było niezablokowane czy oglądałeś w sieci?AdiZ pisze:Ajj jakiegoś pecha przyniosłem Bolonii. Włączyłem Rai coś koło 116minuty, zdążyłem zobaczyć jeden strzał Manolo. Myślami już przy karnych a tu Inter strzela bramkęi koniec.
- Vimes
- Juventino
W taki sposób niecałe dwa tygodnie temu żartowałem sobie, że po wyprzedzeniu w tabeli Interu Lazio i Fiorentinę, może spotkać taki sam los jak Napoli, czyli odejmowanie punktów. Długo nie trzeba było czekać: "Lazio & Genoa at risk of deduction". Lazio grozi odjęcie 5 punktów, akurat w sam raz, żeby znaleźć się za Interem. Fiorentina zdążyła spaść za plecy Interu, więc na razie może czuć się bezpieczna. Inter do Ligi Mistrzów awansuje, w ten czy inny sposób.Vimes pisze:Będąc na miejscu Lazio i Violi zacząłbym się obawiać, że wkrótce w ich szeregach zostanie wykryta jakaś afera korupcyjna :lol:.
- Montezuma11
- Juventino
[Włączyłem Rai coś koło 116minuty.[/quote]
Rai nie zablokowało transmisji?
Rai nie zablokowało transmisji?
FORZA JUVENTUS !!!