Niesprawdzili się w JUVE.Czemu?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2003, 15:57

Juventus to specyficzny klub...trudno w nim z marszy zacząć grac dobrze.Na własnej skórze przekonał sie o tym Henry który grał tak sobie(usprawiedliwia go to że nie grał na swojej pozycji).Uważam że z Henrym Juventus popełnił błąd ale tacy piłkarze jak Oliseh,O'Neill,Esnaider,Blanchard,Baiocco,Moretti,Athriston...byli na Juve za słabi lub za mało doświadczeni.Tacy piłkarze jak Nedved czy Trezeguet tez na poczatku swojej przygody w Juve mieli spore problemy i wydawało się że opuszczą klub.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2003, 17:31

No tak tamci zawodnicy , których wspominaliśmy byli zdecydowanie za słabi na JUVENTUS. Ni mogli się wkomponować w nasz zespół. No ale Henre'go żałuje teraz chyba każdy. No cóż ale teraz i tak mamy mocną ekipę!

Obrazek
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2003, 17:46

Ja rowniez bardzo ale to bardzo zaluje Henrego !! Teraz jest dobrym pilkarzem ....... Ale mamy Treza Del Piera itd. :D !!Forza Juve

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 04:46

uwazam i jestem ciagle za tym ze niewypalem jest....Trezeguet
Henry powinien zostaj w juve dluzej,tka jak kazdy pilkarz ktory przechodzi do juve,od radzu nie gra,wiec zle zrobili ze go sprzedali....

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 07:56

FaN_7Becksa86CT pisze:uwazam i jestem ciagle za tym ze niewypalem jest....Trezeguet
Żeby każdy nasz niewypal zostawał królem strzelców.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Pessotto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 08:29

Tak dużo piłkarzy sie nie sprawdziło w Juve , napewno najbardziej szkoda jest Henry'ego , który strzela w Asenalu wiele bramek. Ale napewno do Juve trafi jeszcze wielu dobrych piłkarzy którzy sie jednak nie sprawdzą,.

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 08:47

Nie kazdy pilkarz zacznie grac od razu jak z nut.Potrzeba trochę czasu ,musi się zapoznać z atmosferą klubu :) Zauważcie jednak że Juve pomoglo niektórym piłkarzom odzyskać formę jaką strcili w innych klubach np.Davidsowi.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 09:29

Henry teraz w Arsenalu jest ubustwiany :-D :-D :-D Szkoda ze Juve go sprzedalo :cry: :cry: To byl by dueta napastnkiow z Henrym i Treze. Nawet Real by nam nie podskoczyl!!! Bardzo zaluje ze go sprzedalismy :( :( [/list]

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 10:35

Szkoda mi Henry, kurde, to jest zawodnik, jak takiego talentu nie można dostrzec, szkoda, kazdemu zdarzają się błedy

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 10:49

BIGGI pisze:ja żałuje Henry'ego. Mysle ze on jak i wielu innych nie mogło sie zaklimatyzowac w druzynie i m.in. stąd taka postawa jaką prezentowali. Kazdy widzi jak teraz gra Henry i bardzo załuje ze nie pokazał tego w Juve i nie gra z nami do dziś w takiej formie jaką prezentuje.
Ja również żałuje Henry`ego... Gdyby teraz on grał w Juve... Z taką formą jaką prezentuje w Arsenalu... Eh szkoda go... No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D Mamy Treze :D Może nie jeste tak dobry jak Henry ale bramki strzelać umie :D

★ ★ ★
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 11:24

Ja zaluje wiekszosci. bo to naprawde dobrzy pilarze, a jezeli chodzi o henry`ego to on tak gra dobrze bo mu pilka angielska odpowiada, do wloskiej byl za delikatny. Zaloze sie ze nawet gdyby teraz JUVE go kupilo nie geal by wiele lepiej niz wtedy. A dowodem na to jest jak gral w monaco extra przeszdlo do JUVE gddzie presja, walka jest wielka nie dal sobie rady. Przeciez to w Serie A graja najlepsi obroncy, nawet taki mendieta jak gral w valenci byl uwazany za jednego z najlepszych albo i najlepszego pomocnika. Przeszedl do lazio i co?? sami wiecie gral jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> teraz wyladowal w middelsborow. A ronaldo taksamo przyszedl jako gwaizda z barcy gral w interze beznadziejnie czasami mu wychodzilo przeszedl do realu i teraz napewbo lepiej gra niz w interze chociaz i tak to jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Odpowiedz jest jedna ligea wloska Serie A to liga dla elity tu nikt przypadkowao nie gra dobrze tu kazdy najlepszy gra. Taka jest prawda.
A gdyby teraz (odpukac ile sie da) David do angielskiej ligi przeszedl to wdety byscie go zalowali a zalowali. On tam by pokazal henry1emu jak sie gra i tak teraz pokazuje.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 12:39

juveluck pisze:Ja podobnie ja wy zaluje tylko Henryego on jest teraz swietnym pilkarzem ale nie piewrwszym ktory sobie nie mogl poradzic w Serie A. Inny wymienieny to sa juz pilkarze co najwyzej dobzi jak nie przecietni, a Juve okazalao sie za dobre dla nich
Skoro się nie wbili do skłądu Juve to jest tylko jedna teoria - że są za słabi. Ja nie żałuje transferu Henrego. Widocznie tak miało być. nie sprawdził się w Juve, to że chciano go wepchnąć na pomoc też nie było zbyt dobrym posunięciem... Błąd Juventusu, wypuścił z rąk wielki talent, nie sprawdzając go za bardzo... Jednak nie żałuje, to wydarzenie chyba było nauczką i jak narazie nie popełniono drugi raz tego błędu. Kupiono np. Treze czy Di Vaio, którzy w pierszych sezonach również nie radzili sobie zbyt fenomenalnie. Jednak poczekano i teraz to owocuje.

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 12:50

Kij z Henry'm mamy Treze Marco,Alexa i Fabrizio mi tam najbardziej brakuje nasz walecznego Jugola Zorana Mirkovica :cry:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 12:53

FaN_7Becksa86CT pisze:uwazam i jestem ciagle za tym ze niewypalem jest....Trezeguet
Henry powinien zostaj w juve dluzej,tka jak kazdy pilkarz ktory przechodzi do juve,od radzu nie gra,wiec zle zrobili ze go sprzedali....
A czy uważasz że Backham sprawdza się w Realu ??????

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 13:16

Faktcyznie szkoda Henry'ego,ale mi sie wydaje ze on by sie tak nie rozwinal w Juve. W arsenalu am mnóstwo swobody,a w lidze włsokiej abrdziej dominują załozenia taktyczne.

Juve per sempre!!!
ODPOWIEDZ